anouk92 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Floks trafił do domku na Grochów. Niestety nie do końca podoba nam się ten domek dlatego szukamy dalej. Do momentu znalezienia nowego domku zostanie u tych ludzi z Grochowa ale potrzebna jest osoba która 2-3 razy w tygodniu go odwiedzi i sprawdzi jak mu się żyje. Quote
Beata25 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czy ktos w koncu powie wprost co z tymi ludzmi jest nie tak??? Quote
desdemona Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 to znaczy ze co? to sa ludzie nieodpowiedzialni??? Quote
hankag Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jesli mialabym tam jezdzic ...to chcialabym wiedziec co mnie tam moze spotkac....bo juz raz jezdzilam do pijaczka karmic szczeniaki ...ale przynajmniej bylam uprzedzona co i jak i ....mialam ustalony przez siebie plan gry :evil_lol: Quote
anouk92 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kobieta jest niepełnosprawna, a syn jest głuchoniemy po porażeniu mózgowym. Ogólnie ludzie o dobrym sercu ale mamy obawy czy są w stanie prawidłowo zaopiekować się Floksem. Gdyby był tymczas dla Floksa to niezdecydowalibyśmy się na pozostawienie go w tym domu - ale tu był wybór albo ulica albo oni. Quote
hankag Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tzn trzeba byłoby odwiedzic i popatrzec jak sobie radza , zawoząc jakis smakolyk Floksowi ...czy trzeba byłoby wyjsc z nim i zawiezc jedzenie ....gdzie oni mieszkaja ... jesli nie tu to prosze o informacje na pw Quote
anouk92 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hankag napisał(a):tzn trzeba byłoby odwiedzic i popatrzec jak sobie radza , zawoząc jakis smakolyk Floksowi ...czy trzeba byłoby wyjsc z nim i zawiezc jedzenie ....gdzie oni mieszkaja ... jesli nie tu to prosze o informacje na pw Wyśłij mi proszę swój numer telefonu na pw. Quote
quasimodo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czy potrzebna jest jakaś pomoc typu sucha karma, puszki, kostki do gryzienia, zabawki itp? Quote
Zmysł Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 quasimodo napisał(a):Czy potrzebna jest jakaś pomoc typu sucha karma, puszki, kostki do gryzienia, zabawki itp? No jasne. Takie rzeczy w nieograniczonych ilościach Quote
desdemona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 grunt, ze krzywdy mu nikt tam nie robi. gorzej by bylo, gdyby byl dalej na ulicy. tam nie wiadomo, co by go moglo spotkac. Quote
Zmysł Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 quasimodo napisał(a):Czy potrzebna jest jakaś pomoc typu sucha karma, puszki, kostki do gryzienia, zabawki itp? Masz możliwości załatwienia tych rzeczy? Quote
quasimodo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zmysł napisał(a):Masz możliwości załatwienia tych rzeczy? Takie same jak każdy - tzn. możemy je po prostu kupić... Co chętnie uczynimy, pytanie tylko, czy cos specjalnego mu potrzebne jedzeniowo, czy zwykłe puszki marketowe, względnie worek suchej karmy? Co on lubi jeść? No i jak, kiedy i gdzie można to przekazać? Pozdrawiamy kasia i krzysiek Quote
anouk92 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 quasimodo napisał(a):Takie same jak każdy - tzn. możemy je po prostu kupić... Co chętnie uczynimy, pytanie tylko, czy cos specjalnego mu potrzebne jedzeniowo, czy zwykłe puszki marketowe, względnie worek suchej karmy? Co on lubi jeść? No i jak, kiedy i gdzie można to przekazać? Pozdrawiamy kasia i krzysiek Myślę że Hankag w ciągu najbliższych dni zorientuje się w sytuacji i przekaże co jest potrzebne. Quote
hankag Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja chcialabym jednak wiedziec na czym mialaby polegac moja rola , moge sie skontaktowac z ludzmi ...ale chcialabym wiedziec w jakim mam wystapic charakterze i czy oni wiedzą ze ktos ma ich odwiedzic ..prosze na pw adres gdzie to jest i tel do nich ( przepraszam ale w tramwaju nie bardzo mialam mozliwosc zapisania :oops: ) .... w tej chwili ciezko mi brac dodatkowe obciązenia czasowe takze quasimodo spadliscie mi jak z nieba z checią pomocy ...ja musze skupic sie na rodzince z Podskarbinskiej w kazdej wolnej chwili ( a tych malo :placz:) aby doprowadzic do szcześliwego finalu Quote
quasimodo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Problem polega na tym, że u nas czasu właściwie zero, stąd nie mamy żadnej możliwości bieżącego dbania o psinę i odwiedzania go... Dlatego chcąc jakoś mu pomóc zadeklarowaliśmy, że możemy zrobić dla niego zakupy, ale niestety nie damy go rady odwiedzać... Quote
anouk92 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 hankag napisał(a):ja chcialabym jednak wiedziec na czym mialaby polegac moja rola , moge sie skontaktowac z ludzmi ...ale chcialabym wiedziec w jakim mam wystapic charakterze i czy oni wiedzą ze ktos ma ich odwiedzic ..prosze na pw adres gdzie to jest i tel do nich ( przepraszam ale w tramwaju nie bardzo mialam mozliwosc zapisania :oops: ) .... w tej chwili ciezko mi brac dodatkowe obciązenia czasowe takze quasimodo spadliscie mi jak z nieba z checią pomocy ...ja musze skupic sie na rodzince z Podskarbinskiej w kazdej wolnej chwili ( a tych malo :placz:) aby doprowadzic do szcześliwego finalu Poproszę P.Joannę żeby jeszcze raz do Ciebie zadzwoniła. Quote
desdemona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 dobrze by bylo, gdyby ktos mogl od czasu do czasu wpasc do tych ludzi i zobaczyc, jak sobie radza z maluchem. napewno krzywda mu sie nie dzieje, ale lepiej trzymac reke na pulsie. Quote
hankag Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja jestem w sobote i niedziele na akcji psów z Podskarbinskiej od raniutka wiec w tym tygodniu odpadam z mozliwosci odwiedzin ( tak samo bylo w tamtym tygodniu ) Quote
paros Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Domek nie sprawdził się i właśnie p. Joanna pojechała zabrać Floksika :roll: [SIZE="4"]Floksik szuka kącika na CITO!!!! :modla::modla::modla::modla: Pani Joanna nie ma gdzie go umieścić!!! :shake::-(:-( Quote
quasimodo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No to bardzo złe wiadomości... Podnosimy, bo niestety nie możemy go wziąć... Quote
desdemona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 o kurcze:( biedny psiak nie ma szczescia:( Quote
Recommended Posts