Cathedral Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 dzięki wielkie, już napisałam, mam nadzieję, że uda się kupić :) Justyna JK - często na allegro są interesujące książki o psach? Quote
Veris Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cathedral.....bardzo bardzo często!!:p I, co jest wielkim plusem, dużo taniej niż w sklepach czy księgarniach. Sama kupuję na Allegro chyba już wszystko;). Quote
Cathedral Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 No niestety użytkownik nie miał już tej książki, z wydawnictwa mi nie odpisali więc zamowilam w koncu w witrynie [url]www.wilcy.pl[/url]. Niestety przesyłają tylko za zaliczeniem pocztowym (drogo!) i dostawa trwa koszmarnie długo ("za dwa dni się odezwiemy, a potem to już Poczta Polska dostarczy, jak bozia pozwoli..."). Mam jednak nadzieję, że wszystko pojdzie ok i będę mogła tu wstawić pozytywny komentarz :) Quote
JustynaJK Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Pomimo trudów napewno będziesz zadowolona!:lol: Quote
Elitesse Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 jak ja wystawialam na allegro jakis czas tem to nikt kupic nie chcial :shake: Quote
JustynaJK Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 allegro po prostu rządzi się swoimi prawami zupełnie nieprzewiywalnymi, osobiście wszystko sprzedałam o psach co wystawiłam:lol: Quote
Cathedral Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ło matko. Dopiero wczoraj książka dotarła do mnie. Z księgarni wysyłkowej musiałam zrezygnować - nie dość, że nie mają na miejscu towaru, który rzekomo jest w sprzedaży, to jeszcze nie dotrzymują terminów dostawy. Czekałam miesiąc, aż w końcu kupiłam... na allegro. Rzeczywiście prezentuje się imponująco. Bedzie co czytać. Quote
Savannah Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Elitesse']jak ja wystawialam na allegro jakis czas tem to nikt kupic nie chcial :shake:[/quote] Elitesse masz jeszcze ta ksiazke na sprzedaz?:cool3: Quote
Cathedral Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Chyba nie ma, bo jak ja się jej pytałam, to nie odpowiedziałą :shake: Masz tu linka do aukcji, może skorzystasz: [url]http://www.allegro.pl/item95757807_kynologia_wiedza_o_psie.html[/url] Quote
JustynaJK Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 no właśnie też widziałam tą pozycję na allegro Quote
filonek_bezogonek Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 o tak to super pozycja. co prawda opisy razy mogly by byc obszerniejsze i zdjęcia niektorych porzedstawicieli rasy przedstawiaja marnych przedstawicieli ale ogolnie ksiazka super ja ja kupilam na allegro za 49 zl Quote
Barbara_St Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 bardzo bym tez chciala ta ksiazke, czy ktos by mi pomogl i wyslal mi, zwroce za koszty i fatyge, bardzo prosze o PM jak ktos mi moze pomoc !!!! Quote
shangri_la Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 podobno ma byc wznowienie :cool3: ( i to juz niebawem) tak wiec wiecie :lol: pozdrawiam Quote
shangri_la Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='justys95']Na CZTERYLAPY.PL kosztuje 75 zł. :-o[/quote] tak jak na wystawach... normalnie kosztuje 44 zl. tzn jesli jeszcze gdzies jest bo ostatnio to 'nakład wyczerpany" ale jak juz pisalam podobno ma byc wznowienie. pozdrawiam Quote
kaskaSz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy jeszcze produkują gazetę "Kynologia"? Powiedziałam dla faceta z kiosku,żeby mi zmaówił,ale teraz zastanawiam sie czy jeszcze ta gazeta jest :roll: Quote
aneta Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hej, poszukuję tej książki , czy ktos ma na sprzedaż lub wie że gdzieś sa ??? Quote
shangri_la Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 chcialam poinformowac ze juz jest nowa kYNOLOGIA wyd 2007 tutaj fotka: [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/GADZETY/img_1883.jpg[/IMG] a moja Bira reprezentuje rase gonczy slowacki :multi: :cool3: info dla chcacych zakupic: [SIZE=1]ja nabylam na uczelni za 53 zl, i pewnie w wydawnictwie uczelni mozna kupic ( chyba prowadza wysylkowo, a trafic na nich mozna porzez strone uniwersytetu przyrodniczego we wroclawiu - dawniej akademia rolnicza)[/SIZE] EDIT: a tak wogole to fajnie by przeniesc ten topic do dzialu KIAZKI z nie tak tu w czasopismach siedzi :P o czasopismie kynologia jest tez watek pozdrawiam Quote
sota36 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jest na allegro [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=262565293[/url] Quote
wiedzmata Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='shangri_la']chcialam poinformowac ze juz jest nowa kYNOLOGIA wyd 2007 tutaj fotka: [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v514/shangri_la/GADZETY/img_1883.jpg[/IMG] a moja Bira reprezentuje rase gonczy slowacki :multi: :cool3: info dla chcacych zakupic: [SIZE=1]ja nabylam na uczelni za 53 zl, i pewnie w wydawnictwie uczelni mozna kupic ( chyba prowadza wysylkowo, a trafic na nich mozna porzez strone uniwersytetu przyrodniczego we wroclawiu - dawniej akademia rolnicza)[/SIZE] EDIT: a tak wogole to fajnie by przeniesc ten topic do dzialu KIAZKI z nie tak tu w czasopismach siedzi :P o czasopismie kynologia jest tez watek pozdrawiam[/quote] Dzisiaj nabyłam w wydawnictwie - za 53 zł - jest to wydanie II rozszerzone. Polecam, bardzo fajna ksiązka. Quote
Mraulina Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ukazał się następny nr pisma Kynologia - b. przyzwoity. Najwięcej tam się pisze o chartach rosyjskich - tych sprzed dwustu lat i tych współczesnych - a także o tzw WEO (taki wilczurowaty kundel - ukochana rasa Rosjan:cool3:) oraz o bullenbeiserze, przodku boksera i niemieckiego doga. Do tego sporo fotografii i rycin. Warto przeczytać. Quote
Agnieszka K. Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='wiedzmata']Dzisiaj nabyłam w wydawnictwie - za 53 zł - jest to wydanie II rozszerzone. Polecam, bardzo fajna ksiązka.[/quote] A mogłabyś napisac czym sie rózni od pierwszego, tzn o co zostało rozszerzone?? Bo mam pierwsze i sie zastanawiam, czy kupowac drugie?? Spokojnie mozna zamawia wysyłkowo w wydawnictwie - ja tak zamawiałam, i najlepiej telefonicznie. Ja zamówiłam mailem i dłuuuuuuuugo czekałam. Po jakiś czasie zadzwoniłam do wydawnictwa i okazałao sie, ze mój mail z zamówieniem nie dotarł. Quote
wiedzmata Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Niestety, nie mam wydania I. Wydanie II ma 680 stron (razem ze spisem treści ). Jest 15 rozdziałow: 1. Pochodzenie psów 2. Anatomia psa 3. Narządy zmysłów 4. Ukł rozrodczy 5. Wybr zagadnienia genetyki psów 6. Żywienie 7. Zagadnienie dot. behawioru i charakteru 8. Choroby 9. Pomoc w nagłych wypadkach 10. Rasy 11. Związek Kynologiczny w Polsce 12. Zakup, utrzymanie i wstępna socjalizacja 13. Hodowla psa rasowego 14. Wystawy 15. Pies w słuzbie człowieka + reulamin związku, hodowli, wystaw, kody oddziałów itp. Moge tylko w ten sposob opisać. Można też pytać o książkę w odziałach ZK, widziałam ostatnio w naszym wrocławskim za 55 zł chyba. Quote
Recommended Posts