Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znikam napisał(a):
oby nie, oby nie mocznica... Jasiu do zdrowia wracaj bo jeszcze Ciebie ciepły domek czeka, zobaczysz!

Az boje się jutro dzwonić do wetki...

Posted

Dziewczyny, połowy, co wetka do mnie mówiła nie zrozumiałam, bo traciłam zasięg. Ale najważniejsze usłyszałam - NERKI SĄ ZDROWE. Jutro idziemy na wizytę. Jasiek widać jest na szczęście tylko okropniaście wymęczony.
To, że zjadł kuraka, to za dużo powiedziane - wczoraj i dzisiaj zjadł połowę skrzydełka gotowanego. A dzisiaj rano, jak brałam go z piwnicy na spacerek, zamerdał ogonkiem Jasio wczoraj dostał swoja własną, nowiuśka obróżkę, dziś się wykąpał i pozwolił wysuszyć suszarką i już teraz pięknie pachnie I wróciła własna wola: :Tam nie chcę iść, idziemy ta ścieżką na spacerze."

Posted

Spóźnione, ale są:) Na razie dwie foteczki czystego i pachnącego jasia ze spaceru:

Zdjęcia mogłam robić tylko z góry, bo jak kucnęłam, żeby Jasia lepiej sfocic, to od razu szedł do mnie i nochalem zasłaniał aparat :)
Niestety Jaś nadal nic nie je, tylko trawę skubie, jak krowa na łące...

Posted

Wczoraj zaczął jeść, ale to był chyba zryw przed odejściem. Dziś rano znaleźliśmy go, już był zimny, nie było nas przy nim, nie mogliśmy się pożegnać... Wczoraj po kroplówce i wieczornym spacerku nic nie wskazywało, ze będzie źle. Nie robiliśmy sekcji, razem z naszym psem odprowadziliśmy go na stawy...

Posted

śpij spokojnie Jasiu nasz ['] ['] ['] aż łzy popłynęły.. najważniejsze, że nie odchodził pod smietnikiem, zmarznięty, wycieńczony, opuszczony, ale kochany i otoczony opieką. teraz na górze jest mu dobrze. na pewno biega teraz radośnie merdając ogonkiem i goni jakiegoś biednego kota ;)

Posted

[*]
[*]
[*] tak mi przykro , że się Jasiowi nie udało :-(:-(:-(
Igulec , trzymaj się , jemu już teraz jest dobrze !!!
dzięki za dobre serduszko , za wszystko , co dla niego zrobiłaś :buzi: