Czarna_Owieczka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=w9Vi9Nt8NDY Jakie szcześliwe puchatki :loveu: ślicznoooości :loveu: Quote
Cheritka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Jedna dziewczynka wlaśnie jedzie teraz do swojego nowego domku . :laola: O Dajmond :klacz:własnie z Kasią Cerekwicką :klacz: jest w TVP Polonia:klacz: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 gratulki:multi::multi::multi::multi::multi: u nas nowe foty z treningu agility:diabloti: Quote
tygra Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Atkaaaa']uu Cheri ma rywala:evil_lol::mad: http://allegro.pl/item303410691_reproduktor_pudel_sredni_apricot_.html :angryy::angryy::angryy: przepraszam poleglam jak to zobaczyłam- dobrze że podpisali że to pudel bo bym nie rozpoznała jakiej rasy ten "reproduktor" Cześć Ewuś :) Quote
PATIszon Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ewa, pod koniec lutego bede w Wawie,moze wpadne z Kimulcową i zrobimy sesje trojkolorowa? Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Popodziwialabym jakies fotaski:cool3: Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 furciaczek napisał(a):Popodziwialabym jakies fotaski:cool3: i ja rowniez:lol: Quote
Iza. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A co tu taka cisza? Gdzie się podziewacie, no i gdzie foty ? ;) Quote
apple Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Przyszłam sobie popatrzać na twoje waciki :evil_lol::eviltong: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='PATIszon']Ewa, pod koniec lutego bede w Wawie,moze wpadne z Kimulcową i zrobimy sesje trojkolorowa? Jasne zapraszam:cool3: podać adresik :cool3: Tygra przepraszam poleglam jak to zobaczyłam- dobrze że podpisali że to pudel bo bym nie rozpoznała jakiej rasy ten "reproduktor" Cześć Ewuś :smile: No niestety, takie niby pudele produkują i potem są z nimi same problemy, ale potem się mówi że pudle są zboczone, albo że robią w domku, a to nie prawda, rasowe pudle takie nie są zaraz coś wstawie, jak mi pozwoli fotosik a teraz zapraszam do tego też mojego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105091&goto=newpost Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Wstawie troche zdjęć Cheri bardzo się cieszy bo niesie Panu patyczka ze spaceru Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Spacerek A teraz mamy na osiedlu baseta, ale nie jest zbyt delikatny i moje psy uciekają przed nim :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 haha jak Cheri ucieka:evil_lol::loveu: super foteczki! Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 cd. zabawy z basetem ;) I taka moja mała zabawa z cieniem Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Atkaaaa']haha jak Cheri ucieka:evil_lol::loveu: super foteczki! Witam, oj Ty to jesteś niezawodna, postanowiłam, że teraz odwiedzam galerie tylko tych, co mnie nawiedzają :cool3: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 A to nasz kochany Mikołaj :cool3: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 A teraz cos dla tych co lubią yorczki :cool3: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 :cool3:[quote name='Matusz']fajnie wyszło z tymi cieniami ;) Dzięki też mi się podoba :cool3: A tu macie zdjęcia z dzisiejszego programu w TVP1. Jacek Wójcicki i DIAMOND Chcecie zobaczyć więcej to wkleiłam tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9432374#post9432374 Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Cheritka']Witam, oj Ty to jesteś niezawodna, postanowiłam, że teraz odwiedzam galerie tylko tych, co mnie nawiedzają :cool3: :cool3: Będę nawiedzać będę!!:lol: Kurcze..teraz żaluje, strasznie żałuję że Dżeki nie ma rodowodu...!:placz: Quote
Recommended Posts