terra Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Za parę dni, gdy już całkowicie się oswoi, to będzie cudowny pies na długie wyprawy. Kto przygarnie Iwana, wygra los na loterii życia. Quote
Szczurosława Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 pani z Krakowa nie odpisuje... Quote
Szczurosława Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 czy ktoś mógłby odwiedzić panią z Krakowa? pani na razie ma obronę i nie może wziąć Iwana, ale na transport może wyłożyć ok.100zł, ja postaram się go przewieźć do Poznania pociągiem, tak żeby było taniej... Quote
Szczurosława Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 ?????????????????????????????? Quote
terra Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jestem, po awarii komputera. I cisza zapanowała. A to taki piekny pies. Quote
Diana S Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 tak pieknosci kochane...domek domek pilnie potrzebny... Quote
Szczurosława Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 domek niby jest pani czeka na wizytę kogoś i potem szukamy transportu... a Iwanek dziś był na wybiegu z Dredzikiem, Brutusem i Łatkiem i ładnie chodziły, Iwan się ozywił,zaczął biegać wokół mnie i skakać, jak wrócił do kojca to skakał, wył ,skamlał i szarpał siatkę:-( cudny pies, gdy go coś zainteresuje,nastawia uszy i całe ciało ,wygląda jak posąg....,taki szlachetny,idealny Quote
terra Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nikt nie zakochał sie w Iwanie na zabój? A to taki piękny pies. Quote
Szczurosława Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='terra']Nikt nie zakochał sie w Iwanie na zabój? A to taki piękny pies. zakochał, zakochał, tylko odległość duża... pani z Krakowa wciąz czeka na wizytę przedadopcyjną, za kilka dni, gdy się obroni,może przyjechać pociągiem do Poznania, postaram sie go tam dowieźć Iwanek dziś na zakończenie dnia skakał , całował i dopraszał się pieszczot całym sobą:loveu: z Dredzikiem Quote
terra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No i proszę! Mamy psa przytulastego i całuśnego. I wystarzyło okazać mu serce. To te pierwotne problemy o których była mowa na wstępie, mogą nie istnieć, gdy pani przyjedzie po Iwana. On będzie jak baranek:loveu: Quote
Szczurosława Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 potrzeba troche czasu i te pierowtne problemy odejdą w zapomnienie.... Quote
terra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Piękny Iwan tęskni za swoim domkiem w Krakowie;) Quote
Szczurosława Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 dziś na spacerze ,na którym Iwan już biegał bez smyczy, w ramach resocjalizacji zerknęłam mu w zęby ,uszy i przeżyłam szok! w prawym uchu jest tatuaż! troche rozmazany, ale w miarę wyraźny,brzmi P1675 lub P1678 teraz nie wiem gdzie sprawdzić czy to tatuaż z jakieś hodowli czy schroniska,w Pile chyba się nie tatuuje psów... Quote
Diana S Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 koniecznie trzeba sprawdzic pochodzenie psa.... Quote
terra Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Na początku literę P ma oddział ZKwP w Szczecinie. Pisz tam lub dzwoń z zapytaniem. Szczecin 70-415 Szczecin, al.Jedności Narodowej 44 Nr oddziału: XXI Wzór tatuażu: P000 Telefon/Fax: (0-91) 434-65-09 Konto: PKO BP SA II O/Szczecin 14 1020 4795 0000 9402 0004 0402 Biuro czynne: wt, Śr, czw, pt 17 - 20 E-mail: [email protected] Strona internetowa: www.szczecin.zkwp.pl Quote
Szczurosława Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 dzięki , zaraz piszę, pomylil mi sie z Toruniem,bo toruń ma 000P tylko czy jest gdzieś jakiś spis tatuowanych psów ze schronu, bo po wpisaniu tych tatoo w google nic sensownego nie było... Quote
terra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Zapewne nie ma jeszcze odpowiedzi, bo to weekend. :shake: Strasznie jestem ciekawa co z tego wyniknie. Nigdzie nie mogę znaleźć info o tatuażach schroniskowych. No i pozostaje jeszcze Polski Klub Psa Rasowego. Quote
Szczurosława Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 no tak odp. jeszcze nie mam, nie wiem też czy Iwan jest jakieś okresonej rasy czy to schronisko, no i wciąż pani z Krakowa czeka na wizytę ,w sobotę chciałaby odebrać Iwana! Quote
terra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jeśli ten domek w Krakowie jest superaśny, to nie ma na co czekać. Lecz warto by wiedziec skąd się Iwan wziął i kto tak był dla niego katem. No i kto tak tatuuje psy. Quote
wapiszon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Anka, jesteś niesamowita.Trzymam kciuki za Iwana. Mam pytanie, gdzie mam kliknąć, aby być powiadamianą o postach z tego wątku? Quote
Szczurosława Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 wystarczy aby napisac posta i już automatycznie zubskrybuje temat:) dlaczego na stronie Pilskiego schronu nie mogą w widocznym miejscu mieć nr tel.... Quote
wapiszon Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pisałam na kilku watkach i nie dostaje informacji. Quote
Szczurosława Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 wapiszon napisał(a):Pisałam na kilku watkach i nie dostaje informacji. nie wiem... mi też kilka wątków wyrejestrowało jak ostatnio forum szwankowało; znalazłam już nr, jutro koło 14 będe dzwonić, jak się coś dowiem od razu pisze:lol: Quote
Recommended Posts