Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roki wygląda pieknie i chce się powiedzieć kwitnąco :loveu:
chętnie bym go kiedyś odwiedziła:p

a co ogłoszonka ma już jakies robione?
do rottkow można go dać

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ja teraz cały czas mam wolne tylko wczesniej bym musiala wiedziec, to bym do poznania podjechala i mozemy jechac do Rokusia!

Posted

To jest pies, który się przywiązuje bardzo. Widać jak odnosi się do Pawła. Do obcych z rezerwą.
Napisz Kasiu kiedy wyjeżdżasz na wakacje, to wkomponujemy wyjazd. W końcu poznasz nasze pozostałe psiaki osobiście.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety Kasia wyjechała i nie zdążyła teraz jechać do Rokusia.
Poczekamy jak wróci.
A Rokus kocha Pawła, umie zachować się na spacerniaku.
Imponujący pies z niego.

• 2 weeks later...
Posted

Może jutro uda nam się podjechać koło 18.00 do Rokusia. I oczywiście do całej reszty. Musi byc też nowa foteczka psiaka.
I cały czas zastanawiam się nad ogłaszaniem Rokusia.
Muszę pogadać z Pawłem.

Posted

Goga a daj znać kiedy będziesz wybierać się i do Buku i do nas, to się zabiorę :p

Rokusia trzeba ogłaszać, dać mu szansę, wiem że tam gdzie jest teraz ma dobrze ale jednak co dom i swój człowiek to co innego.

A wiemy że Roki pójdzie tylko do super sprawdzonych ludzi i odpowiedzialnych... za dużo w życiu przezył bo cierpieć jeszcze raz

Posted

Do Buku jadę dzisiaj, wyjazd ok. 17.30.
teraz niestety - mamy urwanie głowy. Kolejna tragedia, psiak któemu właśnie amputuja łapę.
Hotel najpierw (kasa :placz:) a potem schron. Biedny pies.

Jesli będziesz w Pozanniu ok. 17.30 to zapraszam z nami.

Posted

Rokusiowi zawiozłam dzisiaj puszki z karmą dla starszych psiaków Animondy, suchą karme Hillsa dla seniorów.
Ponieważ to łakomczuch, to pewnie zje z radościa.

Dzisiaj widzialam, jak Roki potrafi kochać

Mizianka z Pawłem

Posted

Wczorj jak przyszlam do psiakow Roki razem z reszta biegal po wybiegu :) Podlecial do furtki i mnie przywital nawet nie szczekal bylam w szoku bo zawsze jak przychodzilysmy i byl wypuszczony to szczekal na mnie i Asie a wczoraj sie cieszyl :loveu:

Posted

A mówiłam że to normalny pies. Nigdy na nas nie zawarczał gdy dawałyśmy mu jedzenie, wstawiając miski, zabierając do mycia - otwierajac klatke - w poprzednim miejscu.
Myśli pewnie że to jego dom, bo tak bezpiecznie mu nie było jeszcze chyba nigdy.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dla zainteresowanych losem Rokiego . W weekend jak bylysmy u psiakow to p. Pawel wypuscil Rokiego, oczywiescie z Asia balysmy sie ze moze nam cos zrobic. Jak jest w kojcu to czasami szczeka na nas i warczy a okazalo sie ze Roki to super pies :) Bawil sie razem z Barim biegali za patykiem ...:) Wlasnie przekonaam sie ze Roki to nie zaden agresywny pies tylko straszny pieszczoch :):) ktory jak kazdy pragnie domu....