czarna01 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 I co z tą sunieczką? Mam nadzieję że nie trafi jeszcze do schroniska i chociaż jeszcze parę dni może zostać w dotychczasowym domku... A póki co leć mała na pierwszą stronę taka jesteś śliczna że ktoś musi cię pokochać! Quote
t_kasiek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 co z sunią :( musi znaleść się domek.....:Dog_run: Quote
Kanzaj Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 A domku dla małej rozrabiary jak nie ma tak nie ma...:placz: Quote
pusia2405 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Podnoszę małą!! Często na dogo zdarzają się cuda, może i tym razem:razz: Czy mała jest pooglaszana gdzieś? Quote
czarna01 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 mam jeszcze pytanko: Jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu (czy niszczy, wyje lub tym podobne) ? Bo mam pewną (narazie trudno mi powiedzieć jak dużą) szansę na pewien domek. Tylko mała musiałaby zostawać sama w mieszkanku na kilka godz. dziennie od pon. do piątku... Quote
Kanzaj Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='czarna01']mam jeszcze pytanko: Jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu (czy niszczy, wyje lub tym podobne) ? Bo mam pewną (narazie trudno mi powiedzieć jak dużą) szansę na pewien domek. Tylko mała musiałaby zostawać sama w mieszkanku na kilka godz. dziennie od pon. do piątku...[/quote] Sunia jest u nas około 2-3 tygodni. Na początku podgryzała różne przedmioty, ale teraz ma duuużo różnych zabawek i zajmuje się nimi zamiast np. moimi butami. Poza tym dostaje odżywkę witaminowo-wapniową i to chyba też pomogło. U nas nie zostaje całkiem sama, tylko z innymi zwierzakami i nie piszczy jak wychodzimy. Załatwia się na spacerach. Z pewnością najlepiej byłoby gdyby ktoś był z nią np. dzień, dwa w domu, jako, że będzie to nowe miejsce, nowa sytuacja, więc się dziewczyna musi zadomowić. Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='t_kasiek']no to po cichutku trzymam kciuki.....[/quote] Domek się kroi? Quote
Kanzaj Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Gosiapk']Domek się kroi?[/quote] I znowu nic:shake:... Na weekend zapowiadały się 3 osoby, z czego przyjechała 1 i nic z tego nie wyszło, bo kobieta właściwie sama nie wie czego chce - może On-ka, a właściwie to foksteriera...:shake: Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kanzaj']I znowu nic:shake:... Na weekend zapowiadały się 3 osoby, z czego przyjechała 1 i nic z tego nie wyszło, bo kobieta właściwie sama nie wie czego chce - może On-ka, a właściwie to foksteriera...:shake:[/quote] To nich nie zawraca doopy. :angryy: Quote
Apbt_sól Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 zabawke pluszwa najpiej - kurde ,wrrrrrrrrr Mała opaj ! Quote
t_kasiek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 OJEJ...ALE KCIUKI I TAK TRZYMAM...może w końcu pomoże :( Quote
Kanzaj Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Może tym razem ktoś suńkę wypatrzy..:crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kanzaj']Może tym razem ktoś suńkę wypatrzy..:crazyeye:[/quote] kanzaj co Ty do licha robisz????????????:placz::-o teraz sie powinnas chować...a nie na pierwszej stronie eksponować.... wiesz, że teraz donosicielstwo panuje ;) Quote
Kanzaj Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Aga_Mazury']kanzaj co Ty do licha robisz????????????:placz::-o teraz sie powinnas chować...a nie na pierwszej stronie eksponować.... wiesz, że teraz donosicielstwo panuje ;)[/quote] Wiem, już się zaczynamy okopywać i zbroić :mad::mad: Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kanzaj']Wiem, już się zaczynamy okopywać i zbroić :mad::mad:[/quote] Kropę postaw na czatach....jej głosu trudno będzie nie usłyszeć ;) Quote
Kanzaj Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Kropę postaw na czatach....jej głosu trudno będzie nie usłyszeć ;)[/quote] Kropa sama wybrała pozycję zwiadowcy:crazyeye:. Beti tyły obstawia z Grekiem i Miką :mad:. No niech nam się tu jakiś nieporządany gośc pojawi :x:olympic::2gunfire::snipersm::evil::chainsaw::mad::cooldevi::evilgrin: Quote
Aga_Mazury Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Kanzaj']Kropa sama wybrała pozycję zwiadowcy:crazyeye:. Beti tyły obstawia z Grekiem i Miką :mad:. No niech nam się tu jakiś nieporządany gośc pojawi :x:olympic::2gunfire::snipersm::evil::chainsaw::mad::cooldevi::evilgrin:[/quote] no nie mogę.....:evil_lol: przez Ciebie zaraz dzieci i TZ-a obudzę bo rżę przy kompie i się nie mogę powstrzymać....:evil_lol: dzielna kropa:mad: Quote
Matusz Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 tak trzymać Kropencjo !! :loveu::diabloti: Quote
Gosiapk Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kanzaj, daj tylko znać, to przylecę Cie wesprzeć. :diabloti: Quote
Recommended Posts