agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 od razu wiedzialam ze MOJ wierszyk pomoze:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]BRAWO BRAWURKA!!!! opiekuj sie kotkiem :loveu::loveu::loveu: :drink1: i jeszcze jeden i jeszcze raz... domek domek niech żyje nam[/FONT] :knajpa: dealer napisał(a):od razu wiedzialam ze MOJ wierszyk pomoze:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj MOJE WY koffane ...co ja bym bez was zrobiła :loveu::loveu::loveu: Dzięki BRAWURKO za domeczek :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):Hip. hip, hurrraaa! :multi::multi::multi:[FONT=Arial]też sie cieszkam .....bo tam kiciunia będzie miał towarzystwo do zabawy :loveu::loveu::loveu:prawdziwy zakocony domeczek :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Proszę, podpiszcie się pod petycją: Podpiszcie proszę petycję w sprawie oprawcy zamordowanego "na potrzeby filmu" kotka :angryy: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337 Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):Proszę, podpiszcie się pod petycją: Podpiszcie proszę petycję w sprawie oprawcy zamordowanego "na potrzeby filmu" kotka :angryy: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337 [FONT=Arial]:-(już podpisałam ......nr wstawiłam do postu ........masakra...:angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
anilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi: [FONT=Arial]Kiciunia jutro jedzie do swojego nowego domeczku do Brawurki :multi::multi::multi:[/FONT] moje GRATULACJE !!!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 pousuwałam ogłoszenia. Gratuluję! :multi: Quote
AśkaK Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Kiciucha u Brawurki?! SUPEEER!!!:multi::multi::multi::loveu::lol: Brawurka, pisz co tam!:loveu::lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):pousuwałam ogłoszenia. Gratuluję! :multi::p[FONT=Arial]dzięki ...wlaśnie miałam wysyłać PW ....bo mnie wcześniej z neta wywaliło :cool1: dzięki dziewczyny za pomoc :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 AśkaK napisał(a):Kiciucha u Brawurki?! SUPEEER!!!:multi::multi::multi::loveu::lol: Brawurka, pisz co tam!:loveu::lol:;)[FONT=Arial]kiciucha jedzie jutro do Brawurki :loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A to szczęściara mała! A skąd Brawurka jest? Ślunsk? Czy może zaczynamy szukać transportu? Hehehehehehe. Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):A to szczęściara mała! A skąd Brawurka jest? Ślunsk? Czy może zaczynamy szukać transportu? Hehehehehehe.;)[FONT=Arial]Kiciuszka będzie mieszkać bardzo blisko ...kilkanaście kilometrów od Rybnika i mamy obiecane foteczki całej trójki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to cieszę się bardzo, bardzo! Małemu Rudaskowi przybył kolega - owczarek niemiecki-to już pisałam. Mały nie był chowany w domku, tylko w kojcu, w związku z tym olewa teraz mieszkanie razem z Behemocikiem i chce siedzieć na zewnątrz, śpi na tarasie. A Behemocik-Toffik bardzo jest ciekawy kolegi, w związku z tym też chce siedzieć na dworku. I co ma zrobić biedna Pańcia? Polarek, kurteczka i 3 godziny na dworzu na obserwacjach kocio-psich zmagań zapoznawczych. Ufff! Quote
Medorowa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 No to teraz trzymam kciuki, co by ten domek okazał sięnajlepszy z najlepszych :p Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Kiciunia własnie pojechała do domeczku z Brawurką:loveu::loveu::loveu: dziękuję wszystkim :loveu:którzy pomagali w szukaniu domeczku , tym którzy tu zaglądali ...i mam nadzieję zagladać będą nadal ;).... [/FONT] Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Kiciunia własnie pojechała do domeczku z Brawurką:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]dziękuję wszystkim :loveu:którzy pomagali w szukaniu domeczku , tym którzy tu zaglądali ...i mam nadzieję zagladać będą nadal ;)....[/FONT] :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No to będzie miała Brawurka teraz duuuuużo szczęścia. To naprawdę fartowne kociaki :multi: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [FONT=Arial];)a wszystko wieczorkiem wam Brawurka napisze ...i o tym jak utknęła u moich kochanych rodziców :loveu::loveu::loveu: i wogóle .....;)[/FONT] Quote
Brawurka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witajcie :-) Pierwsze informacje z linii frontu: Cala droge kicia darla sie w "kociej torbie", chyba nie lubi jezdzic samochodem, bo jak tylko stanelismy pod domem, uspokoila sie. Wraz z torba zostala przeniesiona do domu, odpielam wyjscie i kicia niesmialo wyjrzala ze swojego chwilowego wiezienia ... Wystawila lebenek i natychmiast natknela sie na wscibski nosek Tinki - swojej rowiesniczki. Chwile sie poobwachiwaly i Winki (to swiezutkie imie trikolorki) wyruszyla na rozpoznanie terenu. Tinki uporczywie jej w tym przeszkadzala, wiec zwiedzanie trwalo jakies 10 minut i ... zaczelo sie szalenstwo. Wariowaly do tej pory, wlasnie przed chwila skonczyly im sie baterie :-D. Teraz drzemia. Jeszcze kazda w innym kacie kanapy, ale mysle, ze jutro juz beda spaly razem. Zdjecia niebawem. Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 :multi::multi::multi:[FONT=Arial] super pierwsza relacja z domeczku TINKI ;)[/FONT] Quote
Brawurka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:[FONT=Arial] super pierwsza relacja z domeczku TINKI ;)[/FONT] WINKI, Alu! :-D Tinki mieszka z nami juz od 3 miesiaca. :-) Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Brawurka napisał(a):WINKI, Alu! :-D Tinki mieszka z nami juz od 3 miesiaca. :-):evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:wiedziałam że namieszam ....nie jestem w temacie Teletubisi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Brawurka napisał(a):Witajcie :-) Pierwsze informacje z linii frontu: Cala droge kicia darla sie w "kociej torbie", chyba nie lubi jezdzic samochodem, bo jak tylko stanelismy pod domem, uspokoila sie. Wraz z torba zostala przeniesiona do domu, odpielam wyjscie i kicia niesmialo wyjrzala ze swojego chwilowego wiezienia ... Wystawila lebenek i natychmiast natknela sie na wscibski nosek Tinki - swojej rowiesniczki. Chwile sie poobwachiwaly i Winki (to swiezutkie imie trikolorki) wyruszyla na rozpoznanie terenu. Tinki uporczywie jej w tym przeszkadzala, wiec zwiedzanie trwalo jakies 10 minut i ... zaczelo sie szalenstwo. Wariowaly do tej pory, wlasnie przed chwila skonczyly im sie baterie :-D. Teraz drzemia. Jeszcze kazda w innym kacie kanapy, ale mysle, ze jutro juz beda spaly razem. Zdjecia niebawem. [FONT=Arial]:multi::multi::multi: proszę o naładowanie baterii!!!!! i dalsze relacje!!!! :loveu::loveu::loveu: TINKI WINKI :mdleje: [/FONT] Quote
Recommended Posts