kasia14 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ada_1994 napisał(a):Musimy jurto kupić mojego psa! wiesz, jutro to jeszcze w nie wszystkich kioskach bedzie, ale w jakiś napeno;) Quote
aneta_zyleta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 ada_1994 napisał(a):Musimy jurto kupić mojego psa! oj...no musimy...;) Quote
Seaside Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 mam nadzieję, że ogłoszenie w gazecie pomoże :( Quote
kasia14 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Aster był dzisiaj na długim spacerze, humor mu dopisywał, bardzo ładnie chodził na smyczy. Wystarczy zawołać, a już jest przy tobie i prosi o głaskanie, jest bardzo spokojny, typowy psi staruszek... No i to jego smutne spojrzenie...:-( Na koniec spacerku było czesanie, tak się mu podobało, że prawie spał na trawie. Jest bardzo cierpliwy, lubi czesanie, głaskanie. Na początku nie bardzo wiedział do czego służy smycz, potem jakby mu się przypomniało i juz pięknie chodził przy nodze... Aster jest bardzo smutny, cichy, jakby widział, że nic już Go dobrego w życiu nie spotka...:shake: prosi o dom na te swoje stare, psie lata... On naprawdę nie wiele potrzebuje... Są zdjęcia ze spaceru ale ma je modliszka, napewno jak będzie miała chwile to wstawi. Quote
ada_1994 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 kasia14 napisał(a):Aster był dzisiaj na długim spacerze, humor mu dopisywał, bardzo ładnie chodził na smyczy. Wystarczy zawołać, a już jest przy tobie i prosi o głaskanie, jest bardzo spokojny, typowy psi staruszek... No i to jego smutne spojrzenie...:-( Na koniec spacerku było czesanie, tak się mu podobało, że prawie spał na trawie. Jest bardzo cierpliwy, lubi czesanie, głaskanie. Na początku nie bardzo wiedział do czego służy smycz, potem jakby mu się przypomniało i juz pięknie chodził przy nodze... Aster jest bardzo smutny, cichy, jakby widział, że nic już Go dobrego w życiu nie spotka...:shake: prosi o dom na te swoje stare, psie lata... On naprawdę nie wiele potrzebuje... Są zdjęcia ze spaceru ale ma je modliszka, napewno jak będzie miała chwile to wstawi. Oby takich spacerów Aster miał dużo więcej, ale w nowym domu! Quote
Psiutka380 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Widziałam Astera w Moim Psie. Czy ktoś się nim już zainteresował. Mam nadzieję że dzięki Mojemu Psu więcej osób się o nim dowie. Quote
kasia14 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Psiutka380 napisał(a):Widziałam Astera w Moim Psie. Czy ktoś się nim już zainteresował. narazie nikt :shake: Quote
modliszka84 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Asterek na spacerze... Błagam niech go ktoś przygarnie.. :placz: On naprawde zasługuje na dom. Jest tak kochany... A gdy się go czesze, to zasypia, tak mu dobrze wtedy.. Quote
Psiutka380 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Może się ktoś nim jeszcze zainteresuje. Mój Pies to popularny miesięcznik, sama go zawsze kupuję. Mam nadzieję że niedługo będzie odzew w sprawie adpocji;) Quote
Psiutka380 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Lola będzie mieć domek. Może i Asterowi się poszczęści. Quote
kasia14 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Lola ma domek, wiec napewno i dla Astera się znajdzie!!! trzymam kciuki, niech go ktoś dobry wypatrzy...:roll: Quote
modliszka84 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Lola, Sally są w trakcie przeprowadzki...czy i Asterkowi się poszczęści.... :roll: ? Quote
*zaba* Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Bardzo smutne te Asterkowe oczeta. Trzymam kciuki,zeby tak jak Lola i Sally znalazl domek. Quote
Madzik77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ponagle w lokalnej bo czyka tamw kolejce moze jakies pabianickie serce ruszy sie Quote
kasia14 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Asterku! no co ty, lola juz w nowym domu, sally niedługo też, a Ty co? gdzie twój domek!!:( pomocy! Quote
Psiutka380 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czy żaden czytelnik "Mojego Psa" się nim nie zainteresował? Quote
modliszka84 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 nikt nie dzwonił niestety :shake: Quote
Psiutka380 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :placz::placz::placz: Ja tak chce żeby on miał domeczek. Quote
Recommended Posts