Lorien:) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ruda, jest 3-4letnią suczką. Obecnie znajduję sie w Bydgoskim Schronisku. Jest bardzo grzeczna, radosna i przyjazna zarówno dla psów jak i ludzi. Wykonuje komendy siad i daje łapkę. Już raz była w adopcji niestety jej pani miała problemy zdrowotne z poruszaniem się i byłą zmuszona ją oddać. Najlepiej nadaje się do domu z ogrodem, wybiegiem lub podwókiem. Napewno nie do mieszkania!! Potrzebuje duzo ruchu. Nadaje się dla dzieci. Quote
Hala Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jest niesamowicie piękna...Miodzio piesek. Quote
Lorien:) Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Na zdjęciu również Ruda, która ćwiczy agility!:cool3::eviltong: Quote
Lorien:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 kto pokocha Rudą?? Rude przynoszą szczęście nieprawdaż??:loveu::loveu::loveu: Quote
Lorien:) Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 No więc dalej! kto przygarnie rude szczęście!??:eviltong: Quote
Marta697 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nowe zdjęcia Rudej, które nie oddają tak jej uroku i piękności:loveu: ] Ruda do domciu:cool3: Biedna sunia coraz smutniejsza:-( Quote
Pimpek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ruda jest prze śliczna :loveu: Szkoda że nadal bez domu :placz: Przekażesz jej życzenia ode mnie ? Ruda,życzę ci dużo szczęścia,smakołyków,pieszczot i miłości, byś to Boże Narodzenie spędziła już w kochającym cię domku, wraz z swoim człowiekiem, Kochana Rudo ! Kocham, Paulina. Quote
Kacedy Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Świat jest mały........ Rudą zobaczyłam pierwszy raz na stronie bydgoskiego schroniska jak miała ok.1 roku. Gdy zdecydowałam, że ją zaadoptuję okazało się, że właśnie znalazła domek. Dzisiaj- po dwóch latach widzę ją tutaj :(. Dzisiaj już domu dać jej nie mogę, ale być może przyda się Wam moja pomoc w ogłoszeniu Rudej na astronie "Akit w Potrzebie" (link w moim podpisie) Jeśli tak to proszę- prześlijcie mi na e- maila duże zdjęcia suni i namiary na osobę z którą należy się kontaktować w sprawie ew. adopcji. Quote
Marta697 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dziękujemy za zainteresowanie:loveu: Niestety sunia wróciła z adopcji:placz::placz::-( Jest ciągle tą samą kochaną sunią, biega sobie teraz po wybiegu i wypatruje domu:-( E-mail już wysłałam;):razz: Quote
Kacedy Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Marta, czy udało Ci się obfocić Rudą i przeprowadzić test na koty? Quote
Lorien:) Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Wydaję mi się, że nie... Ale będę w piątek w schronisku, to mogę zrobić test na koty Rudej:evil_lol: jednak sądzę, że wypadnie pozytywnie w sensie, że będzie przyjazna. Ponieważ ona kocha wszystko i wszystkich..:lol::lol::lol: Quote
Marta697 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zdjęcia będą wkrótce tylko troszke cierpliwości ;) Za 4 dni chyba 8) Quote
Kacedy Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nie mogłyśmy się z Rudą doczekać na te nowe foty ;) więc wystartowałyśmy ze starym, ale jakże pięknym portrecikiem: Ruda na adopcjach.org Ruda na schronisko.net Ruda na Akitach w Potrzebie Zmykaj psinko na Święta do domku :) Quote
Marta697 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Niestety mój aparat jest zepsuty i z mojej strony narazie nie mogę zrobić zdjęc :( Ach ten sprzęt ---> szkoda gadać. Kacedy-->Jakbyś mogła zrobić allegro narazie bez nowych fotek, ok?? A potem jak trzeba będzie uaktualnić allegro to najwyżej dodasz 8) Quote
Kacedy Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Marta697']Jakbyś mogła zrobić allegro narazie bez nowych fotek, ok?? A potem jak trzeba będzie uaktualnić allegro to najwyżej dodasz 8) Mówisz i masz :) Ruda na Allegro Quote
Marta697 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dziękuję:loveu: Ruda pozdrawia :multi: Quote
Kacedy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 W niedzielę (za 2 dni) kończy się Rudej allegro. Na tej aukcji wejść na chwilę obecną jest 132, więc chyba nie tak źle :). Pytał ktoś o psicę? Jeśli mam przedłużyć aukcję to może jednak warto zrobić nowe fotki i test na koty. Zawsze to jedna info. więcej, a sporo ludzi ma koty i z tego co zauważyłam ich tolerancja jest częstym warunkiem ewentualnej adopcji :) Quote
Marta697 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wznów allegro---> na razie jeden odzew. Zobaczymy co z tego będzie chyba transportu będę szukać. Quote
Kacedy Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Marta697 napisał(a):Wznów allegro---> na razie jeden odzew. Zobaczymy co z tego będzie chyba transportu będę szukać. iiiiiiii.....dla Rudej?:multi: Ojej, trzymam mocno kciuki NIECH SIĘ UDA! Ale się cieszę,. Wyjeżdżam na weekend, wracam w poniedziałek i w razie potrzeby wznowię allegro (oby takowej nie było). Ruda, zmykaj do domu. Już dosyć tego schronu kochana sunieczko! Quote
Kacedy Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Kacedy napisał(a):I jak? wznawiamy, czy Ruda ma domek? i co u Rudej? Quote
Lorien:) Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ruda nadal w schronie.. Prosimy o wznowienie.. Quote
Kacedy Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wznowione allegro dla Rudej. Może tym razem się uda :) Quote
Recommended Posts