Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aster chce do domku! Zorka, Krecik i Lola już mają domki a ty? Uda ci się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi... Quote
modliszka84 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Aster był dzisiaj na spacerku - rany jak on się cieszył :multi: Skakał, szczekał, podskakiwał ... nie mógł się doczekać tego spacerku. To jest taki fajny pies....czemu nikt go nie chce?:-( Quote
modliszka84 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 to jeszcze z poprzedniego tygodnia zdjęcia, dzisiejsze będą wieczorem Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Uda ci się! Gdzie by go jeszcze można ogłosić? Problem że wszystko płatne;( Quote
ada_1994 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Śliczne fotki:loveu: Aster jest taki kochany i wciąż nie ma domu...:placz: Quote
Psiutka380 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No właśnie Kanzaj domku jak nie widać tak nie widać:-( A Asterek ma taką samą smycz jak moja Mika(Mika ma też do kompletu obrożę). Quote
modliszka84 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 dzis przyszło zapytanie z fundacji niemieckiej, sprawdzalismy Asterka na koty...to nic obiecującego, ale jakas iskierka nadziei... A Aster dzisiaj sie na mnie obraził, bo najpierw wyszlam z jego kolegą z boksu, a on został. Szczekał i ujadał - tak sie wkurzył że on został :evil_lol: A potem jaka radosc była :loveu:To jest pies ideał, chodzi przy nodze, jak sie ja zatrzymuje to on natychmiast tez. Potem były skoki, wariactwa, biegi...oj sie Asterek rozkręca :lol: Quote
kasia14 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mam nadzieje, że się uda:roll: on już dawno zasługuje na dom...:shake: Quote
modliszka84 Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 nie chce zapeszyć, ale prawdopodobnie Asterek w marcu pojedzie do Niemiec do domku...........:lol: Quote
Recommended Posts