Jump to content
Dogomania

owczarek niemiecki w totalnej rozsypce!!! pojechal do domu! Ma dom u Pascal.

Recommended Posts

Posted

justine. napisał(a):
upewnie sie jutro to dam znac, napisze do tej pani, szansa rzadka,a noz widelec.... tyle ze transport...

wybaczcie - nie jestem w temacie - transport w jakim kierunku ? moze cos znajde...

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:zly7:jak zwykle przeplyw informacji w naszym schronisku jest po prostu genialny!!! szkoda gadac....
pan ktory pracuje w schronisku, ktory mnie prosil zebym pooglaszala owczarka mowil ze to pies 6-7letni, w biurze mi powiedzieli ze to 8-9letnia SUKA!!! no cholery mozna dostac... po pierwsze na drugim zdjeciu widac jajka, po drugie na 8letniego psa nie wyglada (porownac z Luka), zaraz mnie cos strzeli...

Posted

Ale piekny.
wczoraj mialam telefon w sprawie ON-ka, ale pan chce mlodego.
Wyslalam go najpierw do naszego schroniska w Jeleniej.
Ale jak nie znajdzie to moze mu podesle zdjecia.

Posted

Justyna, takie pomyłki w "naszym" schronisku są dość częste, przecież wiesz. Ja parę miesięcy temu załatwiłam dom dla rottweilera Moriona, który przy odbiorze... okazał się rottweilerką Morią :razz:

Co się pokomplikowało? Mogę jakoś pomóc?

Posted

no wlasnie pokomplikowalo sie to ze to nie pies tylko sunia i ponoc starsza... (ale patrzcie na 2zdjecie!!!) no i wyjezdzam wiec nie moge sie tym zajac, ale doris obiecala ze pomoze, wiec mam nadzieje ze jak wroce pies/sunia bedzie juz w nowym domu :)

Posted

Napisalam w sprawie transportu - poczekamy zobaczymy.
Ma ktos z Was jego numer schroniskowy(posialam gdzies)? Może podpowiedzie mi cos wiecej na jego temat? Pani ktora jest nim zainteresowana chce jak najwiecej informacji.
Z tego co zauwazylam jest spokojnym psem, mało strachliwy i nie agresywny, ignorował psy z sasiednich boksow