Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda, jest 3-4letnią suczką. Obecnie znajduję sie w Bydgoskim Schronisku. Jest bardzo grzeczna, radosna i przyjazna zarówno dla psów jak i ludzi. Wykonuje komendy siad i daje łapkę. Już raz była w adopcji niestety jej pani miała problemy zdrowotne z poruszaniem się i byłą zmuszona ją oddać. Najlepiej nadaje się do domu z ogrodem, wybiegiem lub podwókiem. Napewno nie do mieszkania!! Potrzebuje duzo ruchu. Nadaje się dla dzieci.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ruda jest prze śliczna :loveu:
Szkoda że nadal bez domu :placz:
Przekażesz jej życzenia ode mnie ?
Ruda,życzę ci dużo szczęścia,smakołyków,pieszczot i miłości, byś to Boże Narodzenie spędziła już w kochającym cię domku, wraz z swoim człowiekiem, Kochana Rudo !
Kocham,
Paulina.

Posted

Świat jest mały........
Rudą zobaczyłam pierwszy raz na stronie bydgoskiego schroniska jak miała ok.1 roku. Gdy zdecydowałam, że ją zaadoptuję okazało się, że właśnie znalazła domek.
Dzisiaj- po dwóch latach widzę ją tutaj :(. Dzisiaj już domu dać jej nie mogę, ale być może przyda się Wam moja pomoc w ogłoszeniu Rudej na astronie "Akit w Potrzebie" (link w moim podpisie)
Jeśli tak to proszę- prześlijcie mi na e- maila duże zdjęcia suni i namiary na osobę z którą należy się kontaktować w sprawie ew. adopcji.

Posted

Dziękujemy za zainteresowanie:loveu:

Niestety sunia wróciła z adopcji:placz::placz::-(
Jest ciągle tą samą kochaną sunią, biega sobie teraz po wybiegu i wypatruje domu:-(

E-mail już wysłałam;):razz:

Posted

Wydaję mi się, że nie...

Ale będę w piątek w schronisku, to mogę zrobić test na koty Rudej:evil_lol: jednak sądzę, że wypadnie pozytywnie w sensie, że będzie przyjazna. Ponieważ ona kocha wszystko i wszystkich..:lol::lol::lol:

Posted

Niestety mój aparat jest zepsuty i z mojej strony narazie nie mogę zrobić zdjęc :( Ach ten sprzęt ---> szkoda gadać. Kacedy-->Jakbyś mogła zrobić allegro narazie bez nowych fotek, ok?? A potem jak trzeba będzie uaktualnić allegro to najwyżej dodasz 8)

Posted

W niedzielę (za 2 dni) kończy się Rudej allegro. Na tej aukcji wejść na chwilę obecną jest 132, więc chyba nie tak źle :). Pytał ktoś o psicę?
Jeśli mam przedłużyć aukcję to może jednak warto zrobić nowe fotki i test na koty. Zawsze to jedna info. więcej, a sporo ludzi ma koty i z tego co zauważyłam ich tolerancja jest częstym warunkiem ewentualnej adopcji :)

Posted

Marta697 napisał(a):
Wznów allegro---> na razie jeden odzew. Zobaczymy co z tego będzie chyba transportu będę szukać.

iiiiiiii.....dla Rudej?:multi: Ojej, trzymam mocno kciuki NIECH SIĘ UDA! Ale się cieszę,.
Wyjeżdżam na weekend, wracam w poniedziałek i w razie potrzeby wznowię allegro (oby takowej nie było).
Ruda, zmykaj do domu. Już dosyć tego schronu kochana sunieczko!