Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem teraz co z tym noclegiem, wolałabym żeby pani przyjechała później , bo ja nie mam pociagu żeby o 6 być w Poznaniu, a nie chcę nikogo fatygować tak wczesną porą...

na razie napisałam do pani meila,aby przemyślała wszytsko jeszcze raz, bo ja po Iwana nie dam rady pojechać w przypadku rezygnacji,a powrót do schronu go załamię!
on potrzebuje czasu,na początku uciekał, a teraz skaczę na mnie ...

poczekajmy na relacje kiwi i odp.pani

Posted

sprawa się pokomplikowała....

pani w Poznaniu bedzie w niedzielę o 5.55! powrotny bez przesiadek o 7.35,Iwan za bardzo by się stresował przesiadkami,
na tak wczesną godzinę nie dam rady go przywieźć, moge go jutro do P.przywieźć, ale potrzebny dla niego nocleg i transport na dowrzec tak wczesną porą...

Hala?

EDIT;

pani chyba raczej o 13.25 będzie w niedziele w P,powrót 14.35,ale ja nie mam żadnych dojazdów, ani powrotów w tym czasie...

Posted

Podsumujmy:
Pani przyjeżdża w niedzielę o 13,25, odjeżdża z Iwanem o 14,35. Na tą godzinę możesz psa dostarczyć?
Tego dnia Ania nie ma już pociągu ani autobusu do domu. Czyli musi nocować w Poznaniu?

A jak wizyta przedadopcyjna?

Posted

podsumowanie potwierdzam,
Hala zgodziła się zająć Iwanem przez ok.3 h, tylko potrzebuje jej tel ,aby pani mogła z nią omówić odbiór psa

pani mówiła,że nikt się z nią nie kontaktował poza tel kiwi gdy miała remont...

Posted

To teraz musimy zaczekać na Halę.
Ten odbiór to musi się odbyć w okolicy dworca, bo pomiędzy przyjazdem i odjazdem Pani ma tylko godzinkę.

Posted

Halu, z przyjemnością:lol:

o 10.20 mam być już na dworcu,tylko nie wiem przy którym peronie, może napisz gdzie Ci będzie najwygodniej to dojdę z Iwanem,
powrót mam 12.20 i jeszcze jestem umówiona na odebranie szczura w Poznaniu i herbatkę u pani , od której adoptuje szczurzaka

Posted

jestem umowiona z Pania na 17 dzisiaj, ale wracam dzis do domu bardzo pozno, ania, napiszesz mi prosze swoj nr telefonu zebym mogla do Ciebie zadzwonic ?

Posted

Iwan dziś biegał luzem,był grzeczny, potem nawet bawił się z Klapsem.

i coś smiesznego
rozmawiałam z panią nt.kastracji Iwana, pani wolałaby tego uniknąć, ale jeśli to konieczne to się podejmie, dziś tak patrze na niego, coś mi nie pasowało, a on już dawno wykastrowany:evil_lol:

Posted

Hala napisał(a):
Ania, a dlaczego nie możes wracać późniejszym pociągiem, tak aby osobiscie oddać pani Iwnka? :cool1:

gdyż na późniejszy musze czekać 6 h, a tyle godzin na dworcu ze szczurzakiem mi się nie uśmiecha...

Posted

teraz to ja nie rozumiem:crazyeye:

jadę z przesiadką w Pile,w Poznaniu mogę być 10.20 lub 16.50,a wtedy pani nie pasują pociągi, bo szukała bez przesiadek, aby Iwana nie stresować jeszcze bardziej

gdyby pociągi bardziej pasowały, nie byłoby problemu:shake:

Posted

Rzeczywiascie napisąłam niezrozumiale. Bo ja myślałam, że Ty mieszkasz w Pile. I po prostu bezpośrednio sobie jedziesz z Piły do poznania. :roll: Ależ ja dziś kręcę. :p