Jump to content
Dogomania

ASTER- ma 10 lat i NIGDY nie miał normalnego DOMU! Ale juz MA!-pojechał do Niemiec!

Recommended Posts

Posted

ASTER (nr 84) - średniej wielkości wyjątkowy pies. Ma ok 10 lat, wychowany jest na dworze, chętnie zamieszkał by w czimś ogródku... Jest kochanym psiakiem, przylepą, lubi być głaskany, pierwszy podpiega do siatki. W schronisku od 2002 roku - przyjęty ze zlikwidowanego zakładu. Pomyślcie, że ten pies NIGDY nie miał kochającego domu :placz:

tel 0603 046 770

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu - napisałam Ci wiadomość.
Witamy kolejną dogomaniaczke z PAbianic...

jak to mówią - "w kupie siła" ...

Jeszcze pomyślałam sobie, że jesli dyrektor Twojej szkoły zgodzi się to mozna by tam ogłoszenia o psiakach porozwieszać? np jeden tydzień - jeden pies. Albo część gazetki szkolnej poświęcic na edukacje modziezy w sprawach psów?

Posted

Też o tym myślałam. Narazie udało mi się tylko zorganizować wirtualna adopcję pieska w mojej klasie. Mogę się też zapytać o gazetkę szkolną. Może udalo by się stworzyć "kącik adopcyjny" albo coś w tym rodzaju. Wiem też, że niektóre klasy organizują zbiórki jedzenia dla piesków wiec ogłoszenia może też by dyrektor pozwolił. Musiała bym sie popytać :)

Posted

Nie rozumie?
Jak nie takie rzeczy widziało?
Aster jest jedyny w swoim rodzaju i to tego on NIGY nie zaznał miłosci człowieka!! Mam nadzieje ze jeszcze zdazy ja poznac!

...nie rozumie twojej wypowiedzi ...

Posted

[quote name='Madzik77']Nie rozumie?
Jak nie takie rzeczy widziało?
Aster jest jedyny w swoim rodzaju i to tego on NIGY nie zaznał miłosci człowieka!! Mam nadzieje ze jeszcze zdazy ja poznac!

...nie rozumie twojej wypowiedzi ...

Oj,chodzilo mi o to,ze na dogo bylo juz wiele tzw. beznadziejnych przypadkow i ....znalazly sie domki.
Dlatego wierze,ze tu tez tak sie stanie.

Posted

Madzik77 napisał(a):
*zaba* Brys na 99% zanlazł jzu domek! :)
A tym czasem ASTERKA podnosimy!!

O kurde,przeoczylam ta wiadomosc!!!!
Asterku,tobie tez sie uda,zobaczysz!!!!

• 2 weeks later...
Posted

podnoszę!! oj biedne psisko. Tyle lat w schronisku... i nigdy nie miał kochającego, jedynego pana ;( może uśmiechnie się do niego szczeście! ;) nie pozwulmu mu odejść w schronisku!!!!!!

Posted

"Smutne oczy jedno pragnienie
jedno marzenie i jego spałnienie
zza krat patrzy na świat
Ile ma lat?
Stary już czy jeszcze młody
Miał być szczęściem czy opcją nagrody?
na betonie zimnym leży jak szmata
Niepotrzebny myślą że sie do niczego nie nada
Patrzą na niego ludzie z góry
Nie widzą cierpienia z głowami po chmury
To serce bije jeszcze jak może