Jump to content
Dogomania

Pomocy! 10 Listopada Młodej Suni Bercie Grozi Schronisko...Berta już w swoim domu!!

Recommended Posts

Posted

I co z tą sunieczką? Mam nadzieję że nie trafi jeszcze do schroniska i chociaż jeszcze parę dni może zostać w dotychczasowym domku... A póki co leć mała na pierwszą stronę taka jesteś śliczna że ktoś musi cię pokochać!

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze pytanko: Jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu (czy niszczy, wyje lub tym podobne) ? Bo mam pewną (narazie trudno mi powiedzieć jak dużą) szansę na pewien domek. Tylko mała musiałaby zostawać sama w mieszkanku na kilka godz. dziennie od pon. do piątku...

Posted

[quote name='czarna01']mam jeszcze pytanko: Jak mała zachowuje się jak zostaje sama w domu (czy niszczy, wyje lub tym podobne) ? Bo mam pewną (narazie trudno mi powiedzieć jak dużą) szansę na pewien domek. Tylko mała musiałaby zostawać sama w mieszkanku na kilka godz. dziennie od pon. do piątku...[/quote]
Sunia jest u nas około 2-3 tygodni. Na początku podgryzała różne przedmioty, ale teraz ma duuużo różnych zabawek i zajmuje się nimi zamiast np. moimi butami. Poza tym dostaje odżywkę witaminowo-wapniową i to chyba też pomogło. U nas nie zostaje całkiem sama, tylko z innymi zwierzakami i nie piszczy jak wychodzimy. Załatwia się na spacerach.
Z pewnością najlepiej byłoby gdyby ktoś był z nią np. dzień, dwa w domu, jako, że będzie to nowe miejsce, nowa sytuacja, więc się dziewczyna musi zadomowić.

Posted

[quote name='Gosiapk']Domek się kroi?[/quote]
I znowu nic:shake:... Na weekend zapowiadały się 3 osoby, z czego przyjechała 1 i nic z tego nie wyszło, bo kobieta właściwie sama nie wie czego chce - może On-ka, a właściwie to foksteriera...:shake:

Posted

[quote name='Kanzaj']I znowu nic:shake:... Na weekend zapowiadały się 3 osoby, z czego przyjechała 1 i nic z tego nie wyszło, bo kobieta właściwie sama nie wie czego chce - może On-ka, a właściwie to foksteriera...:shake:[/quote]
To nich nie zawraca doopy. :angryy:

Posted

[quote name='Kanzaj']Może tym razem ktoś suńkę wypatrzy..:crazyeye:[/quote]

kanzaj co Ty do licha robisz????????????:placz::-o

teraz sie powinnas chować...a nie na pierwszej stronie eksponować....

wiesz, że teraz donosicielstwo panuje ;)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']kanzaj co Ty do licha robisz????????????:placz::-o

teraz sie powinnas chować...a nie na pierwszej stronie eksponować....

wiesz, że teraz donosicielstwo panuje ;)[/quote]
Wiem, już się zaczynamy okopywać i zbroić :mad::mad:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Kropę postaw na czatach....jej głosu trudno będzie nie usłyszeć ;)[/quote]
Kropa sama wybrała pozycję zwiadowcy:crazyeye:. Beti tyły obstawia z Grekiem i Miką :mad:. No niech nam się tu jakiś nieporządany gośc pojawi :x:olympic::2gunfire::snipersm::evil::chainsaw::mad::cooldevi::evilgrin:

Posted

[quote name='Kanzaj']Kropa sama wybrała pozycję zwiadowcy:crazyeye:. Beti tyły obstawia z Grekiem i Miką :mad:. No niech nam się tu jakiś nieporządany gośc pojawi :x:olympic::2gunfire::snipersm::evil::chainsaw::mad::cooldevi::evilgrin:[/quote]

no nie mogę.....:evil_lol:

przez Ciebie zaraz dzieci i TZ-a obudzę bo rżę przy kompie i się nie mogę powstrzymać....:evil_lol:

dzielna kropa:mad: