doris_day Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 justine. napisał(a):upewnie sie jutro to dam znac, napisze do tej pani, szansa rzadka,a noz widelec.... tyle ze transport... wybaczcie - nie jestem w temacie - transport w jakim kierunku ? moze cos znajde... Quote
justine. Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 :zly7:jak zwykle przeplyw informacji w naszym schronisku jest po prostu genialny!!! szkoda gadac.... pan ktory pracuje w schronisku, ktory mnie prosil zebym pooglaszala owczarka mowil ze to pies 6-7letni, w biurze mi powiedzieli ze to 8-9letnia SUKA!!! no cholery mozna dostac... po pierwsze na drugim zdjeciu widac jajka, po drugie na 8letniego psa nie wyglada (porownac z Luka), zaraz mnie cos strzeli... Quote
zuziaM Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ale piekny. wczoraj mialam telefon w sprawie ON-ka, ale pan chce mlodego. Wyslalam go najpierw do naszego schroniska w Jeleniej. Ale jak nie znajdzie to moze mu podesle zdjecia. Quote
Greven Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Justyna, takie pomyłki w "naszym" schronisku są dość częste, przecież wiesz. Ja parę miesięcy temu załatwiłam dom dla rottweilera Moriona, który przy odbiorze... okazał się rottweilerką Morią :razz: Co się pokomplikowało? Mogę jakoś pomóc? Quote
justine. Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 no wlasnie pokomplikowalo sie to ze to nie pies tylko sunia i ponoc starsza... (ale patrzcie na 2zdjecie!!!) no i wyjezdzam wiec nie moge sie tym zajac, ale doris obiecala ze pomoze, wiec mam nadzieje ze jak wroce pies/sunia bedzie juz w nowym domu :) Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No rewelka, to podnosimy snieczkę/pieseczka /w końcu nie ważna płeć, ważne uczucie/:evil_lol: Quote
doris_day Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tak, napisałam meila do Pana, który wyraził zainteresowaniem naszym/naszą Onka - narazie nie mam odpowiedzi Quote
doris_day Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Rodzina chetna zaadoptowac nasza pieknosc jest z Warszawy....zaczynamy szukac transportu !!!!!!!!!!!!!!!!!! SZCZECIN --- >WARSZAWA Quote
Greven Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To ja standardowo podam namiary na Tomka www.transportkoni.com.pl który wozi konie, ale z dobrego serca (czasem za małą dopłatą) zabiera też psy w potrzebie. Można zadzwonić i zapytać, czy nie ma akurat trasy do Warszawy. Ale nie dziś, ani jutro bo jest w Anglii z transportem. Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 no to świetnie. To może nowi właściciele zdradzą nam słodką tajemnicę czy to chłopczyk czy dziewczynka ;) Quote
Greven Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jeśli to nie pies, to musi być suka z jajami :evil_lol: (na drugim zdjęciu wyraźnie coś tam się majta) Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Greven, dobre, bardzo dobre :thumbs: Quote
graszka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 To taka prawdziwa dogomaniaczka ! Tutaj też same dziołchy z jajami poznaję Quote
Greven Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Na dobranoc (dzień dobry?) podnoszę "dziouche z jajami" :evil_lol: Quote
graszka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No hopaj dziewczynko, transportu szukaj Quote
doris_day Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Chlopak, chlopak - dzisiaj sprawdzalam :) zaraz pisze w sprawie transportu Quote
graszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No to dobrze, że się wyjaśniło ;) To chłopaku, do nowego domu, prędziutko, prędziutko raz,dwa,trzy:multi: Quote
doris_day Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Napisalam w sprawie transportu - poczekamy zobaczymy. Ma ktos z Was jego numer schroniskowy(posialam gdzies)? Może podpowiedzie mi cos wiecej na jego temat? Pani ktora jest nim zainteresowana chce jak najwiecej informacji. Z tego co zauwazylam jest spokojnym psem, mało strachliwy i nie agresywny, ignorował psy z sasiednich boksow Quote
doris_day Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Może ktoś z Was wybiera sie 23 wrzenia do Lodzi na wystawie klubowej dogów niemieckich - Pani od owczarka planuje odwiedzic to miasto ... Quote
Greven Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dałaś na dogowe forum? Może to jego szansa... Quote
Greven Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://www.forum.molosy.pl/forumdisplay.php?f=31 :razz: Quote
doris_day Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Właśnie jedna możliwość transportu uciekła mi przed nosem, kurcze ! Dziewczyny, będziecie w schronisku ? Proszę zobaczcie jego numer i jak sie czuje Quote
Greven Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Byłam wczoraj. Pacownik (ten, co go lubi) mówił, że znaleźli tatuaż :razz: Quote
doris_day Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Oooo super! Greven, masz moze jego numer z obrozy ? Quote
Recommended Posts