Unbelievable Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 huba : P nie masz więcej wrzosów?:cool3::loveu: Quote
Ela i Luna Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mnie i tak najbardziej podoba się "jakiś tam pies" :lol: Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR=Blue]Podgrzybek dzidziuś jest fajne:evil_lol: Ale ten jakiśtam pies wymiata:loveu: [/COLOR] Quote
Ela i Luna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jutro wielki dzień!!! Mały Samek przybędzie do Lolki. Czekamy na pierwsze fotki maleństwa w nowej rodzinie :) Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...a ja mam smaka na grzybki :loveu: cze Loluś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cześć :loveu: Jakie cudniaste grzybki :loveu: :loveu: Narobiłaś mi smaka na nie ;) Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Tinka:)']huba : P nie masz więcej wrzosów?:cool3::loveu:[/quote] madrala:obrazic:.............:loveu: wrzosy dopiero zakwitaja..beda sliczne za jakis tydzien:multi: [quote name='Ela i Luna']Mnie i tak najbardziej podoba się "jakiś tam pies" :lol:[/quote] nooo...jakis tam pies jest super:loveu:....ale wcale mu sie nie podobalo pozowanie w tej sesji:shake: [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Podgrzybek dzidziuś jest fajne:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=blue]Ale ten jakiśtam pies wymiata:loveu:[/COLOR] [/quote] nooo wymiata:cool1: [quote name='furciaczek']My chcemy psa!!!:mad::loveu:[/quote] pies sie zbuntowal..... [quote name='Ela i Luna']Jutro wielki dzień!!! Mały Samek przybędzie do Lolki. Czekamy na pierwsze fotki maleństwa w nowej rodzinie :)[/quote] bedzie cale mnostwo foteczek....i filmikow:roll: [quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial][COLOR=red][B]...a ja mam smaka na grzybki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Loluś :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] cze Alutka:loveu::multi: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Jakie cudniaste grzybki :loveu: :loveu: Narobiłaś mi smaka na nie ;)[/quote] Sama tez sobie smaka narobilam.....bo wszystkie grzybki musialy pozostac w lesie:shake:. U nas jest zakaz zbierania czegokolwiek w lesie:placz: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']madrala:obrazic:.............:loveu: wrzosy dopiero zakwitaja..beda sliczne za jakis tydzien:multi:[/quote] ja tylko pomogłam:cool3: a u mnie w nowym ogrodzie wrzosy już w pełni:razz::loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Cordia']tyle grzybów a ja chce psa !! :D[/quote] oj Agatku gagatku ucieklas mi gdzies podczas cytowania:roll:...... ale to chyba moja podswiadoma zlosliwosc:snipersm: polaczona z zazdroscia o psie osiagniecia:obrazic: ale Ty wiesz ze ja zartuje:loveu:;) Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Tinka:)']ja tylko pomogłam:cool3: a u mnie w nowym ogrodzie wrzosy już w pełni:razz::loveu::loveu:[/quote] pomoglam.......akurat......nabijasz sie ze mnie:eviltong: ale te moje wrzosy to hektary wrzosowisk wokol naszych miasteczek;)...one dzikie i chyba maja troszke inny cykl:roll: Quote
Unbelievable Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']pomoglam.......akurat......nabijasz sie ze mnie:eviltong: ale te moje wrzosy to hektary wrzosowisk wokol naszych miasteczek;)...one dzikie i chyba maja troszke inny cykl:roll:[/quote] no pewnie... o niczym innym nie marzę:loveu::loveu::diabloti: ojaaa, też tak chcę... :loveu: Quote
Ela i Luna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']Sama tez sobie smaka narobilam.....bo wszystkie grzybki musialy pozostac w lesie:shake:. U nas jest zakaz zbierania czegokolwiek w lesie:placz:[/quote] Skandal!!! Takie grzybki mają się zmarnowac?!!! Zakaz zbierania grzybów w lesie? Kto to wymyślił? :roll: Na szczęście w Polsce jeszcze wolno... Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Ela i Luna']Skandal!!! Takie grzybki mają się zmarnowac?!!! Zakaz zbierania grzybów w lesie? Kto to wymyślił? :roll: Na szczęście w Polsce jeszcze wolno...[/quote] u nas jest cos w rodzaju rezerwatu dookola. Ja mieszkam w jednej z najbardziej zielonych czesci Holandii. Jest pieknie....ale sa zakazy. A grzyby rosna nawet w parkach i to prawdziwki. Zal tak zostawiac...ale co zrobic. W zeszym roku sie zbuntowalismy i poszlismy na grzyby do lasu. Ale te nerwy, stres czy nas nikt nie zlapie nie byly warte garnka sosiku:shake:. Lepiej szanowac spokoj:roll:. Bo trzeba dodac ze Holendrzy to konfidenci i donosiciele..... pilnuja jak psy ogrodnika:angryy:. A najgorsze sa babcyska co siedza na balkonach i obcinaja:shake: Quote
Ela i Luna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 straszne :roll: i smutne zarazem bo Ci ludzie nie wiedzą co tracą. Takie grzybki... I Holendrzy zgodzili się dobrowolnie na te zakazy? Oni wogóle mieli tradycję zbierania grzybów? W Polsce by to nie przeszło :lol: Szkoda, że w Holandii nie pomyśleli aby wydzielic częśc lasu w którym można by było zbierac grzyby, jagody itd. Quote
Ela i Luna Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75'] A najgorsze sa babcyska co siedza na balkonach i obcinaja:shake:[/quote] A babcyska są nie tylko w Holandii :lol: Ten gatunek występuje na całym świecie Quote
Selket Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 O ja cieeeeeee...............Nie można zabrać takich pyszności do domku? :crazyeye: Phi..... Ale zbieranie grzybków to taki piękny element jesiennego krajobrazu... Loluś przyjedź do Polski na zbieranie grzybków ;) Co kraj to obyczaj ;) Quote
Cordia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Loluś kochanie : D z tym sukcesem to sie suce trafilo slepej kurze pozatym nie bylo konkurencji wieeeeeeec :D ja wiem ze ty zartujesz moze nowe psisko bedize mialo wieksze parcie na szkole. moje tez nie chce pozowac w dodatku to straszny egoista przychodzi tylko jak cos chce. a teraz ma smutne oczy bo jej karme przestalismy zalewac i sie zbuntowala. jak sie nacieszysz malym paczkiem to napisz Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='furciaczek']Trzeba bylo od razu pisac ze maty dla szczeniat...badz co badz genetycznie blond jestem...ja juz sobie wyobrazalam takie prawdziwe pieluchy z dziura na ogon:evil_lol::evil_lol:[/quote] hahaha ja też :evil_lol: [quote name='lolka75'] to te grzyby co na drzewach rosna.....i nie napisze jak sie nazywaja bo zapomnialam przez jakie "H":evil_lol::oops: [/quote] :evil_lol: [quote name='lolka75'] U nas jest zakaz zbierania czegokolwiek w lesie:placz:[/quote] :crazyeye: paranoja [quote name='lolka75']A najgorsze sa babcyska co siedza na balkonach i obcinaja:shake:[/quote] buuhahaha wszędobylski gatunek :lol: [quote name='Ela i Luna'] W Polsce by to nie przeszło :lol: [/quote] dokładnie :lol: Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 normalnie padam na pysk. Posprzatalam cala chalpe.....wypralam zabawki, Maxine nakropilam frontlinem, odkurzylam po raz drugi, pelzalam po domu sprawdzajac co ten piran bedzie mial w zasiegu paszczeki..... Ratunku...co mam jeszcze zrobic? Acha...legowisko Maxiny (ktorego ona nigdy nie uzywala) wypralam rowniez. Nie mam juz pomyslu ale cos musze zrobic. jejku jak szlam na porod mojego dziecka to nie mialam takiej dygawki:shake:. Chyba cos zlego sie wydarzy.....za bardzo sie roztelepalam:shake::roll:. Moze sie uchleje....ale nie moge bo jutro srana jedziemy po biala bestie. Spac to ja nie wiem czy wogole pojde:roll: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 haha Lolka oszalała :evil_lol: jak nie wiesz co jeszcze zrobić to wpadnij do mnie posprzątać :evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']haha Lolka oszalała :evil_lol: jak nie wiesz co jeszcze zrobić to wpadnij do mnie posprzątać :evil_lol:[/quote] ogladalam wlasnie fotki u Cia i wlazl moj TZ, zobaczyl Twoj domek i stwierdzil ze takie miejsce musimy znalezc dla naszych psiakow:loveu:.....ze jest jak w raju:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']ogladalam wlasnie fotki u Cia i wlazl moj TZ, zobaczyl Twoj domek i stwierdzil ze takie miejsce musimy znalezc dla naszych psiakow:loveu:.....ze jest jak w raju:multi::loveu:[/quote] a przeczytał co napisałam odpowiadając Ali? to tylko na fotce robionej z jednego miejsca tak rajsko wygląda :loveu::lol: bo w rzeczywistości koło nas są inne domy Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']a przeczytał co napisałam odpowiadając Ali? to tylko na fotce robionej z jednego miejsca tak rajsko wygląda :loveu::lol: bo w rzeczywistości koło nas są inne domy[/quote] posadzicie sobie wysokie tuje i nie bedzie domow wkolo:multi:.....tylko nie zapraszaj Pysi ze Zmoroszelmami bo Ci te tuje podkopia:roll:.........:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts