Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie drugi białasek :multi::loveu: przesłodkie te szczeniorki :loveu::loveu:

Loluś.. masz cudownego męża. Aż sie wzruszyłam jak to czytałam :oops: i cudownie, że chciałaś pomóc jakiejś bidzie, ale widocznie los chciał inaczej.. nie ma sie czym przejmować :calus: pomożesz w inny sposób ;) a może kiedyś przyjdzie czas i na bidulka ze schronu ;)

Posted

[quote name='lolka75']mlody bedzie z nami za rowne dwa tygodnie:loveu:[/quote]
Super wiadomosc:multi:
Masz wspanialego pana meza:multi:
30 sierpnia przyjezdza do mnie pol siostra Bullita:lol:,moja mama mi ja przywiezie do holandi:multi:i tez beda dwa;))

Jedziesz do Zwolle na show??

pozdrawiamy

Posted

Bardzo dziekuje kochane za cudowne slowa i zrozumienie:loveu:. Duzo to dla mnie znaczy. Dziekuje jestescie cudowne:loveu::loveu:.

A dla rownowagi chcialam Wam pokazac film o przerasowieniu psow. Film dosc dlugi (w 6ciu czesciach) ale przerazajacy, glownie zwapnieniem instytucji zajmujacych sie, lub winnych zajmowac sie dobrem psow rasowych. Szokujace tez to jakie sa roznice w wygladzie psow tej samej rasy teraz i w przeszlosci. A choroby genetyczne, nie kontrolowane..... rozmnazanie chorych psow.... inbreed......Straszne. Zostaje tylko liczyc na uczciwosc hodowcow od ktorych kupujemy rasowego psa:-(

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=-1LyjlX4Mp8&feature=related[/URL]

niestety film tylko po angielsku....

Posted

[quote name='Bullila.nl']Na tym linku jest Twoj Blog!:evil_lol:

ponawiam pytanie..[B][COLOR=red]Czy jedziesz na show do Zwolle 14 wrzesnia????????????????:lol:[/COLOR][/B][/quote]
do Zwole pewnie pojade ale tylko jako widz i tylko jak mi panowie pozwola.
A co do linka to juz sie porawiam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pozwolą a Ty porobisz fotaski i spotkasz się z Lilą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
moze i pozwola ale bedzie szczon:loveu: w domku i musze wiedziecczy sie nim zaopiekuja:roll:
[quote name='Cordia']dlaczego nie chcesz wystawiac??[/quote]
Agatko ja bardzo chce wystawiac.....ale Maxina zle chodzi:-( i musze porobic badania o co chodzi z jej lazeniem:roll:

Posted

Karola sprobój to nie boli, przecież jak nie wyjdzie to nie będzie tragedii, a zobaczysz jak to wygląda, nie odrazu Rzym zbudowali :)

a co do badan tez sie wybieram jak uziberam kase, tylko teraz suka cos znowu ma z "interesem" cos sie liże i potem wali jej z pyska... musze pojsc to sprawdzic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pozwolą a Ty porobisz fotaski i spotkasz się z Lilą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

wlasnie:cool3:

[quote name='lolka75']moze i pozwola ale bedzie szczon:loveu: w domku i musze wiedziecczy sie nim zaopiekuja:roll:

:roll:[/quote]

przeciez ja tez juz bede miala w domu piranie:cool3:

Posted

[quote name='Cordia']Karola sprobój to nie boli, przecież jak nie wyjdzie to nie będzie tragedii, a zobaczysz jak to wygląda, nie odrazu Rzym zbudowali :)

a co do badan tez sie wybieram jak uziberam kase, tylko teraz suka cos znowu ma z "interesem" cos sie liże i potem wali jej z pyska... musze pojsc to sprawdzic[/quote]
Agatko...ale moja to ma taki problem z chodzeniem nieprawidlowym ze ja od razu zdyskwalifikuja. Musze sprobowac isc z nia na kurs bo moze tam cos na to poradza. Dlatego sie z nia nie wybieram, bo na razie to nie ma sensu:shake:
[quote name='Bullila.nl']wlasnie:cool3:

przeciez ja tez juz bede miala w domu piranie:cool3:[/quote]
tylko ze moja pirania mlodsza (chyba) i panowie bardziej spanikowani:evil_lol:

Posted

[quote name='Cordia']kurcza zaintrygowalo mnie to... ale o co chodzi, o dysplazje czy ze zle chodzi bo jej sie tak podoba??[/quote]
no wlasnie zebym tylko wiedziala o co chodzi.... Mloda klusuje inochodem....wiesz jak to jest? Obie lewe i pozniej obie prawe, jak wielblad. Wet mi mowil ze to moze byc dysplazja, a hodowcy Borysa powiedzieli ze to panna wygodnicka i jej sie tak podoba chodzic. Dlatego zobacze co mi powie szkoleniowiec przy zwiazku. Ale to dopiero od wrzesnia

Posted

[quote name='Bullila.nl']ach.......ja jak Bullita nie nakrece to tez tak czasem idzie:razz:..to lenistwo jest..:roll:

nie wiem na co Ona hopla....?ale np. z pilka sprobuj w rece isc szybko zeby sie napalila:lol:[/quote]

Fur tez tak lazi jak jest znudzona... nie slyszalam zeby inochód byl objawem dysplazji:roll: a moje suczysko stawy ma na 6:loveu:

Cwicz z nia to chodzenie i nakrecaj, niech ma radoche z tego;)

Posted

[quote name='lolka75']no wlasnie zebym tylko wiedziala o co chodzi.... Mloda klusuje inochodem....wiesz jak to jest? Obie lewe i pozniej obie prawe, jak wielblad. Wet mi mowil ze to moze byc dysplazja, a hodowcy Borysa powiedzieli ze to panna wygodnicka i jej sie tak podoba chodzic. Dlatego zobacze co mi powie szkoleniowiec przy zwiazku. Ale to dopiero od wrzesnia[/quote]

Fialusia ma dysplazję, a nie chodzi w ten sposób...