Macho Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dziekujemy wszystkim za bazarki, wszelka pomoc i chec pomocy :) :loveu: Quote
diana79 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 z mojego poprzedniego bazarku uzbierało się [B]72,26zł[/B] :multi: z tego zostało już przelane przez maciaszka bezpośrednio na konto schroniska 36,26zł i ja przelewam resztę czyli 36zł (mimo, iż jeszcze nie wszystcy wpłacili ;)) Quote
Ana_Zbyska Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81916[/URL] watek o Amigo.Amigo byl drugim psem, ktorego nie bylo po wlamaniu, wrocil sam pod brame ck, ale smiertelnie przrerazony.. Quote
Betbet Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 z mojego bazarku uzbieralo się około....193 zł! huraaa:D hehe cudowni ludzie licytowali, narazie zbieram pieniążki na swoje konto, jutro już roześlę częsc gadżetów, a pieniazki najchetniej poslę wsyzstkkiie razem czy bedzie mozna jakos potwierdzic te moją wpłate? zeby osoby, ktore licytowały miały pewnosc gdzie kasa powedrowala. w koncu na dogo były już różne numery:shake: Quote
diana79 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 z mojego drugiego bazarku, który dziś wystawiłam jest już 41zł :multi: i mam nadzieję, że do końca ta suma się co najmniej podwoi ;) jeżeli można prosić o potwierdzenie wpłat na CK to też poproszę :lol: Quote
solito Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Ana_Zbyska']Moj kolega tez jest prawnikiem, wlansie konczy pisac prace mgr i dlatego ostatnio nie mial czasu dla mnie, zeby o tym porozmawiac. Postaram jak najszybciej sie z nim spotkac.[/quote] Fajnie by było! Koniecznie trzeba coś z tym zrobić! Policja może nie chcieć angażować się w to za bardzo... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jak mnie to denerwuje to że policja wybiera sobie sprawy ważne i wg nich nieważne. Przecież prawo powinno być prawem a to są podobno stróże prawa... Z drugiej strony i tak go będą musieli wypuścić... To jest błędne koło. Może za 50 lat będzie lepiej? Quote
Macho Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Jesli tylko zadzwonicie lub napiszecie na mail schroniska, na pewno Azyl poda tutaj ze wplaty wplynely :) Quote
barbarahorz Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nie było mnie tu chwilę, a tu tyle kasy się zbiera:multi:. Jesteście wspaniali:lilangel:. Byłam dziś wieczorkiem w azylu, wszystko wygladało ok, ale taka pogoda była, że chyba nawet świrowi by się nie chciało wyjść z domu. Chociaż drugie włamanie było przy ulewnym deszczu:stormy-sad:. Quote
Ana_Zbyska Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No wlansie, moze ta pogoda go jeszcze "nastraja" w swych okropnych czynach. Quote
agamika Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alfa i Zuzia']jak mnie to denerwuje to że policja wybiera sobie sprawy ważne i wg nich nieważne. Przecież prawo powinno być prawem a to są podobno stróże prawa... Z drugiej strony i tak go będą musieli wypuścić... To jest błędne koło. Może za 50 lat będzie lepiej?[/quote] wcale nie musieliby go wypuszczać, wierz mi ze jak prokuratura chce to i dwa lata moze w areszcie śledczym trzymać , na czas śledztwa (naciągają kiedy chcą o potrzebia zastosowania zatrzymania w obawie przed matactwem , lub zastraszaniem świadków ) . I robią to nie zawsze do końca zgodnie z potrzebą :roll: [ jeden przy6padek znam osobiście, ale tu nie miejsce na pisanie o tym] trzymam kciuki cały czas Quote
barbarahorz Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No właśnie, nagły brak zainteresowania, a tu na razie bez zmian, czyli źle. Dalej nocne warty potrzebne, bo firma jakos sie chyba nie śpieszy. Quote
Betbet Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 hm. a nie znacie jakiegos porzadnego bezdomnego?kurcze no u nas to sie sprawdza lepiej niż systemy monitoringowe i wszystko inne... Quote
Macho Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wiem ze to moze glupio zabrzmiec...ale czesto brak zlych wiesci to spadek zainteresowania.... Quote
Betbet Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to nie brzmi głupio, niestety tak to jest, kazdy raz przeczytał, wyraził swoje:" ojej jakie to straszne..." no i co...i nic Quote
diana79 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no chyba nie do końca nic bo są ludzie, którzy robią bazarki dla schroniska i jakiś grosz z tego wpadnie i mam nadzieję, że z bazarku więcej ludzi się dowie o tym co sie stało i jeszcze będzie jakaś konkretniejsza pomoc Quote
maciaszek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Z mojego bazarku uzbierało się 35 zł. Jak pieniądze wpłyną na me konto, przeleję je na konto azylu :)! Quote
diana79 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ktoś miał też zrobić cegiełki na allegro z opisaną tragedią w schronisku, wiele ludzi by sie o tym dowiedziało i może pomoc byłaby większa? Quote
Betbet Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no ktoś miał ale chyba ...pomysł upadł. ja nieabardzo umiem operować na allegro, tzn nie umiem ładnie zrobić tak tej stronki co trzebaaa... Quote
diana79 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Betbet']no ktoś miał ale chyba ...pomysł upadł. ja nieabardzo umiem operować na allegro, tzn nie umiem ładnie zrobić tak tej stronki co trzebaaa...[/quote] ja też nie mam o tym za bardzo pojęcia ale jest masa osób, które by chętnie pomogło :lol: tylko musiałaby być zgoda CK na allegro a czy jest to nie wiemy :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 może i jest tak, że spadło zainteresowanie, ale na pewno jest też tak że wiele osób zagląda i nic nie pisze, no bo co, "podnoszę" czy co? Np. ja nie mogę pomóc fizycznie inaczej niż przez bazarki (będzie 36 zł ), bo mieszkam, równiutko przez całą Polskę naprzeciwko.Ale na pewno sercem jest z Wami i psami wiele osób.Czy jest jakiekolwiek zainteresowanie psiakami?? Quote
Recommended Posts