Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 furciaczek napisał(a):No slodkie jak miod sa:loveu: Znajoma planuje zakup kluska jakos pod koniec roku:) To bąknij jej że teraz są !!! Może takich ślicznotek już nie będzie ;) Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Zdjęcia z zeszłego tygodnia, u nas wiosna :roll: DIAMOND to prawdziwy arystokrata, on to się nawet nie ubrudzi :loveu: :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://images26.fotosik.pl/141/d1498f487a32419fmed.jpg Dajmuś :loveu: :loveu: Ciesz się że się nie brudzi, mniej czyszczenia po spacerze :lol: Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja chce zobaczyc! nie chca sie fotki otworzyc w ogole...:( Macie jeszcze suczki? :D Jakie umaszczenie? Z rodowodem oczywsicie tak? :D Quote
Marzena&Gusti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Same suczki-z rodowodem,morelowe:)Mi się normalnie fotki pokazują Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Atkaaaa']Ja chce zobaczyc! nie chca sie fotki otworzyc w ogole...:( Macie jeszcze suczki? :D Jakie umaszczenie? Z rodowodem oczywsicie tak? :D Chcesz od nas suczkę na wystawy ?????? :laola: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Comic Sans MS]A teraz zobaczcie jak moje pudelki tolerują małe dzieci[/FONT] :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]:p a jak im dokuczają to w nogi[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nie to nie :eviltong: sam się pobawię[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A Cheri pobawi się samochodem .....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fajnie pachnie,ale to chyba nie dla mnie[/FONT] :lol: Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ehh no pewnie że tak.. ale rodzice nie:mad: Kurcze ale pytam o sunie..bo kiedyś kolezanka z rodzicaMI sie zastanawiali... no ale nie wiem, pewnie nic z tego by nie było... Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Atkaaaa napisał(a):ehh no pewnie że tak.. ale rodzice nie:mad: Kurcze ale pytam o sunie..bo kiedyś kolezanka z rodzicaMI sie zastanawiali... no ale nie wiem, pewnie nic z tego by nie było... Zapytaj , podaj stronkę i zobaczymy :lol: Bardzo mi zależy, aby dzieciaki trafiły w dobre ręce ;) Quote
agaciaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witam :) foteczki obejrzałam wszystkie :) http://images27.fotosik.pl/140/3aca66d0a9fdd904med.jpg ta mi sie bardzo podoba :loveu: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 To jeszcze dziisiejszy spacerek Wam pokażę ;) Pudelki czytają listy, może jakaś sunia coś zostawiła. Ale olewamy to co napisali inni ....... Pogoda całkiem ładna, słoneczko i w miare wysycha :multi: Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Cheritka napisał(a):Zapytaj , podaj stronkę i zobaczymy :lol: Bardzo mi zależy, aby dzieciaki trafiły w dobre ręce ;) ehh jak ja bym chciała...:loveu: Można prosić jeszcze raz foteczki małych?:oops: Tamte nie wchodzą... Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 o widze widze!! piekne:loveu:!! ehh... a planujecie w przyszlości może jakiś miot czarnych:D? ew. białych...? Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 A chciałam zrobić ładne zdjęcie :shake: [FONT=Comic Sans MS]Zamyślenie[/FONT] Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 kurcze ale mi sie apricortki podobaja ale najbardziej to srebrne ale sreniaki ..prawie wogole ich w polsce nie ma .......:placz::placz: Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 no, nie ma nie ma, a królewski jest tylko chyba jeden... ;/ Zapraszam do mnie:D i Dzekiego do galerii... link w podpisie :D Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Atkaaaa']no, nie ma nie ma, a królewski jest tylko chyba jeden... ;/ Zapraszam do mnie:D i Dzekiego do galerii... link w podpisie :D a bylam odwiedzilam ..wpis zostawila.m... :diabloti: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Atkaaaa']o widze widze!! piekne:loveu:!! ehh... a planujecie w przyszlości może jakiś miot czarnych:D? ew. białych...? Ja kocham apricoty, są tak rzadko spotykane, białe i czarne na ulicach co i rusz się widzi, a apricot zawsze wzbudza zachwyt :multi:. Ja już nie chciałabym innego koloru, ale możliwe że mój Dajmuś zostanie jeszcze tatusiem i bedziemy mieli białe dzieci. Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']kurcze ale mi sie apricortki podobaja ale najbardziej to srebrne ale sreniaki ..prawie wogole ich w polsce nie ma .......:placz::placz: Średnich jest w Polsce bardo mało, właściwie to tylko czarne są u p Bednarkiewicz. Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Atkaaaa']ehh jak ja bym chciała...:loveu: Można prosić jeszcze raz foteczki małych?:oops: Tamte nie wchodzą... [FONT=Comic Sans MS]Na 100 stronie[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]będą tylko zdjęcia maluchów[/FONT] :lol: a narazie poczekamy ;) Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 to mamy dobijac do setnej??????????????????:diabloti: Quote
AnkaG Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ale słodziaki. :lol: Tylko ciągle mnie zastanawia jak one błotko przetrzymują. :hmmmm: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='ewelinabuck']to mamy dobijac do setnej??????????????????:diabloti: Nie o to chodzi :evil_lol:, tylko jakos tak sobie powiedzialam, że na 100 bedą same nasze dzieci ;) Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 nie wiem jak twoje blotko lubia ale moj bardzo i zawsze upitolony przychodzi do domu i siup do wanny........a widzialas u nas nowe fotyszki??????????:diabloti:str 809 Quote
Recommended Posts