ewelinabuck Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Witanko w walentynkowy dzionek:multi::multi: Quote
tygra Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ewa wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek http://www.goraceserce.pl/616303/Walentynka-od-tygra.html Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='deer_1987']Co bedziecie robic? :cool3: Była dzis u nas pani Izabela Zborowska fotograf z gazety "Naj" i robiła zdjęcia, na głównym planie był.......pewien Pan. (nie wiem czy mogę powiedzieć kto :roll:) Pudelki nasze będa w gazecie "Naj nr 10" mam nadzieję, że zdjęcia beda ładne :cool3: :multi::multi: Quote
Magot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Cheritka']:cool3: Była dzis u nas pani Izabela Zborowska fotograf z gazety "Naj" i robiła zdjęcia, na głównym planie był.......pewien Pan. (nie wiem czy mogę powiedzieć kto :roll:) Pudelki nasze będa w gazecie "Naj nr 10" mam nadzieję, że zdjęcia beda ładne :cool3: :multi::multi: Super!:multi: Jestem pewna, że fotki będą cudniaste:loveu::loveu: Quote
Martinee Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 proszę mi powiedzieć kiedy naj wychodzi bo musze kupić :) Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 magda_drakkar napisał(a):Super!:multi: Jestem pewna, że fotki będą cudniaste:loveu::loveu: Ja też mam taką nadzieję :oops:, dostanę fotki po wyjściu gazety, takie ich prawo :lol: Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Martinee']proszę mi powiedzieć kiedy naj wychodzi bo musze kupić :) Oj nie wiem, wiem, że to ma być w numerze 10, ale we wcześniejszym też zobacze, zeby nie przegapić Serduszko dla Was :cool3: :lol:..:lol:...:lol:..:lol:...:lol:..:lol:...:lol: Quote
AnkaG Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Twoje pudelki to gwiazdy medialne :crazyeye::loveu: Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='AnkaG']Twoje pudelki to gwiazdy medialne :crazyeye::loveu: Bardzo się staram, je reklamować, bo jakoś teraz pudelki straciły na popularności :-(, a to takie inteligentne i fajne psy :lol: Quote
agaciaaa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Widze, że pudelki robią coraz większą kariere w mediach ;) :loveu: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ewa, a może pomożesz rozreklamować sznaucerki:razz::diabloti: DOBRANOC:hand: Quote
Martinee Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zgadzam się znalałm kiedyś pudelka jak Chavi był takim extra pieskiem Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Doginka']Ewa, a może pomożesz rozreklamować sznaucerki:razz::diabloti: DOBRANOC:hand: O matko a co Ty tu robisz i 4 rano, niektórzy teraz właśnie wstają do pracy :shake:. Witam wszystkich z rana :cool3::lol: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Cheritka']O matko a co Ty tu robisz i 4 rano, niektórzy teraz właśnie wstają do pracy :shake:. Witam wszystkich z rana :cool3::lol: Jak to co robię? - odwiedzam Ciebie i pudlaski:loveu::loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Doginka']Jak to co robię? - odwiedzam Ciebie i pudlaski:loveu::loveu::loveu: Dzięki bardzo :loveu:, a czy Ty czasem sypiasz ??? Oj chyba dawno nikt dzieci naszych nie odwiedzał ;) zapraszam do oglądania [SIZE=2]http://www.youtube.com/watch?v=w9Vi9Nt8NDY :multi: http://www.youtube.com/watch?v=w9Vi9Nt8NDY może dziś zrobie filmik moim pieskom :oops: Quote
Rybka_39 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jakie one sa cudne!!! Wszedzie ich pelno:loveu::loveu: A jak się domagaja jedzonko:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Marzena&Gusti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jejku śliczne dzieciaczki:)I jaki skoczne:D Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Martinee napisał(a):Jakie śliczneee Słodziaki i fajne do agility,super. Tylko filmik trochu ciemny,no ale w pomieszczeniu robiony. Quote
Atkaaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hehe jak szaleją:loveu: I jaka równowaga:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Mudik']Słodziaki i fajne do agility,super. Tylko filmik trochu ciemny,no ale w pomieszczeniu robiony. To nie ja robiłam, tylko nasza koleżanka Śnieżynka, bo dzieci są w Krakowie. Teraz cos wstawie, bo dawno nic nie zstawiłam, a jak wstawiłam to nie u mnie :oops::oops::oops: Zabawa Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A teraz zastanawiają się czy tu ktos zagląda i nas ogląda ????? bo jak nie to idziemy na spacerek, tak napewno będa inne pieski do zabawy ;) No gdzie te pieski ??????? Quote
Recommended Posts