ada_1994 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 kasia14 napisał(a):nadal cisza....:( Jutro wywieszę gdzieś w mojej okolicy plakaty Asterka;)Mam nadzieję, że ktoś zainteresuje się tym biednym psiakiem. Chętnie bym go wzięła, ale mam już swojego psa. Quote
ada_1994 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :(kasia14 napisał(a):Aster... czy kiedyś znajdzie dom? Mam nadzieję. Dzisiaj wywiesiłam ogłoszenie i dałam kilka koleżankom, żeby w swojej okolicy też powiesiły. Quote
Seaside Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Psiak ma 1 obserwatora na allegro :roll: Quote
modliszka84 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Seaside napisał(a):Psiak ma 1 obserwatora na allegro :roll: Obserwatorze odezwij się :p Seaside, czy mogłabys zmienić mój numer telefonu na ten: 793 046 770? Tamten narazie tez jest aktualny, ale teraz będę miała taki numer. Quote
Madzik77 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Aster pieknie daje sobie rade na dworze Da pilnowania obejscia bylby strzalem w 10tke No i do tego taki ekonomicny stroz bo nie wielki to i koszty utrzymania male Kasiu a Ci twoi znjomi wzieliw koncu jakiego psiaka ze schron? Quote
kasia14 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 nie, niestety nie....:mad: a ja już nie mam siły ich namawiać, ja będa mieli potrzebe to pójda, nic na siłe bo jeszcze się to żle skonczy.... A Aster MOŻE będzie miał ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w ''Mój Pies'' tylko musze sie dowiedzieć ile kosztuje, może ktoś wie? wtedy może zrobiła bym bazarek, zobaczymy. Może to by pomogło....:roll:? Quote
modliszka84 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 kasia14 napisał(a):nie, niestety nie....:mad: a ja już nie mam siły ich namawiać, ja będa mieli potrzebe to pójda, nic na siłe bo jeszcze się to żle skonczy.... A Aster MOŻE będzie miał ogłoszenie w kąciku adopcyjnym w ''Mój Pies'' tylko musze sie dowiedzieć ile kosztuje, może ktoś wie? wtedy może zrobiła bym bazarek, zobaczymy. Może to by pomogło....:roll:? Kasia, już wiem, ogłoszenia są bezpłatne tylko długi czas oczekiwania. Będę próbować.. Możliwe jest jeszcze ogłoszenie drobne w Moim psie, tj. dział "sprzedam" i kosztuje chyba 10 zł za 22 znaki , ewentualnie zdjęcie 55 zł. Quote
kasia14 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 modliszka84 napisał(a):Kasia, już wiem, ogłoszenia są bezpłatne tylko długi czas oczekiwania. Będę próbować.. Możliwe jest jeszcze ogłoszenie drobne w Moim psie, tj. dział "sprzedam" i kosztuje chyba 10 zł za 22 znaki , ewentualnie zdjęcie 55 zł. teraz jest też w ogłosznieniach drobnych rubryka pomoc, tylko ogłosznie typu Aster-Mam 10 lat, ((w schronisku od 6) albo bez tego zdania) Szukam domu z ogrodem,kocham ludzi. Tel. ......... albo coś w tym stylu ok. 50 zł tekst plus zdjęcie z ramką 55 czyli ok. 110 zł:roll: a długo się czeka jak się chce w kąciku adopcyjnym? i czy każdy pies na swoją kolejkę czeka czy oni wybieraja? Quote
Madzik77 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 podnosze Ciesze ze dizewczyny się tobą zajeły Quote
ada_1994 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kasia14 napisał(a):teraz jest też w ogłosznieniach drobnych rubryka pomoc, tylko ogłosznie typu Aster-Mam 10 lat, ((w schronisku od 6) albo bez tego zdania) Szukam domu z ogrodem,kocham ludzi. Tel. ......... albo coś w tym stylu ok. 50 zł tekst plus zdjęcie z ramką 55 czyli ok. 110 zł:roll: a długo się czeka jak się chce w kąciku adopcyjnym? i czy każdy pies na swoją kolejkę czeka czy oni wybieraja? Kasia to będziesz w takim razie zbierać na to ogłoszenie dla Astra? Bo ja chętnie coś dołożę:p. Quote
modliszka84 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Być może uda się załatwić ogłoszenie w kąciku adopcyjnym. pewna dobra dusza nam pomoże, oby się udało tylko w styczniowym numerze... Quote
kasia14 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 modliszka84 napisał(a):Być może uda się załatwić ogłoszenie w kąciku adopcyjnym. pewna dobra dusza nam pomoże, oby się udało tylko w styczniowym numerze... super;) to w takim razie czekam na dobre wieści, żaby Aster nasz się zmieścił :cool3: Quote
modliszka84 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Święty Mikołaju! Napisałem do Ciebie list 7 lat temu. Prosiłem o jedzenie. Tak bardzo byłem wtedy głodny, chudy, z brudną sierścią, brzydki. Tak bardzo cierpiałem i pomimo Wigilii nie dostałem jedzenia. Zjadłem trochę śniegu, co ukoiło moje pragnienie, ale głód i zimno pozostały. Tułałem się po ulicach jeszcze miesiąc, zanim jacyś ludzie odwieźli mnie do schroniska. Przypominasz sobie? To ja, kundelek Aster. W schronisku jest strasznie. Dostaję jedzenie, ale wciąż jest mi zimno, przecież mam taką krótką sierść. Przez kilka lat nie pisałem do Ciebie listu, bo przestałem wierzyć, że istniejesz. Ale kolega z boksu, taki mały rudy Azor, wysłał w tamtym roku prośbę o nowy dom i trzy dni po świętach spełniłeś jego życzenie. Czy więc ja też mogę Cię o to prosić? Nie chcę dużo, Mikołaju. Wystarczy mi buda wyścielona słomą, codziennie jeden posiłek i choć trochę ludzkiej czułości. Tak dawno nikt mnie nie głaskał, 7 lat... Czy ja już nie zasługuję na pogłaskanie choć raz dziennie? Choć raz w tygodniu? Święty Mikołaju, dlaczego nikt mnie nie lubi? Znajdź mi nową rodzinę, proszę. Jest mi tak bardzo źle! Aster Quote
kasia14 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kto podaruje mu dom?! Dziś 6 grudnia... może właśnie Ty? może Ty uratujesz dzisiaj Astera?:roll: On już stanowczo za długo czeka :shake: Quote
ada_1994 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Bardzo ładny list Modliszko. Mam nadzieję, że Mikołaj spełni życzenie Astra!!!!!! Quote
aneta_zyleta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Asterku Mikolaj da Ci w prezencie dom wierze w to... Quote
Madzik77 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Czy aster ma nadal allegro?? DAJCIE TEN LIST NA ALLEGRO!!! Quote
kasia14 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aster jest na allegro http://allegro.pl/item277091012_nigdy_nie_mial_prawdziwego_domu_aster_.html do końca 6 dni ...:( i nic... Quote
Madzik77 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wchodze sobie przekierowana przez gmaila na http://www.centrumofert.pl/ a tam: http://www.centrumofert.pl/ogloszenie/69301/Aster-ma-9-lat...-NIGDY-nie-mial-DOMU!-pomoz.html SUPER!! tylko proszę dopisac numery kontaktowe!! Quote
kasia14 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Madzik77']wchodze sobie przekierowana przez gmaila na http://www.centrumofert.pl/ a tam: http://www.centrumofert.pl/ogloszenie/69301/ Aster-ma-9-lat...-NIGDY-nie-mial-DOMU!-pomoz.html SUPER!! tylko proszę dopisac numery kontaktowe!! Dopisałam bym numer gdybym tylko pamiętała jak...:roll: Quote
kasia14 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bo nasz Asterek to ma już w tylu serwisach ogłoszeniowych... chyba w 20.... i nic... Quote
ada_1994 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Modliszko mogłabyś mi podać swój nowy numer telefonu, bo chciałabym zrobić Asterkowi plakaty i porozwieszać je, ale mam tylko Twój stary numer. Quote
kasia14 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='ada_1994']Modliszko mogłabyś mi podać swój nowy numer telefonu, bo chciałabym zrobić Asterkowi plakaty i porozwieszać je, ale mam tylko Twój stary numer. Ada podałam ci numer na gg, a plakaty już przecież są, jeżeli chcesz je dodrukowac to tylko numer zmień:razz: Quote
Recommended Posts