Yorija Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hala - podrzućcie mu jakieś prochy :diabloti:. Tak na wszelki wypadek. Jak chłopak przekima ten czas to na bank będzie miał domek. Quote
Hakita Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Czekamy do jutra, jak przejdzie test pozostania w domu pod nieobecność Pańciostwa...:cool3: Agatka była u tej Pani, bo to jej sąsiadka i Huk miałby naprawdę super...:roll: Quote
Hala Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Hul ma domek stały już. Umowa została dziś podpisana. :multi: Umowa jest taka, że jak pani będzie chciała wyjechac do rodziny na Ukainę, to Huk może u mnie zostać na kilka dni. :diabloti: Pozdrawiam wszystkich szalonych dogomaniaków. :evil_lol: Quote
anula1959 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jesoooo, jak się cieszę :multi:! Oby szczęśliwa passa obornicka trwała jak najdłużej:loveu: Quote
Yorija Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hala napisał(a):Hul ma domek stały już. Umowa została dziś podpisana. :multi: Umowa jest taka, że jak pani będzie chciała wyjechac do rodziny na Ukainę, to Huk może u mnie zostać na kilka dni. :diabloti: Pozdrawiam wszystkich szalonych dogomaniaków. :evil_lol: No to będziesz mieć piękne stadko Sonia, Cortez, Huk i Szczotek vel Puszek. Quote
Brucio Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :laola:wspaniale!!! wyrzucam banerek Huka z mojego podpisu :lol: i zycze mu szczescie na nowej drodze zycia:cool3: Quote
Hala Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 O starym Huku to już pewnie wszyscy zapomnieli. A Hania wczoraj była wieczorkiem u Huka. Jednak jegomosć był po kąpieli właśnie i wylegiwał dupeczkę na podusiach. Ponoć podniósł głowe i popatrzył na Hanię. Jednak nie szczeóglnie chciał do niej biec. Widać że kocha swój nowy dom i jest rozpieszczany. :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Super, że Dziadzio znalazł domcio :D Jeżeli któraś Ciotka będzie w odwiedziny to bardzo proszę o pogłaskanie leniucha ode mnie ;) Pozdrawiam Quote
Hala Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ciotka Hania regularniw widuje Huka. Ma jak pączek w maśle. CiotkęHanię zawsze wita, ale zaraz po powitaniu wraca do włąsciceli. Ma dobrze. :) Quote
Hala Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 No to Huk do mnie przyjedzie jutro i zostanie z nami 10 dni. Quote
Hala Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No to Huk już u mnie. Na szczęście panuje zgoda między nim a Sonią. :p Quote
Recommended Posts