supergoga Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Foksi jest śliczna - wygląda jak rudawy onek, z dłuższą sierścią, opuszczonym ogonem. Piekna głowa, mądre ale bardzo smutne oczy. Ma juz kilka lat. Jest niezwykle nieśmiała, przemyka bokami, co widać na zdjęciach, z opuszczoną głową. Tak aby nikt jej nie zobaczył. Nie wiemy, co jej sie przytrafiło. Cokolwiek to jednak było, zostawiło w niej ta nieufność. Nie ma w niej agresji, raczej lęk i nieufność. Ale umie się bawić, jeśli kogoś zna - zaczepi do zabawy. Nie duża, taka grzbietem do kolana, biedna sunia. Im dłużej bęzie w schronisku, tym będzie trudniej. Az wreszcie zostanie w nim na zawsze i tam odejdzie w zapomnieniu. Nie zazna własnego człowieka. Foksi spędziła w schronisku prawie całe dotychczasowe życie. Przybyła tu, gdy miała pół roku, ot...przybłąkał się szczeniak. Nikt go dotąd nie przygarnął i nadal jest. Ona już pewnie nie ma nadziej, ja jeszcze tak, tym bardziej, że naprawde jest sliczna. Oto Foksi. Jak myślicie, spodoba sie komus nasza Foksi, nieśmiała sunia, od dziecka bezdomna. Quote
PaulinaT Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jaka boska psina.... kurcze, dużo masz jeszcze boskich psów z Buku w zanadrzu?? :o A tak w klatce z tyłu to jest Misiek ( z TEGO wątku) i... kto?? Kto to jest ten drugi byczy ON?? Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Te drugi byczy rudy on - to onka Misia, która miała wątek, a teraz juz jest w soim kochającym domku. W Poznaniu mieszka. A Foksi naprawde jest piękna. No cóz, troche tego jeszcze jest. Najbardziej mi żal starej psiej rodzinki - onkowato-podobnej mamy i córci. To już stare psy i pewnie umrą w schronisku. Szkoda, bo sympatyczny. Nawet im wątku nie robię, bo młode i sliczne nie mają domu to one tym bardziej. Fopksi jednak jest młoda i sliczna - i nie tracimy nadziei na domek dla niej. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Acha, a na jednym zdjęciu z tyłu widać Redzisława. Widac więc jaka naprawde niewielka w sumie jest Foksi. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Tak jak myślałam, nikt nawet do niej nie zajrzał oprócz niezawodnej Pauliny. Widzisz Foksi, jak ja mam szukać ci domku, skoro nie masz fan-klubu nawet na dogo. Kolejny psiak spędzający całe życie w schronisku. Quote
PaulinaT Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 supergoga napisał(a):Acha, a na jednym zdjęciu z tyłu widać Redzisława. Widac więc jaka naprawde niewielka w sumie jest Foksi. Faktycznie! Dopiero zobaczyłam jak napisałaś o tym! No toż ona jest malutka! :o Quote
papudraczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 śliczna jesteś Foksuniu!! mogę tylko pokibicowć!! hopsaj na pierwszą stronkę po ciepły domek:roll: Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Foksi wstawiłam na allegro. Może tam ktoś się zakocha. Jutro wstawię na inne portale. Quote
PaulinaT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 supergoga napisał(a):Foksi wstawiłam na allegro. Może tam ktoś się zakocha. Jutro wstawię na inne portale. Tak - prędzej na allegro niż tu, tutaj wszyscy tacy zapsieni... :shake: Quote
supergoga Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Foksi pokazuje się wszystkim i przypomina, że też prosi o domek. Tak nieśmiało. Quote
PaulinaT Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 supergoga napisał(a):Foksi pokazuje się wszystkim i przypomina, że też prosi o domek. Tak nieśmiało. Nieśmiało - bo to przecież nieśmiała sunieczka... Quote
supergoga Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Foksi nieśmiało, bo nieśmiało, ale sie przypomni. Quote
papudraczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Biegaj Faksuniu w górę !! i walcz o ciepły domek!!! Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cos się nikomu bukowskie piękności nie podobają... :shake: I Red, i Misiek, i Puma, teraz też Foksiara - jakoś nie wzbudzają zainteresowania... Nie rozumiem tylko dlaczego? To takie fantastyczne psy... Quote
supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Właśnie nie rozumiem dlaczego psy z Buku nie mają swoich fanów oprócz kilku osób. Szkoda. Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Foksi pokazuje się na górze. Czemu bojkot bukowskich biedaków? One też szukają domów. Quote
PaulinaT Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Niewiele osób zwróciło uwagę na słodką, nieśmiałą Foksi... Quote
basiaap Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kolejna psina z Buku?:shake: Dużo tam tych biedaków... Śliczna sunieczka, szkoda jej na schroniskowe życie:-( Co jest kurcze ostatnio z tymi adopcjami? Kiepsko jakoś... myślałam że po wakacjach możemy liczyć na jakis bum, a tu nic:roll: Quote
supergoga Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No kanał totalny. A Foksi juz coraz bardziej do człowieka sie przekonuje. Tam jej nikt nie krzywdzi, ale to nie dom, niestety. Quote
basiaap Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pokazuj się, psinko! Jesteś tu nowa - a nuż komuś w oko wpadniesz! Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Bukowiaki w oko cosik nie wpadają,nieśmiałe takie czy co? Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No nie wiem właśnie :niewiem: dlaczego tak mało osób się nimi interesuje?? :shake: Quote
supergoga Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Foksi jest sliczna, ani za duża ani za mała. Taka sunia nieśmiała z charakterem. Świetna jest. Ale dom tak bardzo potrzebny. Quote
supergoga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dlaczego nikt nie chce Foksi - jest taka ładna, spokojna. Dlaczego?:-( Quote
Recommended Posts