a_ga.isk Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No to ja powodzenia życzę, szczególnie z tymi wszystkimi psami, które biegają sobie bez smyczy... naprawdę nie zazdroszczę ;p Quote
lolka75 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='agaciaaa']oooooo!!! :crazyeye: to ile ona ma? Coś szybko ta cieczka :lol: Ja sie pozbyłam tego problemu :eviltong: więc Ci nic nie poradze :lol: wiadomo, spacery tylko na smyczy i oczy dookoła głowy :evil_lol:[/quote] szczesciara:eviltong:...gdyby nie wystawy zrobilabym to samo:cool3:. No a tak to musze oczyska wybaluszac:evil_lol: [quote name='furciaczek']Nio gratuluje Maxina dorasta:loveu::lol: Najwazniejsze to chyba nie spuszczac malej ze smyczy i odganiac wszytkich kawalerow:diabloti: Mozna jeszcze sprobowac ze spreyami czy tabletkami chlorofilowymi zeby psy sie tak nie zlatywaly... ale nie zawsze pomaga:roll:[/quote] dorasta bydle cos szybko...ale mamunia miala pierwsza cieczke jak miala 7 miesiecy a Maxina 11 listopada skonczyla 6 miechow..czyli jakos sie w normie chyba utrzymuje. Smycz teraz to podstawa;):evil_lol: [quote name='gassira']śliczna biała kulka;):lol:[/quote] dziekujemy i witamy:p [quote name='a_ga.isk']No to ja powodzenia życzę, szczególnie z tymi wszystkimi psami, które biegają sobie bez smyczy... naprawdę nie zazdroszczę ;p[/quote] jakos damy rade:loveu:..nie ma wyjscia:roll::p Quote
Ela i Luna Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Pozdrowienia dla Maxiny! :loveu: Super że wyzdrowiała! A teraz dorasta :) Ach, co to za burzliwy wiek!!! :lol: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='lolka75']szczesciara:eviltong:...gdyby nie wystawy zrobilabym to samo:cool3:. No a tak to musze oczyska wybaluszac:evil_lol:[/quote] No musisz sie poświęcić dla jej kariery :lol: powodzenia w odganianiu adoratorów :diabloti: Quote
lolka75 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ela i Luna witajcie serdecznie...ja mam nadzieje ze ten czas nie bedzie az tak burzliwy:evil_lol: Agacia....ja nie mam zbyt wielu ambicji wystawowych ale sprobuje pare razy...jak nie bedzie wiekszych sukcesow to Maxine czeka to samo co uczynilas Sarence:diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Kto wie, może Maxinka okaże sie gwiazdą wystaw :loveu: a jak nie... to trudno :diabloti: Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 oo..jaka ona jest wnerwiajaca teraz. Kazdy spacer to udreka...pies nie chodzi tylko go musze wlec za soba:angryy:. Kazdy krzak musi byc obwachany i to kazdy listek na nim z osobna:shake:. Tu nie ma klopotu psow oblegajacych panne na wydaniu bo nie ma psow na ulicach...kompletnie zadnych psow:cool3:. Bez smyczy psy biegaja tylko w parku ale my teraz park omijamy:eviltong:. W zwiazku z cieczka u Maxiny musialam uswiadamiac mojego syna. Bo przeciez jest krew (a wiadomo jak faceci reaguja na krew:lol:). On wlasciwie wie juz prawie wszystko ale z ta krwia to musialam mu wytlumaczyc. No i on juz wszystko opowiedzial swojej wychowawczyni w szkole:evil_lol:. Ma dlugasny jezor ten moj szpik:loveu: Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [B]uwaga!! bo teraz mrozace krew w zylach:smhair2: sceny znecania sie nad malym gorylkiem:placz:...osoby o slabych nerwach proszone sa o zapiecie pasow:evil_lol:[/B] [B]gorylek po raz ostatni macha do nas malenka lapka:hand::evil_lol:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/60/40a9c82ae765e0df.jpg[/IMG][/URL] [B]bestia trzyma za gardlo gorylka:evil_lol:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/60/2505214263c683cf.jpg[/IMG][/URL] [B]gorylek latal w te i wew te:diabloti:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/61/fe7e37f15687e3aa.jpg[/IMG][/URL] [B]bestia dobiera sie do wnetrznosci:crazyeye::evil_lol:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/61/7069c5a0c8f722b5.jpg[/IMG][/URL] [B]spojrzenie bestii:loveu:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/60/1a4d49694b72ca67.jpg[/IMG][/URL] Quote
lolka75 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [B]i dwa ostatnie zdjecia....[/B] [B]szpony bestii:loveu:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/60/fa712c911b175161.jpg[/IMG][/URL] [B]gorylek w szponach potwora:loveu:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/61/82288416f664b94d.jpg[/IMG][/URL] [B]koniec:lol:[/B] Quote
furciaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 eee nie pasuje do niej okreslenie "bestia", nawet jak zneca sie nad malym gorylkiem jest slodka:loveu::lol: Quote
lolka75 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 a tak chcialam zebt ktos sie przestraszyl:placz::evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 [quote name='lolka75']a tak chcialam zebt ktos sie przestraszyl:placz::evil_lol:[/quote] Poczekaj az podrosnie:diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Zgadzam sie z Furciakową :lol: jest słodka nawet jak morduje :loveu: Quote
lolka75 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 och...jak dawno nikogo tu nie bylo....nawet mnie:diabloti:. Ale mamy nowe foteczki to wstawimy, co maja tak w domku siedziec:evil_lol:. A noz-widelec ktos tu zabladzi:cool3: [B]MILOSC:loveu:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/127/0d31f7d959cfb43e.jpg[/IMG][/URL] [B]MIKOLAJ I NIECZERWONONOSY RUDOLF:loveu:[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/127/34b4cce09c959b07.jpg[/IMG][/URL] sorki ze Rudolf ma sklejonego roga ale jak tylko wyjelam rozyska z reklamowki od razu porwal w paszcze i rog ze tak powiem zwisl:oops::evil_lol:. Ale moj syn znalazl na to rade... i rozek sklejony tasma przemyslowa:evil_lol::evil_lol:. A poza tym mam klopot bo kocisko moje tak zarobaczone ze szok. Zyga glistami... Ale jest juz po dwoch seriach odrobaczania. No i oczywiscie przy niej musialam i Maxine odrobaczyc. I chyba jej nie sluzy ta tabletka bo dzisiaj sie pozygala:-( i nie chce jesc. Quote
furciaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hahahaha no rozwalilas mnie tymi fotkami:lol::loveu::loveu: Ojej biedactwa no:-( Mam nadzieje ze malej wroci apetyt i to tylko chwilowa niedyspozycja... Quote
a_ga.isk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Świetna para ;p Takiego rendier -a to sama bym chciała ;p A odrobaczanie.... nie przyjemna sprawa... Quote
lolka75 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='furciaczek']Hahahaha no rozwalilas mnie tymi fotkami:lol::loveu::loveu: Ojej biedactwa no:-( Mam nadzieje ze malej wroci apetyt i to tylko chwilowa niedyspozycja...[/quote] nie no powinno byc dobrze zwlaszcza ze to lekarstwo podobno delikatne, dla mlodych psow.... a co do fotki...to sama mialam dechy jak zobaczylam Maxine renifera:evil_lol: Quote
lolka75 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='a_ga.isk']Świetna para ;p Takiego rendier -a to sama bym chciała ;p A odrobaczanie.... nie przyjemna sprawa...[/quote] no renifer rodem z wibry;) i sorki za jakosc....bardzo ciezko zrobic zdjecie reniferowi ktory co chwila zrzuca rogi:roll::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='lolka75']no renifer rodem z wibry;) i sorki za jakosc....bardzo ciezko zrobic zdjecie reniferowi ktory co chwila zrzuca rogi:roll::evil_lol:[/quote] Wiem coś o tym ;p Usiłowałam zrobić Hugowi zdjęcie z czapką mikołajową i dopiero za 10 razem coś wyszło ;p Quote
furciaczek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='lolka75']nie no powinno byc dobrze zwlaszcza ze to lekarstwo podobno delikatne, dla mlodych psow.... a co do fotki...to sama mialam dechy jak zobaczylam Maxine renifera:evil_lol:[/quote] No mam nadzieje ze dzisiaj juz jest wszystko ok:loveu: Quote
lolka75 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='furciaczek']No mam nadzieje ze dzisiaj juz jest wszystko ok:loveu:[/quote] no jest ok:loveu:...ale przyznam sie bez bicia ze dalam jej herbatke mietowa do picia i po paru minutach jej przeszlo:crazyeye:...podejrzewam ze te tabletki jej watrobe obciazyly a mieta rozluznia drogi zolciowe dlatego jej przeszlo....chyba:roll: ze spraw biezacych... Wczoraj mlodziez holenderska wpadla na dobry pomysl i porozpieprzala kubly z psimi kupami. Jaki mieli plan?? A taki ze powrzucali petardy do kazdego napotkanego psiokupkowego kosza:stupid::angryy:. W tej chwili mamy ciekawie przyozdobione parki...tak swiatecznie:angryy:. No i co za tym idzie woreczkow i torebek tez nie ma (bo to byly kosze z dystrybutorami). Ach jak milo i wesolo jak ludzie wpadaja w swiateczny nastroj:shake: btw....fotki sie wpisuja...zostalo jakies 2 godziny do konca.... Co Wy robicie zeby fotki sie szybko wpisywaly?? Zmniejszacie przed ladowaniem na fotosika??:hmmmm: Quote
a_ga.isk Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja do wrzucania używam imageshack zazwyczaj szybko idzie ;p A co do holenderskiej młodzieży były u was też strajki przeciwko zwiększeniu ilości godzin w szkole? ;p <dobrze że mojego kierunku to nie dotyczy :evil_lol:> Quote
Recommended Posts