Simona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Witajcie, Czy ktoś z Was będzie jechał po wystawie z okolice Gorzowa Wielkopolskiego bądź Zielonej Góry ? Mam 7 miesięczną sunie posokowca , która dostała tam szansę na dom , jedzie z Łodzi i jej droga póki co zatrzymuje się w Kluczborku a musi dojechać do Kamienia Małego. Sunia jest łagodna. Łódź ->Kluczbork -> [B]Nowa Ruda -> Zielona Góra/ Gorzów Wielkopolski -> Kamień Mały[/B] Każdy odcinek w te strone się liczy!!! Tym którzy mogą jej jakoś pomóc dotrzeć do szczęścia proszę o kontakt: 509-370-241 gg: 5249718 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pokryjemy koszta przejazdu ! Quote
Ewelina & Hera Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Już w niedzielę jade na wystawę, a mi się dzisiaj auto rozleciało :roll:, wszystko w rękach tatusia, chyba wyrobi się z naprawą do niedzieli :lol: Quote
TANANA Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 a mi transport sie wykruszył :( czy ktos moze ma miejsce na sobote dla mnie i 1 psa? Quote
Ewelina & Hera Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ja niestety jadę tylko w niedzielę :-( A wie ktoś może od której strony(nowej rudy ) jest miejsce tej wystawy?Od strony Wrocka? Quote
Saskja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 O ile pamiętam, to jest na samym końcu Nowej Rudy, jeśli się jedzie od Wrocka. Ale dojazd był w ubiegłym roku pieknie oznakowany i nie sposób było zabłądzić, prosto jak w pysk strzelił przejeżdżało się przez Nową Rude i potem w prawo i już :-) Quote
Taverney Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 to ja już jestem po :) mój cairn zdobył to co miał (1. o. dosk., zw młodz, zw. rasy) i tym samym kończymy sezon wystawowy :) Do zobaczenia w przyszłym roku Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jezeli ktoś ma katalog, to bardzo prosze o sprawdzenie, czy były jakieś zgłoszone basenji (V gr.). Z góry dzieki. pzdr. Quote
Dog Handler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Moge juz zaraz sie dowiedziec :D:D O ile kumpela która dzisiaj była odbierze fona teraz :) Quote
Anna Rapp Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Jezeli ktoś ma katalog, to bardzo prosze o sprawdzenie, czy były jakieś zgłoszone basenji (V gr.). Z góry dzieki. pzdr.[/quote] Witaj Asiaczku, Na wystawie była Małgosia i Zygmunt z Bezą ( Aqua Canis Marinus ) - myslę,że mają katalog. Jutro poproszę o sprawdzenie basenji. Pozdrawiam Quote
Dog Handler Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam :) Musze przyznac ze w Poznaniu sie przygladałam HPD :D Gratuluje wygranej bejbisiowi z Pańskiej hod -Cudeńko :) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Dog Handler']Moge juz zaraz sie dowiedziec :D:D O ile kumpela która dzisiaj była odbierze fona teraz :)[/quote] [quote name='Anna Rapp']Witaj Asiaczku, Na wystawie była Małgosia i Zygmunt z Bezą ( Aqua Canis Marinus ) - myslę,że mają katalog. Jutro poproszę o sprawdzenie basenji. Pozdrawiam[/quote] Bardzo dziekuję za pomoc. No to czekam spokojnie na info. pzdr. Quote
bety Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Jezeli ktoś ma katalog, to bardzo prosze o sprawdzenie, czy były jakieś zgłoszone basenji (V gr.). Z góry dzieki. pzdr.[/quote] Z tego co widniało (bo nie wiem czy jeszcze jest) na stronie oddziału to był tylko jeden basek: [FONT=ArialMT]Basenji - pies - klasa m[/FONT][FONT=ArialMT]ł[/FONT][FONT=ArialMT]odzie[/FONT][FONT=ArialMT]ż[/FONT][FONT=ArialMT][SIZE=1][SIZE=2]y - CHARIOTS OF FIRE MOVIE STAR Loango[/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=ArialMT][SIZE=1][/SIZE][/FONT] [FONT=ArialMT][SIZE=1][SIZE=2]Pzdr[/SIZE] [/SIZE][/FONT][FONT=ArialMT][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [B]Elitesse [/B]- po powrocie z wystawy, melduj sie i chwal!:lol: pzdr. Quote
Anna Rapp Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczku, to informacja od Małgosi i Zygmunta BASENJI, był 1 pies Kl młodzieży: CHARIOTS OF FIRE MOVIE STAR Loango, pręgowana z białym,(Int.Ch.,Ch.CAN,S,N,VDH, PL ROBERT REDFORD OUT OFAFRIKA - Int.Ch.,Ch.AM,CAN,RUS,PL KLASSIC'S A STAR IN STRIPES), hod. Andrzej Kramarow, wł. Diana Stypuła, Polska Ania Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [B]Ania[/B] - bardzo dziekuję. Czyli wszystko sie zgadza.:lol: Pzdr. Quote
Tecia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Elitesse']my juz przyszykowani na jutro :)[/quote] Zazdroszcze my wlasnie sie kompiemy a pogoda wstretna:angryy: Zastanawiam sie co z tych kompieli bedzie jutro widac:( Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czy ktoś wie jakwygląda droga Poznań - Nowa Ruda? :razz: Nie wiemy z jakim zapasem wyjechać:eviltong: Quote
Tecia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Paskuda_Bandzior']Czy ktoś wie jakwygląda droga Poznań - Nowa Ruda? :razz: Nie wiemy z jakim zapasem wyjechać:eviltong:[/quote] Droge masz taka sobie ani zla ani dobra:cool3: Do Wroclawia to jest jakies 190 km a z Wroclawia jeszcze okolo 80 więc pewnie jakies 5 godzin drogi:razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Tak, to mniej więcej wiemy, bo w zesżłym roku juzjechaliśmy, ale chodzi mi o warunki na drodze:cool3: Śnieg, zawieje, wiatry i Alaska czy słonce, upał i plaża? :evil_lol: Quote
maga18 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 deszcz pada my tez juz gotowi cieplo jest na tej hali? :lol: Quote
Elitesse Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='Tecia']Zazdroszcze my wlasnie sie kompiemy a pogoda wstretna:angryy: Zastanawiam sie co z tych kompieli bedzie jutro widac:([/quote] u mnie biale puchate lapy zrobily sie mniej biale i mniej puchate :evil_lol: ale moze z pudrem cos zaradzimy :) jeszcze sniadanko i w droge !! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Trzymamy kciuki! Będzie dobrze!!!Pzdr. Quote
dorota07 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 My wczoraj cwc Naj.Dor.Suka w Rasie... na hali ciepło drogi przejezdne pogoda jesienna,:multi: mam nadzieje, że wszyscy spokojnie dojechali i wrócą do domów szcześliwie... Quote
Recommended Posts