Cavy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy! :hand: Gratulujemy Wam! :multi: :multi: :loveu: Quote
lolka75 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 dziekuje wszystkim razem i z osobna:loveu:... dopiero hodowczyni maxinki mi uswiadomila ze res. CACiB to jest jednak osiagniecie:oops: Kupilam sobie maszyne do szycia:roll:... Mialam juz dosc wiecznie popodwijanych nogawek dzinsow, poobrywanych przez psy kieszeni w spodniach eryka No i moze sie okaze ze mam talent:evil_lol::evil_lol: w szyciu... Ale.... maszyna kupiona, kurier przxywiozl ja dzisiaj o 13.00.... a ona sobie tak stoi:roll:. Jest ladna, bialutka, lsniaca, ma piekne chromowane czesci... Tylko ze ja nie wiem jak sie dobrac do niej:shake::evil_lol:... Quote
malawaszka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Cordia']szkola rzygii... ;/ pomocy!! ratunku[/quote] :roflt: [quote name='lolka75'] Tylko ze ja nie wiem jak sie dobrac do niej:shake::evil_lol:...[/quote] hahaha też bym nie wiedziała - dodatkowo bałabym się że przejadę po paluchach igiełkami :shock: Quote
Pandisia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='lolka75'] Kupilam sobie maszyne do szycia:roll:... Mialam juz dosc wiecznie popodwijanych nogawek dzinsow, poobrywanych przez psy kieszeni w spodniach eryka No i moze sie okaze ze mam talent:evil_lol::evil_lol: w szyciu... Ale.... maszyna kupiona, kurier przxywiozl ja dzisiaj o 13.00.... a ona sobie tak stoi:roll:. Jest ladna, bialutka, lsniaca, ma piekne chromowane czesci... Tylko ze ja nie wiem jak sie dobrac do niej:shake::evil_lol:...[/quote] Ale Ci zazdroszczę tej maszyny, ja na razie jestem na etapie odkładania kasy :placz: na maszynę :evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='malawaszka']:roflt: hahaha też bym nie wiedziała - dodatkowo bałabym się że przejadę po paluchach igiełkami :shock:[/QUOTE] Wasia...ale po paluchach to nie ma mozliwosci:evil_lol::eviltong:.... najgorsze jest to jak wpakowac tam nitke... tyle dziurek, zakamarkow:roll: [quote name='Pandisia']Ale Ci zazdroszczę tej maszyny, ja na razie jestem na etapie odkładania kasy :placz: na maszynę :evil_lol:[/QUOTE] ja tez skladalam... ale okazalo sie ze maszyna zostala przeceniona o 200 euro:multi: to musialam wykorzystac taka okazje Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='lolka75']dziekuje wszystkim razem i z osobna:loveu:... dopiero hodowczyni maxinki mi uswiadomila ze res. CACiB to jest jednak osiagniecie:oops: Kupilam sobie maszyne do szycia:roll:... Mialam juz dosc wiecznie popodwijanych nogawek dzinsow, poobrywanych przez psy kieszeni w spodniach eryka No i moze sie okaze ze mam talent:evil_lol::evil_lol: w szyciu... Ale.... maszyna kupiona, kurier przxywiozl ja dzisiaj o 13.00.... a ona sobie tak stoi:roll:. Jest ladna, bialutka, lsniaca, ma piekne chromowane czesci... Tylko ze ja nie wiem jak sie dobrac do niej:shake::evil_lol:...[/quote] Gratuluję zakupu, instrukcję poczytaj ;):evil_lol: [quote name='lolka75'] ja tez skladalam... ale okazalo sie ze maszyna zostala przeceniona o 200 euro:multi: to musialam wykorzystac taka okazje[/quote] To dobra promocja :lol: A. Quote
Alicja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:ja to sie z maszyną nie lubie :shake: bo ona ciągnie materiał w jedną strone a ja w drugą :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops:ja to sie z maszyną nie lubie :shake: bo ona ciągnie materiał w jedną strone a ja w drugą :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ...to musi ciekawie wyglądać ;):evil_lol: A. Quote
Cordia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 maszyna zawalista sprawa ja bym miala wszystko poprzerabiane i chodzilabym jak z wybiegu :D pomijajac to 15 kilo buhahahaa szkola zalamka, nie mam jak odpisac bo mam 0 kasy na koncie podali mi zle plan mam wolna godzine, bylam z suka na rtg jest raczej ok, dostala karme bozity jje sama bez przymuszania obie z suka lubimy to co szwedzkie, no i co jeszcze..... jest na osiedlu dupka z bernenczykiem ale to opowiem ci w weekend wczoraj mialam 3 godziny lekcjii a zapowiedzieli mi 5 sprawdzianow.... kurr..... nie mam pytan BETOONN ale w przyszly piatek koncert czeska ^^ a przepraszam ja to ci nie mowilam ze rescacib jest wazny??? eee?? noo to buziaaki : * Quote
Agappe Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='lolka75']wystawa w Rotterdamie: Borys - lokata druga, ocena doskonaly wedlug sedziego (specjalisty od ozdobek), Borys jest pieknym psem, idealnie zbudowanym... niestety za duzym:roll::evil_lol: Maxina - lokata druga, doskonala, res. CACiB opis sedziego niczego nie wyjasnia... wiec wnioskuje ze sucz przegrala przez wyglad panci:roll:[/QUOTE] coś mnie omineło :oops::oops::oops: SERDECZNIE GRATULUJE!!!!!!:multi::multi: Quote
Selket Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lolcia :calus: Gratuluję wystawowych sukcesów ;) :multi: Quote
lolka75 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Czesc Dziewuszki:p dziekuje jeszcze raz za gratulacje:loveu:.... a przed nami klubowka szpicow i ras pierwotnych. Bedzie okolo 30 samojedow:grab:... ale jade popatrzec;):evil_lol:. Najgorsze ze musze jechac sama wystawic dwa psy:mdleje: bo mauz jedzie w tym czasie do Polski. Dobrze ze mam fajnego synka ktory chetnie pomaga:loveu: wlasnie dostalam maila z pieknym linkiem:loveu:... same zobaczcie:p [url]http://www.andiesisle.com/GoD_and_DoG.html[/url] Quote
Ela i Luna Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='lolka75']przed nami klubowka szpicow i ras pierwotnych. Bedzie okolo [B]30[/B] [B]samojedow[/B][/quote] Ja też chcę! Zabierz mnie ze sobą! :) Quote
lolka75 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Ela i Luna']Ja też chcę! Zabierz mnie ze sobą! :)[/QUOTE] cho:loveu::multi:.... przyda mi sie ktos do pomocy;) a jeszcze przeczytalam ze zakazuje sie szykowania psow na hali:roll:.... bedzie wyznaczone miejsce do tego:roll:. Czyli ze kurde co? Jak bede chciala poczesac futro przed ringiem to mam biec do jakiegos osobnego pomieszczenia:stupid:? Quote
Agappe Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='lolka75'] a przed nami klubowka szpicow i ras pierwotnych. Bedzie okolo 30 samojedow:grab:... [/QUOTE] skąd wiesz ile będzie samojedów?:razz: hmm chwila, chwila ta klubówka to w pl czy nl??? bo w pl tez się zbliża.. Quote
lolka75 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Agappe']skąd wiesz ile będzie samojedów?:razz: hmm chwila, chwila ta klubówka to w pl czy nl??? bo w pl tez się zbliża..[/QUOTE] to holenderska klubowka;) a ze tyle samojedow to wiem jak jest co roku:roll:... i moje psiaki nie maja szans. Bo jeden za duzy, a drugi polski:evil_lol:... Wygra pewnie jakis psiak z hodowli Sanna Gourska;) bo rzadza na ringach. Ale pojade, zobacze... bo jeszcze tylko jedna wystawa potem i konczymy na ten rok... jesli nie na zawsze:-( Quote
Agappe Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a będziecie mieli czas na wystawie aby wpaść do akitek? porobić im zdjęcia, ewentualnie spisać wyniki (jeśli będą w dostepnym miejscu):roll: Quote
lolka75 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Agappe']a będziecie mieli czas na wystawie aby wpaść do akitek? porobić im zdjęcia, ewentualnie spisać wyniki (jeśli będą w dostepnym miejscu):roll:[/QUOTE] jesli beda dostatecznie blisko to chetnie:p... bo ja bede sama z calym dobytkiem a mlody jeszcze troche za mlody zeby go zostawiac samego na dluzej i w dodatku z dwoma rozhisteryzowanymi samojedami:evil_lol: Quote
Ela i Luna Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='lolka75']moje psiaki nie maja szans. Bo jeden za duzy, a drugi [B]polski[/B][/quote] A co to za dyskryminacja?:mad: [quote name='lolka75']jeszcze tylko jedna wystawa potem i konczymy na ten rok... [B]jesli nie na zawsze[/B]:-([/quote] Dlaczego? Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='lolka75']Czesc Dziewuszki:p dziekuje jeszcze raz za gratulacje:loveu:.... a przed nami klubowka szpicow i ras pierwotnych. Bedzie okolo 30 samojedow:grab:... ale jade popatrzec;):evil_lol:. Najgorsze ze musze jechac sama wystawic dwa psy:mdleje: bo mauz jedzie w tym czasie do Polski. Dobrze ze mam fajnego synka ktory chetnie pomaga:loveu: wlasnie dostalam maila z pieknym linkiem:loveu:... same zobaczcie:p [URL]http://www.andiesisle.com/GoD_and_DoG.html[/URL][/quote] Super pioseneczka :lol::lol::lol: [quote name='lolka75']to holenderska klubowka;) a ze tyle samojedow to wiem jak jest co roku:roll:... i moje psiaki nie maja szans. Bo jeden za duzy, a drugi polski:evil_lol:... Wygra pewnie jakis psiak z hodowli Sanna Gourska;) bo rzadza na ringach. Ale pojade, zobacze... bo jeszcze tylko jedna wystawa potem i konczymy na ten rok... jesli nie na zawsze:-([/quote] E tam marudzisz.....jakie na zawsze :diabloti: [quote name='Ela i Luna']A co to za dyskryminacja?:mad:[/quote] No wiesz w pewnych krajach, albo u niektórych sędziów, psy z PKR są beeee :angryy: z założenia, przekonałam sie osobiście :eviltong: Lolcia rób foty, dużym białym szpicom (mailuję z jedną holenderską hodowlą ;)) i wilczym :p A. Quote
Alicja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Maks i Spark']...to musi ciekawie wyglądać ;):evil_lol: A.[/quote]:oops: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś jeszcze powalczycie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts