Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zwiedzam sobie piątkowe galerie, więc wpadłam i do Was..
a jako, że już wpadłam to się chociaż przywitam ;)

hmm i może zostane na dłużej.. lubie te białe kulki, te ich uśmiechy dosłownie od ucha do ucha, towarzyskość, futerko, ale nie lubie ich szczekania :diabloti::angryy:
chociaż podobno są egzemplarze, które się tak nie wydzierają jak większość :roll: ale jeszcze na takiego na żywo nie wpadłam:cool3:

Posted

[quote name='andromeda']Witamy i jak wystawa :p głupie pytanie przecie dopiero będzie:roll:

A stosujesz cos wiecej z tych kosmetyków Pet silk bo sie zastanawiam nad szamponem.[/QUOTE]
no bedzie:evil_lol:
co do pet silka to wlasnie kupilam szampon... i zobacze jak sie siersciuchy udadza na wystawe, ale odzywki juz uzywalam, choc nie na calego psa bo wydaje mi sie ze kazda odzywka obciazy kudelki, ale na wazne miejsca gdzoe ona potrzebna. Na portki, lapy, brzuch. a

Tylko ze przedwczoraj jakas paskudna biala morda rozgryzla butelke z szamponem i zostalo mniej niz polowa:angryy::placz::mad:
Ciekawe czy starczy na wykapanie dwoch futer:placz:
[quote name='Maks i Spark']Witamy się i dziś :)

A.[/QUOTE]

[quote name='Maks i Spark']....i dziś też :p

A.[/QUOTE]
Witajcie serdecznie:loveu::multi:
[quote name='Agappe']Zwiedzam sobie piątkowe galerie, więc wpadłam i do Was..
a jako, że już wpadłam to się chociaż przywitam ;)

hmm i może zostane na dłużej.. lubie te białe kulki, te ich uśmiechy dosłownie od ucha do ucha, towarzyskość, futerko, ale nie lubie ich szczekania :diabloti::angryy:
chociaż podobno są egzemplarze, które się tak nie wydzierają jak większość :roll: ale jeszcze na takiego na żywo nie wpadłam:cool3:[/QUOTE]

Witaj u nas:multi::multi:
no coz... co do szczekania:roll::oops::evil_lol:... Maxina drze sie jak wsciekla suka:diabloti:, a Borys nasladuje. Ale wiem ze gdyby nie suczydlo to Boryna bylby cichy:p... A dzisiaj na bieganku przy rowerze obszczekal nas akitek:loveu::evil_lol::diabloti: i to tak ze jakby sie wyrwal panci to by sie biale futro sypalo:roll:

Zapraszam czesciej... moze jakies fotencje beda:p... kiedys:roll:...:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']
Witaj u nas:multi::multi:
no coz... co do szczekania:roll::oops::evil_lol:... Maxina drze sie jak wsciekla suka:diabloti:, a Borys nasladuje. Ale wiem ze gdyby nie suczydlo to Boryna bylby cichy:p... A dzisiaj na bieganku przy rowerze obszczekal nas akitek:loveu::evil_lol::diabloti: i to tak ze jakby sie wyrwal panci to by sie biale futro sypalo:roll:

Zapraszam czesciej... moze jakies fotencje beda:p... kiedys:roll:...:evil_lol:[/QUOTE]

no cóż akitki niektóre tak mają, że innych nie tolerują, ale szczekaja tylko niektóre egzemplarze - moja zanim jej nie nauczałm szczekac myślałam, że nie umie ;)... my mamy swojego "podwórkowego" samoyeda i mu kłaki, a i owszem wyrywamy, ale co by pańcia miała mniej czesania ;)
a jeszcze najlepiej przeciągnąć nim przez czarne pole, to już wtedy oba są szczęśliwe :evil_lol::evil_lol:

no to czekam na te fotki..

Posted

Moja Kersica juz tyle nie szczeka co napoczatku :mad: widac poprawe i reaguje na Ciiii :p mam tez nadzieje ze Quesciorek tez ja troszke podszkoli bo widze ze irytuje go, gdy mała nadaje i stara sie ja uciszyc :evil_lol:

Posted

[quote name='Agappe']jakie deszczowe? ;> piekne pogoda odkąd wstałam :evil_lol: za to od 1 do 6 rano jak się kładłam spać fakt faktem padało :cool3:[/quote]

A, o której wstałaś :razz:, jak ja szłam spać to burza była u mnie :p, a rano pieruny piekne były :p

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']A, o której wstałaś :razz:, jak ja szłam spać to burza była u mnie :p, a rano pieruny piekne były :p

A.[/QUOTE]

jak zwykle, ok 14 :evil_lol::evil_lol:

Posted

wystawa w Rotterdamie:

Borys - lokata druga, ocena doskonaly
wedlug sedziego (specjalisty od ozdobek), Borys jest pieknym psem, idealnie zbudowanym... niestety za duzym:roll::evil_lol:

Maxina - lokata druga, doskonala, res. CACiB
opis sedziego niczego nie wyjasnia... wiec wnioskuje ze sucz przegrala przez wyglad panci:roll:

Posted

[quote name='lolka75']wystawa w Rotterdamie:

wedlug sedziego (specjalisty od ozdobek), Borys jest pieknym psem, idealnie zbudowanym... niestety za duzym:roll::evil_lol:

opis sedziego niczego nie wyjasnia... wiec wnioskuje ze sucz przegrala przez wyglad panci:roll:[/quote]

:klacz: :Rose:

Posted

[quote name='Alicja']:klacz: :Rose:[/QUOTE]

dziekuje Alu... ale nie jestem zadowolona:shake:... pieski byly super, pieknie sie prezentowaly... naprawde jestem sklonna przypuszczac ze to przez moj wyglad moje futerka traca lokaty.
[SIZE="1"] a dodatkowy wqrw mialam jak zobaczylam ze hodowczyni Boryska pomaga naszym konkurentom z ringu:-(:shake:... a to dlatego ze sama chcialam wystawic mojego psa a nie zeby ona mi pokazywala jak to sie robi:shake:... nie rozumiem ludzi:-([/SIZE]

Posted

Wielkie brawa dla Borysa i Maxiny!

Lolka - uszy do góry! Chyba nie byłabyś sobą, gdybyś się czymś nie dołowała... Wymiziaj białaski bo to na prawdę duży sukces.

A jeśli chodzi o hodowczynię Borysa to może ona jest o niego zazdrosna???

Posted

[quote name='lolka75']wystawa w Rotterdamie:

opis sedziego niczego nie wyjasnia... wiec wnioskuje ze sucz przegrala przez wyglad panci:roll:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=lime][B]GRATULACJE[/B][SIZE=2][COLOR=black] :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

A.