Agnie Koty Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 szkoda maluszka , eeech.:-( A Jorka dzielna jest... Quote
Tweety Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dla malusieńkiego kitusia [']['][']:placz: Quote
wandul 66 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 odradzam wszystkim MIXOL http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78833 Quote
Jowita Poznań Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no kotki Joli wystawilam bazarek- choc tak pomoge http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6681021#post6681021 Quote
Jola_K Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 dziekuje Jowitko! :) :) kiciunie tez dziekuja!!!! Quote
BIANKA1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Całuski dla maluszków . Dobranoc , do jutra :loveu: Quote
Jola_K Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 maluszki zostaly przegrupowane, tzn szostka kociat z tymczasow powrocila do Wandy, liczylysmy na to ze jorka podejmie sie karmienia calej dziewiatki, niestety, wiesci mam takie ze nie chce ich karmic :( ciagle licze na to ze jeszcze podejmie sie ich karmienia, przeciez na poczatku tez protestowala a pozniej je karmila, wiec ciagle kciuki zaciskam.. Quote
Tweety Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 a czy ona nie jest przeciążona tymi maluchami? podajecie jej jakieś preparaty wapniowo-magnezowe? żeby nie łapnęła ją tężyczka albo inna cholera:shake: Quote
Jola_K Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 wczoraj odwiedzilam Migotke w klinice, spala, obudzilam ja, od razu zaczela zabawe :) po czym przypomniala sobie o miskach i poszla dojesc co tam jeszcze zostalo :) nadal kupki ma luzne, zmieniono jej antybiotyk, czekamy na efekt jak widac na pierwszym zdjeciu na lewym oczku nadal widoczna jest trzecia powieka, nie zsuwa sie w ogole, jest nieruchoma... co to jest? ************************************************ dziewiatka niemowlakow juz na chodzie, nadal karmione sa recznie bo mamka nie chce ich karmic, od swoich wlasnych 7mio tygodniowych maluchow tez ucieka Quote
Tweety Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 superowa jest ta dziewczyneczka:loveu: Quote
Agnie Koty Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 miejmy nadzieję, że ta powieka wróci na swoje miejsce..... Kochana tygrynia, ona długo jeszcze w tej klinice ma być? Quote
BIANKA1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jak Jola karmiła tyle kociąt ? Ja jestem ciągle nieprzytomna :shake: Quote
Agnie Koty Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 no i chyba prawidłowo. tak między nami, ja bym zwariowała.Dlatego jesteście super dziewczyny. Niechby superman spróbował tak karmić kocięta... Quote
wandul 66 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tweety napisał(a):a czy ona nie jest przeciążona tymi maluchami? podajecie jej jakieś preparaty wapniowo-magnezowe? żeby nie łapnęła ją tężyczka albo inna cholera:shake:Jorka jest chudziutka , ale cały czas dostaje najlepsze jedzenie , plus witaminy. Karmi sporadycznie swoje już prawie 7 tygodniowe kociaki . One jedza juz wszystko same , do mamy tylko na moment przychodzą . Przyjeła 3 zŻywca plus malutkiego z Katowic , niestety po wymianie , nie zaczęła karmić . Wczoreaj byłam cały dzien w parcy , więc rano kociaki pojechały do ani w i formici , dzisiaj spróbujemy ,,oddać '' jej te , które karmiła!!! Jak nie , to koszmar - mamy ich 10 :shake: Quote
BIANKA1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 O do licha , 10 maluchów . Ja mam 4 i ledwie zipię :placz: Quote
Tweety Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 te kociuchy kiedyś nas wykończą, z dziecmi nie było tyle zachodu co z tą gówniażerią:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Tweety napisał(a):te kociuchy kiedyś nas wykończą, z dziecmi nie było tyle zachodu co z tą gówniażerią:evil_lol:dokładnie tak , Jorka nie zaczęła karmić maluchów , choć niem,alże na siłę udaje mi się ją na moment położyć i przez chwilę ciągną , zapewniam , nie chcielibyście usłyszeć , jakie kotka wtedy dżwieki wydaje :razz:ale choć trochę mleka zawsze łykną . Wczoraj mała tri butli nie chciała , ale jak poczuła cyca , zaraz ozyła;)Tak więc potem dokarmiam cała 5 , masuje , myję :p:p:p Quote
BIANKA1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A moje smarki już same chodzą do kuwety :loveu: Jestem z nich bardzo dumna , jeszcze żeby jadły same to byłby pełen luzik :lol: Trzymajcie się Cioteczki . Na szczęście kocieta szybko rosną ;) Quote
wandul 66 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W NOCY ODSZEDŁ TYGRYSEK U FORMICI , przed chwilą u mnie mała tri:placz::placz::placz: Quote
BIANKA1 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 wandul 66 napisał(a):W NOCY ODSZEDŁ TYGRYSEK U FORMICI , przed chwilą u mnie mała tri:placz::placz::placz: Biedulki maleńkie :-( Tak mi przykro . Quote
Jola_K Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 i niech to bedzie koniec smierci... ogromnie mi przykro :( w klinice widzialam sie dzisiaj z Migotka, tez bohateka tego watku, urosla troszke, ma pekaty brzusze ale z powodu apetytu, nie pasozytow... ;) jest maiuczasta, przytulasta... cudenko nie kotek! Quote
Recommended Posts