Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Cheritka']Ja kocham apricoty, są tak rzadko spotykane, białe i czarne na ulicach co i rusz się widzi, a apricot zawsze wzbudza zachwyt :multi:. Ja już nie chciałabym innego koloru, ale możliwe że mój Dajmuś zostanie jeszcze tatusiem i bedziemy mieli białe dzieci. Widzi się widzi... owszem.. ale bez rodowodów:angryy: teraz znowu taka moda na pudelki, u mnie na osiedlu pojawily sie 3 nowe.. bez rodowodu oczywiscie...:mad: Quote
Doginka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cudne te Twoje DIAMENTY:loveu::loveu::loveu: Byłam widziałam i teraz idę spać Quote
furciaczek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cheritka napisał(a):To bąknij jej że teraz są !!! Może takich ślicznotek już nie będzie ;) Ona ma juz upatrzone krycie, napewno to bedzie czekoladka... zapomnialam po jakich rodzicach...zapytam i powiem:) Oj ile fotek:loveu: no cudne sa cuuuudne:loveu: Edit: juz wiem.... ojcem dzieci ma byc Kudos Fantomen...ale matki imienia to napewno sobie nie przypomne... Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Wstawie troche zdjęć Troszke się ubrudziłem, bo błotko jest :roll:, ale [FONT=Comic Sans MS]to się chyba "gumką wytrze":eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Trzeba było tak nie ganiać :shake:[/FONT] Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :cool3:..........i jeszcze kilka, bo ładny dzień był Pomnik psa ;)):loveu: I wreszcie wracamy do domu, w takim stanie :evil_lol: Tak bardzo się nie ubrudziły :cool3: Quote
Marzena&Gusti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ile foteczek... Ostatnia najpiękniejsza! Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 A teraz cos dla Was smacznego poczęstujcie się :razz: [FONT=Comic Sans MS]Troche nieostre ale trudno :roll:[/FONT] :roll: Quote
Marzena&Gusti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 nie lubiem cytrusów!:eviltong: nie bendem jadła:p Quote
taxelina Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 I tak Twoje spacerkowe sa lepsze niz moje :P moje to tylko kawalki psow z gory i nieostre... Quote
Magot Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witam. Piękne masz pudelaski:loveu::loveu: Będziemy tu do Was zaglądać:). Quote
Atkaaaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):nie lubiem cytrusów!:eviltong: nie bendem jadła:p A ja owszem :D luubie! Quote
Cheritka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 magda_drakkar napisał(a):Witam. Piękne masz pudelaski:loveu::loveu: Będziemy tu do Was zaglądać:). Bardzo serdecznie zapraszam :lol: Marzena&Gustinie lubiem cytrusów!:eviltong: nie bendem jadła:p a co lubisz ??? Atkaaaa A ja owszem :-D luubie! no to smacznego Quote
ariss Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cheritka napisał(a):Widzicie mój banerek :-( ? nie:shake: Quote
AnkaG Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Widzimy dziwnie rozciągnięte pudelki. :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Cheritka napisał(a):Widzicie mój banerek :-( ? Ja widzę i myślę, że to Twój stały banerek - a miałaś może inny?:razz: Czy coś z nim nie tak????:diabloti::razz: Quote
Atkaaaa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dziękuje :D Banerek widzę... no ale to ten sam co był... ??? Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czesc :multi: Ja widzę banerek, ale ten co był :) Quote
Marzena&Gusti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ewa ja lubię pizze ,a z owoców nektarynki!! Quote
Cheritka Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Ewa ja lubię pizze ,a z owoców nektarynki!! tygraa a ja arbuza :smile: Ale macie wymagania :shake:. Zrobiam dziś parę fotek ze spacerku po Wawie, jak wypiję kawę to wstawie :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Cześć :) Czekamy na foty :multi: Quote
Recommended Posts