furciaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Czesc Lolus:loveu::multi::loveu: Gdzie jestes?? Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:razz::razz:Lolek ;)[/FONT][/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Będzie drugi białasek :multi::loveu: przesłodkie te szczeniorki :loveu::loveu: Loluś.. masz cudownego męża. Aż sie wzruszyłam jak to czytałam :oops: i cudownie, że chciałaś pomóc jakiejś bidzie, ale widocznie los chciał inaczej.. nie ma sie czym przejmować :calus: pomożesz w inny sposób ;) a może kiedyś przyjdzie czas i na bidulka ze schronu ;) Quote
Bullila.nl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='lolka75']mlody bedzie z nami za rowne dwa tygodnie:loveu:[/quote] Super wiadomosc:multi: Masz wspanialego pana meza:multi: 30 sierpnia przyjezdza do mnie pol siostra Bullita:lol:,moja mama mi ja przywiezie do holandi:multi:i tez beda dwa;)) Jedziesz do Zwolle na show?? pozdrawiamy Quote
Cordia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 oj Lolka Ty to juz chyba zapomnialas ze masz ta galerie... Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Bardzo dziekuje kochane za cudowne slowa i zrozumienie:loveu:. Duzo to dla mnie znaczy. Dziekuje jestescie cudowne:loveu::loveu:. A dla rownowagi chcialam Wam pokazac film o przerasowieniu psow. Film dosc dlugi (w 6ciu czesciach) ale przerazajacy, glownie zwapnieniem instytucji zajmujacych sie, lub winnych zajmowac sie dobrem psow rasowych. Szokujace tez to jakie sa roznice w wygladzie psow tej samej rasy teraz i w przeszlosci. A choroby genetyczne, nie kontrolowane..... rozmnazanie chorych psow.... inbreed......Straszne. Zostaje tylko liczyc na uczciwosc hodowcow od ktorych kupujemy rasowego psa:-( [URL]http://www.youtube.com/watch?v=-1LyjlX4Mp8&feature=related[/URL] niestety film tylko po angielsku.... Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Na tym linku jest Twoj Blog!:evil_lol: ponawiam pytanie..[B][COLOR=red]Czy jedziesz na show do Zwolle 14 wrzesnia????????????????:lol:[/COLOR][/B] Quote
lolka75 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl']Na tym linku jest Twoj Blog!:evil_lol: ponawiam pytanie..[B][COLOR=red]Czy jedziesz na show do Zwolle 14 wrzesnia????????????????:lol:[/COLOR][/B][/quote] do Zwole pewnie pojade ale tylko jako widz i tylko jak mi panowie pozwola. A co do linka to juz sie porawiam:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pozwolą a Ty porobisz fotaski i spotkasz się z Lilą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pozwolą a Ty porobisz fotaski i spotkasz się z Lilą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] moze i pozwola ale bedzie szczon:loveu: w domku i musze wiedziecczy sie nim zaopiekuja:roll: [quote name='Cordia']dlaczego nie chcesz wystawiac??[/quote] Agatko ja bardzo chce wystawiac.....ale Maxina zle chodzi:-( i musze porobic badania o co chodzi z jej lazeniem:roll: Quote
Cordia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Karola sprobój to nie boli, przecież jak nie wyjdzie to nie będzie tragedii, a zobaczysz jak to wygląda, nie odrazu Rzym zbudowali :) a co do badan tez sie wybieram jak uziberam kase, tylko teraz suka cos znowu ma z "interesem" cos sie liże i potem wali jej z pyska... musze pojsc to sprawdzic Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pozwolą a Ty porobisz fotaski i spotkasz się z Lilą :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wlasnie:cool3: [quote name='lolka75']moze i pozwola ale bedzie szczon:loveu: w domku i musze wiedziecczy sie nim zaopiekuja:roll: :roll:[/quote] przeciez ja tez juz bede miala w domu piranie:cool3: Quote
lolka75 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Cordia']Karola sprobój to nie boli, przecież jak nie wyjdzie to nie będzie tragedii, a zobaczysz jak to wygląda, nie odrazu Rzym zbudowali :) a co do badan tez sie wybieram jak uziberam kase, tylko teraz suka cos znowu ma z "interesem" cos sie liże i potem wali jej z pyska... musze pojsc to sprawdzic[/quote] Agatko...ale moja to ma taki problem z chodzeniem nieprawidlowym ze ja od razu zdyskwalifikuja. Musze sprobowac isc z nia na kurs bo moze tam cos na to poradza. Dlatego sie z nia nie wybieram, bo na razie to nie ma sensu:shake: [quote name='Bullila.nl']wlasnie:cool3: przeciez ja tez juz bede miala w domu piranie:cool3:[/quote] tylko ze moja pirania mlodsza (chyba) i panowie bardziej spanikowani:evil_lol: Quote
Cordia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 kurcza zaintrygowalo mnie to... ale o co chodzi, o dysplazje czy ze zle chodzi bo jej sie tak podoba?? Quote
lolka75 Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Cordia']kurcza zaintrygowalo mnie to... ale o co chodzi, o dysplazje czy ze zle chodzi bo jej sie tak podoba??[/quote] no wlasnie zebym tylko wiedziala o co chodzi.... Mloda klusuje inochodem....wiesz jak to jest? Obie lewe i pozniej obie prawe, jak wielblad. Wet mi mowil ze to moze byc dysplazja, a hodowcy Borysa powiedzieli ze to panna wygodnicka i jej sie tak podoba chodzic. Dlatego zobacze co mi powie szkoleniowiec przy zwiazku. Ale to dopiero od wrzesnia Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ach.......ja jak Bullita nie nakrece to tez tak czasem idzie:razz:..to lenistwo jest..:roll: nie wiem na co Ona hopla....?ale np. z pilka sprobuj w rece isc szybko zeby sie napalila:lol: Quote
furciaczek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Bullila.nl']ach.......ja jak Bullita nie nakrece to tez tak czasem idzie:razz:..to lenistwo jest..:roll: nie wiem na co Ona hopla....?ale np. z pilka sprobuj w rece isc szybko zeby sie napalila:lol:[/quote] Fur tez tak lazi jak jest znudzona... nie slyszalam zeby inochód byl objawem dysplazji:roll: a moje suczysko stawy ma na 6:loveu: Cwicz z nia to chodzenie i nakrecaj, niech ma radoche z tego;) Quote
Cordia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 sproboj odwrocic jej uwage czyms. my jutro jedziemy sie sprawdzic. bada samoyedy z chatangi takze bedzie skromnie Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Loluś nie masz więcej fot z wakacji? Albo szczonków? :loveu: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)witaj Lolisławo :p jak się udał rosołek :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cordia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Lolka na gronie wstawilam moje zdjecia z wystawy w radomiu to sobie zobacz :) Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Znowu zapomniala ze ma tu galerie:evil_lol: Quote
jbk Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='lolka75']no wlasnie zebym tylko wiedziala o co chodzi.... Mloda klusuje inochodem....wiesz jak to jest? Obie lewe i pozniej obie prawe, jak wielblad. Wet mi mowil ze to moze byc dysplazja, a hodowcy Borysa powiedzieli ze to panna wygodnicka i jej sie tak podoba chodzic. Dlatego zobacze co mi powie szkoleniowiec przy zwiazku. Ale to dopiero od wrzesnia[/quote] Fialusia ma dysplazję, a nie chodzi w ten sposób... Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No i gdzie sie podziewasz znowu:placz: Quote
Recommended Posts