Jagoda1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wszystkie Panie piękne i radosne!:lol::lol::lol: Quote
wtatara Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pixunia to taka moja perełka. Ile ona wnosi w domu radosci, jak biega , jak zaczepia Tabi, jak rozdaje całuski. A ile sie nauczyła. Ma 8 latek ale wie co to działka, spacer, ciastko, obiadek. Nauczyła sie otwierać drzwi. Rozpoznaje sygnał otwierania drzwi w samochodzie, oczywiście wsiada w przodzie a jak otwarty tylko tył to szybko przeskakuje nawet po Tabi.Przeszła jej choroba lokomocyjna, nie dostaje już leków. Wspaniale bawi się zabawkami. Umie je przynosić. Jak przyszła nie umiała nic. Staje na dwoch łapkach aby wziąć ją na rączki. Nie boi się męża a ostatnio wskoczyła do łóżka Michała a to już też duży sukces Quote
wtatara Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [IMG]http://images28.fotosik.pl/253/3c9fd2d732405295med.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/252/5c24931e7e585d95med.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/253/049939f2b1af66f7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/320/baaa68f056658aabmed.jpg[/IMG] Quote
wtatara Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dziewczynki dostały nowe zabawki- smoczek i żabkę. Zawsze musi byc dwie bo tak to się złoszczą. Quote
Mona4 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Piekne foteczki, a psinki calusne:loveu::loveu::loveu::loveu: Kasiu a dlaciebie duzoooooooooooooooooooo zdrowka i pozdrowienia odnas wszystkich z Bytomia Quote
tigrunia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Śliczne zdjątka panienek :loveu: Pozdrawiamy Quote
Mona4 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Wszystko nam sie miesza i nic co zaplanuje niewychodzi:shake: Mielismy pojechac do Krakowa ale najpierw choroba Pawla, teraz niezapowiedziany powazny remont lazienki:angryy:, jestesmy juz 3 tydzien bez wody w domu:angryy::-(:-(:-(:-(:angryy:. I splukani finansowo..:angryy: A 17 sierpnia jedziemy z psami na urlop! maz wynajol domek na mazurach ,zabieramy wszystkie 5 psow na wakacje,a wracamy 28 sierpnia wiec Krakow bedzie napewno dopiero w Wrzesniu Quote
Mona4 Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 witam W Wrzesniu bedziemy napewno!! bo mlodzi zyc mi juz niedaja chca jechac.A ja mysle czy zdazymy sie wyrobic z tym remontem:angryy:. Musielismy rozwalic cala lazienki,bo pekla rura sciekowa,zalalo caly pion. Wiec zeby doniej dojsc musielismy rozwalic sciane,wyciagnac wanne,ktora byla wmorowana .przy okazji robotnicy niby to niechcaco przecieli kable z pradem.Czeba bylo odnowa robic cala instalacje elektryczna:angryy: oczywiscie kafelki wszystko poszlo do smieci:angryy:. Dopiero wczoraj zalozylismy na sciany plyty gipsowe i podlonczylismy wode i prad,ze mozna sie normalnie umyc i wlaczyc pralke.Malo tego okazlo sie ze w czasie remontu panowie uszkodzili wanne:angryy: poprostu pekla,wiec czeba bylo kupic nowa,a takiego rozmiaru niema:shake: Wiec kupilam kabine,montowalismy ja do 2 w nocy:shake:. Normalnie mam dosyc!!!! Najlepiej bym to tak wszystko zostawila i wyprowadzila sie z tego zakurzonego mieszkania. Narazie musze doprowadzic mieszkanie to stanu uzywalnosci,bo tego pylu kurzu jest mnustwo wszedzie:shake: A kafelki klasc bedziemy dopiero w pazdziernika,bo naprawde braklo funduszy. Takie mamy wakacje w tym roku. Quote
wtatara Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wiem co to remont łazienki , miałam 3 lata temu. Nie miałam jednak tyle przebojów.Teraz za to wycieka woda gdzies spod brodzika, pewnie trzeba kuć. Naprawde szkoda ale trudno ze nie przyjedziecie.We wrzesniu wchodzi w rachube sobota , niedziela. A ja mam wykłady piatek, sobota, niedziela-muszę sprawdzic kiedy Quote
t_kasiek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 obrazeczek dla dziewczynek....jak znajde dla tulace sie pieski to tez im wkleje :) Quote
t_kasiek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kilka fotek z dwu dniowego pobytu u babci :) przygotowane do drogi Pixi na trawce :loveu: i uśmiechnięta Tabunia :loveu: no i razem to tak na zechete - fotek jest duuuuuzo i nie wiem ktore wybierac :) Quote
t_kasiek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Tabi opalała sie ze mna :D:D:D choc jak wszyscy poszli cos robic dziewczynki nie chcialy byc same a w sloncu za goraco - wpadlam wiec na pomysl, zeby zrobic im cos na ksztalt namiowu - oto efekty :) Quote
t_kasiek Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 na dziś - TYLE !!!!!! jutro tez cos wkleje :) dobranoc Quote
Recommended Posts