zonia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O jejku... malutka bidulka...:-( Ludzie są okropni jak można wyrzucić jakieś zwierzę na śmietnik...!!!:angryy::angryy::mad::mad: A widziałyście ten wątek o rotku bitym kijem bejzbolowym...?! Jak to przeczytałam myślałamże się ugotuję:angryy: ten jego "właściciel..." to naprawdę jakiś *** Quote
gosikf & dogs Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 zonia napisał(a):O jejku... malutka bidulka...:-( Ludzie są okropni jak można wyrzucić jakieś zwierzę na śmietnik...!!!:angryy::angryy::mad::mad: A widziałyście ten wątek o rotku bitym kijem bejzbolowym...?! Jak to przeczytałam myślałamże się ugotuję:angryy: ten jego "właściciel..." to naprawdę jakiś *** Ja właśnie dzisiaj przeczytałam:placz:I tego jest wciąż za dużo, tej przemocy na naszych kochanych mniejszych braciach. Przecież to są kochane dobre duszyczki. Każdy pies jest niezwykły, tylko człowiek potrafi zniszczyc tak przecudowną, kochającą bez granic istotę!!! Tylko człowiek...:-( Quote
gosikf & dogs Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 wczoraj po wielu próbach udało sięodebrac ocalałego braciszka Zuzi Gdyby Zuzia żyła wyglądałaby tak jak on Teraz nazywa się Ramzes i ma nowych właścicieli- DOBRYCH:) Quote
gosikf & dogs Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 (*) (*) (*) (*) (*) Dla wszystkich pięciu... Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 (*) Zuzia miała 10dni..a mój Demonek 6dni... teraz są razem szczęsliwi...(*) Jaki słodziutki Ramzesik! Quote
Isadora7 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zuziu - Batman z tobą bedzie biegał po zielonych łąkach Quote
Osa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mój malutek miał 14 dni.... Dramatyczna walka każdego dnia którą przegraliśmy... W tym roku skończyłby cztery latka a mnie się wydaje, że odszedł wczoraj... Baruś (wilczur) miał 16lat jak nas opuścił... Biegajcie szczęśliwe razem z Zuzią i innymi które odeszły za TM ... Pamiętam i tęsknię ... Quote
Recommended Posts