Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]BRAWO BRAWURKA!!!! opiekuj sie kotkiem :loveu::loveu::loveu:

:drink1: i jeszcze jeden i jeszcze raz... domek domek niech żyje nam
[/FONT] :knajpa:

dealer napisał(a):
od razu wiedzialam ze MOJ wierszyk pomoze:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj MOJE WY koffane ...co ja bym bez was zrobiła :loveu::loveu::loveu:

Dzięki BRAWURKO za domeczek :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Hip. hip, hurrraaa!

:multi::multi::multi:[FONT=Arial]też sie cieszkam .....bo tam kiciunia będzie miał towarzystwo do zabawy :loveu::loveu::loveu:prawdziwy zakocony domeczek :multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:

[FONT=Arial]Kiciunia jutro jedzie do swojego nowego domeczku do Brawurki :multi::multi::multi:[/FONT]

moje GRATULACJE !!!!!

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
pousuwałam ogłoszenia. Gratuluję! :multi:
:p[FONT=Arial]dzięki ...wlaśnie miałam wysyłać PW ....bo mnie wcześniej z neta wywaliło :cool1:

dzięki dziewczyny za pomoc :loveu:
[/FONT]

Posted

AśkaK napisał(a):
Kiciucha u Brawurki?! SUPEEER!!!:multi::multi::multi::loveu::lol:
Brawurka, pisz co tam!:loveu::lol:
;)[FONT=Arial]kiciucha jedzie jutro do Brawurki :loveu:[/FONT]

Posted

Wilejkaros napisał(a):
A to szczęściara mała! A skąd Brawurka jest? Ślunsk? Czy może zaczynamy szukać transportu? Hehehehehehe.
;)[FONT=Arial]Kiciuszka będzie mieszkać bardzo blisko ...kilkanaście kilometrów od Rybnika i mamy obiecane foteczki całej trójki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

No to cieszę się bardzo, bardzo! Małemu Rudaskowi przybył kolega - owczarek niemiecki-to już pisałam. Mały nie był chowany w domku, tylko w kojcu, w związku z tym olewa teraz mieszkanie razem z Behemocikiem i chce siedzieć na zewnątrz, śpi na tarasie. A Behemocik-Toffik bardzo jest ciekawy kolegi, w związku z tym też chce siedzieć na dworku. I co ma zrobić biedna Pańcia? Polarek, kurteczka i 3 godziny na dworzu na obserwacjach kocio-psich zmagań zapoznawczych. Ufff!

Posted

:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Kiciunia własnie pojechała do domeczku z Brawurką:loveu::loveu::loveu:

dziękuję wszystkim :loveu:którzy pomagali w szukaniu domeczku , tym którzy tu zaglądali ...i mam nadzieję zagladać będą nadal ;)....
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:Kiciunia własnie pojechała do domeczku z Brawurką:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]dziękuję wszystkim :loveu:którzy pomagali w szukaniu domeczku , tym którzy tu zaglądali ...i mam nadzieję zagladać będą nadal ;)....[/FONT]

:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Witajcie :-)
Pierwsze informacje z linii frontu: Cala droge kicia darla sie w "kociej torbie", chyba nie lubi jezdzic samochodem, bo jak tylko stanelismy pod domem, uspokoila sie. Wraz z torba zostala przeniesiona do domu, odpielam wyjscie i kicia niesmialo wyjrzala ze swojego chwilowego wiezienia ... Wystawila lebenek i natychmiast natknela sie na wscibski nosek Tinki - swojej rowiesniczki. Chwile sie poobwachiwaly i Winki (to swiezutkie imie trikolorki) wyruszyla na rozpoznanie terenu. Tinki uporczywie jej w tym przeszkadzala, wiec zwiedzanie trwalo jakies 10 minut i ... zaczelo sie szalenstwo. Wariowaly do tej pory, wlasnie przed chwila skonczyly im sie baterie :-D. Teraz drzemia. Jeszcze kazda w innym kacie kanapy, ale mysle, ze jutro juz beda spaly razem. Zdjecia niebawem.

Posted

Brawurka napisał(a):
WINKI, Alu! :-D Tinki mieszka z nami juz od 3 miesiaca. :-)
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:wiedziałam że namieszam ....nie jestem w temacie Teletubisi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Brawurka napisał(a):
Witajcie :-)
Pierwsze informacje z linii frontu: Cala droge kicia darla sie w "kociej torbie", chyba nie lubi jezdzic samochodem, bo jak tylko stanelismy pod domem, uspokoila sie. Wraz z torba zostala przeniesiona do domu, odpielam wyjscie i kicia niesmialo wyjrzala ze swojego chwilowego wiezienia ... Wystawila lebenek i natychmiast natknela sie na wscibski nosek Tinki - swojej rowiesniczki. Chwile sie poobwachiwaly i Winki (to swiezutkie imie trikolorki) wyruszyla na rozpoznanie terenu. Tinki uporczywie jej w tym przeszkadzala, wiec zwiedzanie trwalo jakies 10 minut i ... zaczelo sie szalenstwo. Wariowaly do tej pory, wlasnie przed chwila skonczyly im sie baterie :-D. Teraz drzemia. Jeszcze kazda w innym kacie kanapy, ale mysle, ze jutro juz beda spaly razem. Zdjecia niebawem.

[FONT=Arial]:multi::multi::multi: proszę o naładowanie baterii!!!!! i dalsze relacje!!!! :loveu::loveu::loveu:
TINKI WINKI :mdleje:
[/FONT]