modliszka84 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ASTER (nr 84) - średniej wielkości wyjątkowy pies. Ma ok 10 lat, wychowany jest na dworze, chętnie zamieszkał by w czimś ogródku... Jest kochanym psiakiem, przylepą, lubi być głaskany, pierwszy podpiega do siatki. W schronisku od 2002 roku - przyjęty ze zlikwidowanego zakładu. Pomyślcie, że ten pies NIGDY nie miał kochającego domu :placz: tel 0603 046 770 Quote
Pitty Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nigdy nie mial domu:shake: Jak moj Bandi , prawie cale zycie....:shake: Quote
modliszka84 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ma tylko allegro http://www.allegro.pl/item247424375_aster_wyjatkowy_pies_powiedz_czy_ma_szanse_na_dom_.html Quote
modliszka84 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Asterek szuka domu, moze ktos ma miejsce w podpisie na jego bannerek ...? Quote
*zaba* Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nikt nie pokocha staruszka? Ale, jaki on tam staruszek! 10 lat ma dopiero,jeszcze duzo przed nim,ale najlepiej w kochajacym domku. Quote
kasia14 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 mam nadzieje, ze ktos go wezmie.... Nie mial domku:shake:,szkoda psinki. Mozna jakos wam pomoc?? Quote
modliszka84 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Kasiu - napisałam Ci wiadomość. Witamy kolejną dogomaniaczke z PAbianic... jak to mówią - "w kupie siła" ... Jeszcze pomyślałam sobie, że jesli dyrektor Twojej szkoły zgodzi się to mozna by tam ogłoszenia o psiakach porozwieszać? np jeden tydzień - jeden pies. Albo część gazetki szkolnej poświęcic na edukacje modziezy w sprawach psów? Quote
kasia14 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Też o tym myślałam. Narazie udało mi się tylko zorganizować wirtualna adopcję pieska w mojej klasie. Mogę się też zapytać o gazetkę szkolną. Może udalo by się stworzyć "kącik adopcyjny" albo coś w tym rodzaju. Wiem też, że niektóre klasy organizują zbiórki jedzenia dla piesków wiec ogłoszenia może też by dyrektor pozwolił. Musiała bym sie popytać :) Quote
Madzik77 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ASTERKU SLICZNY TY MOJ - wskakuj na poczatek po domek kochany! Quote
Madzik77 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Nie rozumie? Jak nie takie rzeczy widziało? Aster jest jedyny w swoim rodzaju i to tego on NIGY nie zaznał miłosci człowieka!! Mam nadzieje ze jeszcze zdazy ja poznac! ...nie rozumie twojej wypowiedzi ... Quote
*zaba* Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Madzik77']Nie rozumie? Jak nie takie rzeczy widziało? Aster jest jedyny w swoim rodzaju i to tego on NIGY nie zaznał miłosci człowieka!! Mam nadzieje ze jeszcze zdazy ja poznac! ...nie rozumie twojej wypowiedzi ... Oj,chodzilo mi o to,ze na dogo bylo juz wiele tzw. beznadziejnych przypadkow i ....znalazly sie domki. Dlatego wierze,ze tu tez tak sie stanie. Quote
Madzik77 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 *zaba* Brys na 99% zanlazł jzu domek! :) A tym czasem ASTERKA podnosimy!! Quote
*zaba* Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Madzik77 napisał(a):*zaba* Brys na 99% zanlazł jzu domek! :) A tym czasem ASTERKA podnosimy!! O kurde,przeoczylam ta wiadomosc!!!! Asterku,tobie tez sie uda,zobaczysz!!!! Quote
modliszka84 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 wiem ze fundacja o Asterku tez mysli intesywnie... moze coś wymyślą :roll: Quote
*zaba* Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Niech mysla,niech mysla,myslenie ma przyszlosc,hehe. Quote
Madzik77 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 W gore Aster - zanim fundacja cos wymyśli! A modliszka wysłałaś inne foty Asterka od fundacji? Quote
modliszka84 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 *zaba* napisał(a):Wymyslili cos?? narazie nikt sie nim nie zainteresował w Niemczech, kto chciałby mu dać dom :( Quote
Madzik77 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Modliszka podeslij im inne foty -niech zmienia je na swojej sronie bo ta fotka co tam maja jest kiepska (jest ta co go glaszczesz) i w ogole nie widac urody ASTERKA!! Quote
*zaba* Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Asterku,i do Ciebie usmiechnie sie szczescie,zobaczysz. Quote
kasia14 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 podnoszę!! oj biedne psisko. Tyle lat w schronisku... i nigdy nie miał kochającego, jedynego pana ;( może uśmiechnie się do niego szczeście! ;) nie pozwulmu mu odejść w schronisku!!!!!! Quote
*zaba* Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 "Smutne oczy jedno pragnienie jedno marzenie i jego spałnienie zza krat patrzy na świat Ile ma lat? Stary już czy jeszcze młody Miał być szczęściem czy opcją nagrody? na betonie zimnym leży jak szmata Niepotrzebny myślą że sie do niczego nie nada Patrzą na niego ludzie z góry Nie widzą cierpienia z głowami po chmury To serce bije jeszcze jak może nadzieii nie traci nie może koło nosa pusta miska i kraty mały smutny kłębuszek włochaty" (znaleziony w necie) Quote
Recommended Posts