Energy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Moje dziewczyny, dzieciaczki Cherisia i Igor:lol: Quote
Cheritka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 A te co już dojrzały i spadają to nie są moje dzieci :D:shake: Doginka napisał(a):Cheritko, następnym razem użyj funkcji wtapiania, to będzie naturalniej wyglądać;-) Ale w photoshopie :shake: to ja nie umiem:-( Quote
Cheritka Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 A jak Wam się ten avatarek podoba ? Quote
Energy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Doginka napisał(a):Mi się podoba:loveu: Mnie też:lol: Quote
Cheritka Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Mnie się kwiatek i bez wtapiania podoba.:lol: Sasinkę jej młoda Pani załapała i wystrzygła, calość ok, ale nóżki jakieś kraczate nam wychodzą. Całe szczęście będzie z czego ciąć.;) Młoda Sasinka walczy o szczeniaka Shih tzu.:razz: Pudel i Shih tzu w jednym stali domku. :diabloti:Przecież, jak się zaczną bawić to się Shih tzu zasapie.:angryy: Cheritko, i stało się, do naszego domu w następną sobotę zawita bardzo "charakterna" Shih tzu, szczeniaczek 12 tyg, rudo-czekoladowo-biała, ma na imię Nanda. Rozmawiałyśmy z Sasinką i mam nadzieję, ze sunie się zaprzyjaźnią. Nie umiem wkleić zdjęcia, ale obiecuję zrobić fotki i wkleić. Nie zdradziłyśmy jednak pudelków i obiecujemy założyć wątek mieszany. Sasinka napisał(a):Cheritko, i stało się, do naszego domu w następną sobotę zawita bardzo "charakterna" Shih tzu, szczeniaczek 12 tyg, rudo-czekoladowo-biała, ma na imię Nanda. Rozmawiałyśmy z Sasinką i mam nadzieję, ze sunie się zaprzyjaźnią. Nie umiem wkleić zdjęcia, ale obiecuję zrobić fotki i wkleić. Nie zdradziłyśmy jednak pudelków i obiecujemy założyć wątek mieszany. Ale zanim weźmież to przynajmniej powiedz z jakiej hodowli, czyli znowu nauka trzyżenia się szykuje, tylko tyle, że po shih tzu więcej włosów jest w domku i kąpiele co tydzień Quote
Energy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Cheritka napisał(a):Ale zanim weźmież to przynajmniej powiedz z jakiej hodowli, czyli znowu nauka trzyżenia się szykuje, tylko tyle, że po shih tzu więcej włosów jest w domku i kąpiele co tydzień Cheritko będziesz więc miała co robić:multi: Ja wolę jednak troszkę inny kształt pyszczka;) Quote
Cheritka Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Energy napisał(a):Cheritko będziesz więc miała co robić:multi: Ja wolę jednak troszkę inny kształt pyszczka;) Shih są miłe, ale szczekliwe i szybko się męczą, a jak się napiją to w całej kuchni i nie tylko widać. W lato dłuższe wycieczki odpadają. :(( Quote
groszek83 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hej Cheritka;) [quote name='Cheritka']Niuniuś tańczy sobie do walca, a cheri ma do niego anielską cierpliwość :) [video=youtube;oCGTVFNjiv4]http://www.youtube.com/watch?v=oCGTVFNjiv4[/video] A tu jakby ktoś chciał zobaczyć jak się bawiliśmy w Wawie :D [video=youtube;QSWC6Ta34Ww]http://www.youtube.com/watch?v=QSWC6Ta34Ww[/video] Jeszcze raz powiem, że ten twój papug wymiata:evil_lol: Po obejrzeniu drugiego filmu stwierdzam, że bojące sie strzałów psy w Warszawie to dopiero mają prze... [quote name='Cheritka']Pokażę Ci kto u nas czyści maszynkę do mięsa, mam w domu drapieżnego ptaka jak nie serek to może mięsko :) ??? Może grać w horrorach:evil_lol: Sprzątam sobie właśnie komputerek i znalazłam takie oto zdjęcia pudelków z zeszłorocznej zakopiańskiej wystawy;) Quote
Ismena Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='Cheritka']Prosze to dla Ciebie :) Jaki piękny bukiet:loveu: Ślicznie dziękuję ;) Quote
Cheritka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Groszek 83 Moje psy nigdy się nie bały strzałów, bo patrzyły na mnie i ja nie reagowałam to i One też nie:) Ślicznie Ci dziękuje za zdjęcia. tem apricot to moje dziecko :D ABI dostała w Zakopanem BOBa :) Quote
Sasinka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nasza nowa córeczka, mama Atea Sun of Tybet z hodowli White Onyx FCI, malutka domowa hodowla. Tata Santorini Boss Sun of Tybet. śliczni rodzice, i nasza sunia też przepiękna. Jedziemy w sobotę. Juz rozmawialiśmy z Sasinką, nie wyraziła sprzeciwu, przynajmniej tak nam się wydaje. Nasza hodowla nazywa się Morelowy Gaj, to będzie Nanda z Morelowego Gaju. A tym czasem zima przyszła!!! Jakiż piękny ten biały pudelek, a ten apricot to Cheriś? Śliczne pudelki. Ciekawe czy przy temperamencie Sasinki, ona jest sprinterka, Nanda da radę dotrzymać jej kroku. Jeśli chodzi o te więcej włosa w domu, to wzięlam na piśmie, że duża Sasinka-córka raz w tygodniu odkurza Jakiż piękny ten biały pudelek:placz:, a ten apricot to Cheriś? Śliczne pudelki. Ciekawe czy przy temperamencie Sasinki, ona jest sprinterka, Nanda da radę dotrzymać jej kroku. Jeśli chodzi o te więcej włosa w domu, to wzięlam na piśmie, że duża Sasinka-córka raz w tygodniu odkurza:mad::mad::mad::mad: Quote
Cheritka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ja wiem tylko jedno jeśli wezmę następnego psa to napewno będzie to pudel :) Quote
Sasinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pytamy się, pytamy. Następny, następny też będzie pudelek, ale chyba biały i już tylko mój. Quote
Energy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cheritka napisał(a):Ja wiem tylko jedno jeśli wezmę następnego psa to napewno będzie to pudel :) Ja też zostanę wierna pudliszonom;) Quote
Cheritka Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ok wkleję coś bo nudno. Cheri siedzi w domku, bo pogoda pod psem :) Quote
Energy Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 http://i43.tinypic.com/16hjki1.jpg Cheriś uśmiechnięty:lol:już nie musi pozować:evil_lol: Śliczności:loveu: Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Energy napisał(a):Ja też zostanę wierna pudliszonom;) a ja .. nie wiem, nie wiem:siara: zdjęcia super :multi: Quote
groszek83 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 http://i43.tinypic.com/k4fk74.jpg grizzly;) Quote
Sasinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 GPooLCLD napisał(a):a ja .. nie wiem, nie wiem:siara: zdjęcia super :multi: Shih tzu ?:evil_lol: Quote
al'akir Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Sasinka napisał(a):Shih tzu ?:evil_lol: nie, a coś Ty:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: coś większego :painting: Quote
Sasinka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 gpoolcld napisał(a):nie, a coś ty:evil_lol::evil_lol::eviltong::diabloti: Coś większego :painting: pudel królewski;) Quote
Recommended Posts