wtatara Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 na tym zdjęciu ja z Adką- bernardynką wziętą ze schroniska przez teściów Kasi Quote
Kasia_zg Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Witamy :) Ślicze foteczki Niuniek :loveu:A Pixunia to ma jak w raju salon urody na codzień:lol: Quote
wtatara Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ja nie wiem jak wklejać te zdjęcia. Wczoraj były dzisiaj nie ma Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 przepraszam was za offa, ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrocic o rade :( moze mi jakos pomozecie bo kompletnie nie wiem gdzie napisac i co robic....wczoraj kolo mojej pracy pojawila sie mama z czteroma kocietami - skryły sie przed deszczem kolo biura i narazie tam zostaly. Maluchy sa juz na tyle duze, ze jak im dzis dalismy jesc to zjadly normalna kocia karme. Maluchy moznaby złapać, ale mamy raczej nie dam rady :( jest praktycznie dzika :( tylko nie mam co zrobic z tymi maluchami :( mam w domu kotke, ktora maluchow raczej nie zaakceptuje :( gdybym jeszcze miala dom ale w mieszkaniu nie mam takiej mozliwosci - poradzcie co robic - propozycje wyslijcie na PW jesli mozecie !!!!! szefowa chce je przepedzic :( Quote
Recommended Posts