Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martita']Czy przyrzadzal juz ktos z was ciasteczka watrobkowe dla psiaka?nosze sie z takim zamiarem, ale ciekawa jestem jak smakuja innym psiakom.Moja ostatnio jakos wybredna :([/quote]

Ja przyżądzałam takie ciasteczka, ale jak tu już wcześniej pisano: mój pies jest ze mną smakowo związany :evil_lol: i niedość, że ja mało pawia nie puściłam przy robieniu owych ciasteczek, to jeszcze Szarik je tak muldał zamiast szamać z radością. A tu chyba nie o to chodzi...
Ale może Twój pies lubi wątróbkę ;)

Posted

Jako nagrody niektórzy dają kulki marketowej karmy np. Frolic. Widocznie jest pyszna, a w niewielkich ilościach nie zaszkodzi.

Posted

[quote name='monita']A ja dzisiaj, podzieliłam się łososiem :diabloti:[/quote]

marnotractwo :diabloti:
ja wędzonego lososia zjadam kilogramami, więc pies też często na tym korzysta :cool3:

Posted

a wędzone ryby to nie za dużo soli i konserwantów?

ja mojej kiedyś ugotowałam łososia z warzywami.. skończyło się tak, że sama zjadłam, bo całkiem apetycznie pachniał ^^

Posted

[quote name='saya']a wędzone ryby to nie za dużo soli i konserwantów?

[/quote]

być może. ale przecież codziennie tego nie dostaje. czasami rzucę mu pod stół (wiem, że źle robie, ale on się tak słodko na mnie patrzy :oops:) lub dam jako smakołyk. raz na jakiś czas mu nie zaszkodzi.

Posted

[quote name='gops2000']tez czasami daje psom rybe .... czasami dostaja tez czekolade chociaz niemoga[/quote]

ja daję czekoladę tylko specjalną dla psów. z ludzką mam niemiłe wspomnienia. kiedyś scooby zjadł pod moją nieobecność pół tabliczki. waży tylko 3 kg. psu dzięki Bogu się nic nie stało, ale całą noc siedziałam nad nim i denerwowałam się. nigdy nie przeżyłam czegoś takiego.
teraz pilnuje, żeby pies nie mial dostępu do żadnej czekolady.

Posted

[quote name='saya']a wędzone ryby to nie za dużo soli i konserwantów?

ja mojej kiedyś ugotowałam łososia z warzywami.. skończyło się tak, że sama zjadłam, bo całkiem apetycznie pachniał ^^[/quote]

Łosoś jest mniam mniam. MOje zjadają karmę na łososiu i dla mnie ona przepięknie pachnie :cool3: ale kiedyś przeczytałam recenzję jakiejś lali, że karma ok, psy chętnie jedzą i są zdrowe ale zapach jest zbyt "rybii" :-o No tak... powinien być landrynkowy :p

Posted

[quote name='gops2000']z jakiej firmy jest ta karma? chcę sie przerzucić to moze na ta...[/quote]

Acana Salmon & Potato. W zoologach raczej nie ma. Trzeba przez neta zamawiać. Acana Lamb & Rice też godna polecenia. Ja karmię tymi dwoma na zmianę.

Posted

[quote name='gops2000']ja karmie eukanuba teraz ;) ale chcialabym zmieni u nas w zoologu sa acany ;)[/quote]

U nas też są ale akurat tej na łososiu nie sprowadzają bo mało kto ją kupuje. Uważam, że Acana jest lepsza składowo niż Eukanuba więc polecam! :)

Posted

Co do przysmakow moje psisko uwielbia ciastka Maced ale tylko te miesna krazki no i jeszcze[COLOR=black] Bogena super lekker :) A z innycn przysmakow to szaleje za wszystkimi Maced- naturalne przysmaki - mieso wolowe, zwacze, kurze lapki :) Uwielbia takie aromatyczne a suchych i twardych jak ciasteczka [/COLOR][COLOR=black]Bosch[/COLOR][COLOR=black] nie za bardzo lubi... ;/[/COLOR][URL="http://www.krakvet.pl/beaphar-bogena-super-lekker-przysmak-p-1873.html"]
[/URL]