Jump to content
Dogomania

Hektor-sznaucer średni - ma domek!!!//wiadomosci z nowego domku//

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hektor- w coraz gorszym stanie! :(
Kiedyś to chociaż szczekał przez kraty od boksu a teraz leży cały czas w kącie boksu i nawet głowy nie podniesie :(
Dogomaniacy błagam o domek dla Heksia!

Posted

xxxx52 ja kiedyś dałam w necie takie ogłoszenia - odzew był zerowy :shake: No jeden telefon ale beznadziejny. Pewnie że próbować można ale... prawda jest taka że DT dają albo dogomaniacy albo osoby przez nie polecane - znajomi, rodzina, znajomi znajomych itp. A wszyscy wiemy jak ważny jest pewny i sprawdzony DT i nie można tak ot komuś dać psa :shake:
Nie wierzę że w najbliższych dniach Hektor nie znajdzie domu, nie wierzę i już. Domek musi być!!!!

Posted

Normalnych ludzi coraz rzadziej spotkac:razz:piesku napewno znajdziesz nowych wlascicieli.Mysle ,ze mozna by zrobic chlopakowi nowe ladne zdjecia na laczce z dokladnym opisem.

Posted

Czasem tak bywa, że młody, piękny, zdrowy, "rasowy" pies czeka i czeka, a wydawać by się mogło że dom znajdzie w mig i będzie kolejka po niego :shake: Ale znajdzie, jestem pewna byle tylko jak najszybciej zeby nie zdążył zmarnieć :roll::shake: