Jump to content
Dogomania

Oborniki Wlkp. Huk..pogryziony. Jest już w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzialam , ze banerka dalej niet wiec zrobilam taki(jesli Mancza juz banerek zrobila to przepraszam i prosze zignorowac moj:cool3:)

jesli kiedys bedzie potrzebny jakis niewymyslny banerek(bo jeszcze takowych nie umiem:oops:) to jak nikogo nie znajdziecie dajcie mi znac na PW, jestem na dogo codziennie i chetnie zrobie)

Posted

mi się banerek bardzo podoba, ale ja mam jakieś tu ograniczenia i nie mogę od jakiś dwóch miesięcy nic nowego wstawić. Badzo mi przykro. A nie umiem sobie tego odblokować.

Posted

No włąsnie DT się ponoć łamie. ;) Ale chyba nie może go sobie zostawić. Chociaż w takich superlatywach o nim opowiada...że hoho!

Posted

Ale mu Ciotka życzy dramatów. On już ma domek. Czu taki DT jak jest zastany to na mocy prawa na DS się nie zamienia - np po 5 latach? Chyba Huk nad tym właśnie pracuje.

Posted

Halinko , mam teraz trochę ogłoszeń do zrobienia i cały dom na głowie , bo mąż znowu wyjechał :placz:. Jak tylko się odrobię to wezmę się za Huka , poczekaj troszke , dobrze?

Posted

Na czym to polega? Założyłam wątki dwóm starym psom...Hukowi iMrówce. Mrówki wątek wciaż żyje i jest podbijany, a u Huka cisza. A psy z etgo samego schroniska.

Posted

:multi:Hiehie...moi drodzy!! Z alllegro dezwała sie pani i to ską?? Z Poznania!! A co jeszcze lepsze, mieszka dosłownie jedną ulicę od Hani! Umówiły sięna specer i po spacerku pani zabrała Huka do siebie na noc. Chcą sie poznać i być może Huk u niej zostanie! Ależ to by było.! :multi: :loveu:

Posted

Hala - jak Ty to robisz!!!! Może jakiś etat pani do szukania domków staruszkom. A My się po 1zł na miesiac złożymy i będziesz miałą z tego niezły dovhód. Rzucaj pracę i za psy sie bierz - tak 24h na dobę!!!!

Posted

Spokojnie, spokojnie, decyznja ostateczna co do Huka jeszcze nie zapadła. Państwo są bardzo zadowoleni, ale chcą go poddać jeszcze jednej próbie. :cool1: Ma zostać sam w domu na kilka godzin. :roll: