Jump to content
Dogomania

ASTER- ma 10 lat i NIGDY nie miał normalnego DOMU! Ale juz MA!-pojechał do Niemiec!

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Można też porozsyłać łańcuszek o Astrze po znajomych na gadu gadu.
Zrobiłam taki przykładowy łańcuszek

Nazywam się Aster i mam 10 lat. Jestem średniej wielkości psem. Od 2002r. przebywam w schronisku dla zwierząt w Pabianicach. Trafiłem tam ze zlikwidowanego zakładu. Nigdy nie miałem prawdziwego domu:-(. Uwielbiam pieszczoty, lecz w schronisku rzadko ktoś się mną interesuje. Chciałbym trafić do kochającego domu, gdzie miałbym prawdziwego przyjaciela- może właśnie Ciebie... Jeżeli choć trochę zainteresował Cię mój los i chcesz się więcej o mnie dowiedzieć możesz napisać do...

i właśnie chciałabym się zapytać czy mogę podać tu Twój mail modliszko?

Posted

Madzik77 napisał(a):
ASTER - moj pies jzu wyszedl??

Gazeta od 23 stycznia dopiero bedzie do kupienia:roll: a jakie jeszcze psiaki maja być z Asterem, wiem ze Lola i Sally, ale wszystkie w tym numerze?

Posted

Oczyściłam wątek z niepotrzebnych "hopek", które tylko zaśmiecały wątek. Temat jest teraz lżejszy o 19 stron i prawie 200 postów :cool3: Dlatego proszę się nie dziwić jeśli komuś posty pouciekały.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Estera']Oczyściłam wątek z niepotrzebnych "hopek", które tylko zaśmiecały wątek. Temat jest teraz lżejszy o 19 stron i prawie 200 postów :cool3: Dlatego proszę się nie dziwić jeśli komuś posty pouciekały.
Pozdrawiam.
Rozumiemy ;)

Posted

[quote name='Estera']Proszę również aby znajdować czas na usuwanie swoich "hopek" które do wątku nic nie wnoszą. Usunięcie "hopka" nie powoduje, że wątek spadnie ;)

postaram się pamiętać;)

Posted

Madzik77 napisał(a):

jak to udało się załatiwc?

modliszka ma wszędzie znajomości :evil_lol: i całe szczęście, ze udało się jakoś te ogłoszenia załatwić, może to jakaś szansa...:roll: