Jump to content
Dogomania

ASTER- ma 10 lat i NIGDY nie miał normalnego DOMU! Ale juz MA!-pojechał do Niemiec!

Recommended Posts

Posted

kasia14 napisał(a):
nadal cisza....:(

Jutro wywieszę gdzieś w mojej okolicy plakaty Asterka;)Mam nadzieję, że ktoś zainteresuje się tym biednym psiakiem. Chętnie bym go wzięła, ale mam już swojego psa.

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Psiak ma 1 obserwatora na allegro :roll:

Obserwatorze odezwij się :p

Seaside, czy mogłabys zmienić mój numer telefonu na ten: 793 046 770?
Tamten narazie tez jest aktualny, ale teraz będę miała taki numer.

Posted

Aster pieknie daje sobie rade na dworze
Da pilnowania obejscia bylby strzalem w 10tke

No i do tego taki ekonomicny stroz bo nie wielki to i koszty utrzymania male

Kasiu a Ci twoi znjomi wzieliw koncu jakiego psiaka ze schron?

Posted

nie, niestety nie....:mad: a ja już nie mam siły ich namawiać, ja będa mieli potrzebe to pójda, nic na siłe bo jeszcze się to żle skonczy....

A Aster MOŻE będzie miał ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w ''Mój Pies''
tylko musze sie dowiedzieć ile kosztuje, może ktoś wie? wtedy może zrobiła bym bazarek, zobaczymy. Może to by pomogło....:roll:?

Posted

kasia14 napisał(a):
nie, niestety nie....:mad: a ja już nie mam siły ich namawiać, ja będa mieli potrzebe to pójda, nic na siłe bo jeszcze się to żle skonczy....

A Aster MOŻE będzie miał ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w ''Mój Pies''
tylko musze sie dowiedzieć ile kosztuje, może ktoś wie? wtedy może zrobiła bym bazarek, zobaczymy. Może to by pomogło....:roll:?

Kasia, już wiem, ogłoszenia są bezpłatne tylko długi czas oczekiwania. Będę próbować..

Możliwe jest jeszcze ogłoszenie drobne w Moim psie, tj. dział "sprzedam" i kosztuje chyba 10 zł za 22 znaki , ewentualnie zdjęcie 55 zł.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Kasia, już wiem, ogłoszenia są bezpłatne tylko długi czas oczekiwania. Będę próbować..

Możliwe jest jeszcze ogłoszenie drobne w Moim psie, tj. dział "sprzedam" i kosztuje chyba 10 zł za 22 znaki , ewentualnie zdjęcie 55 zł.

teraz jest też w ogłosznieniach drobnych rubryka pomoc, tylko ogłosznie typu
Aster-Mam 10 lat, ((w schronisku od 6) albo bez tego zdania) Szukam domu z ogrodem,kocham ludzi. Tel. .........
albo coś w tym stylu ok. 50 zł tekst plus zdjęcie z ramką 55 czyli ok. 110 zł:roll:
a długo się czeka jak się chce w kąciku adopcyjnym? i czy każdy pies na swoją kolejkę czeka czy oni wybieraja?

Posted

kasia14 napisał(a):
teraz jest też w ogłosznieniach drobnych rubryka pomoc, tylko ogłosznie typu
Aster-Mam 10 lat, ((w schronisku od 6) albo bez tego zdania) Szukam domu z ogrodem,kocham ludzi. Tel. .........
albo coś w tym stylu ok. 50 zł tekst plus zdjęcie z ramką 55 czyli ok. 110 zł:roll:
a długo się czeka jak się chce w kąciku adopcyjnym? i czy każdy pies na swoją kolejkę czeka czy oni wybieraja?

Kasia to będziesz w takim razie zbierać na to ogłoszenie dla Astra?
Bo ja chętnie coś dołożę:p.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Być może uda się załatwić ogłoszenie w kąciku adopcyjnym.

pewna dobra dusza nam pomoże, oby się udało tylko w styczniowym numerze...

super;) to w takim razie czekam na dobre wieści, żaby Aster nasz się zmieścił :cool3:

Posted

Święty Mikołaju!
Napisałem do Ciebie list 7 lat temu. Prosiłem o jedzenie. Tak bardzo byłem wtedy głodny, chudy, z brudną sierścią, brzydki. Tak bardzo cierpiałem i pomimo Wigilii nie dostałem jedzenia. Zjadłem trochę śniegu, co ukoiło moje pragnienie, ale głód i zimno pozostały. Tułałem się po ulicach jeszcze miesiąc, zanim jacyś ludzie odwieźli mnie do schroniska. Przypominasz sobie? To ja, kundelek Aster. W schronisku jest strasznie. Dostaję jedzenie, ale wciąż jest mi zimno, przecież mam taką krótką sierść. Przez kilka lat nie pisałem do Ciebie listu, bo przestałem wierzyć, że istniejesz. Ale kolega z boksu, taki mały rudy Azor, wysłał w tamtym roku prośbę o nowy dom i trzy dni po świętach spełniłeś jego życzenie. Czy więc ja też mogę Cię o to prosić? Nie chcę dużo, Mikołaju. Wystarczy mi buda wyścielona słomą, codziennie jeden posiłek i choć trochę ludzkiej czułości. Tak dawno nikt mnie nie głaskał, 7 lat... Czy ja już nie zasługuję na pogłaskanie choć raz dziennie? Choć raz w tygodniu? Święty Mikołaju, dlaczego nikt mnie nie lubi? Znajdź mi nową rodzinę, proszę. Jest mi tak bardzo źle!

Aster

Posted

[quote name='ada_1994']Modliszko mogłabyś mi podać swój nowy numer telefonu, bo chciałabym zrobić Asterkowi plakaty i porozwieszać je, ale mam tylko Twój stary numer.

Ada podałam ci numer na gg, a plakaty już przecież są, jeżeli chcesz je dodrukowac to tylko numer zmień:razz: