Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Jestesmy !!![/B]
Wstalysmy na lapki i niesmialo zamachalysmy ogonkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:
I z reki zjadlysmy lyzeczke ryzu.

I pojedziemy dzis na kolejna kroplowke i lewtywe - i juz nie pozwolimy, zeby nam serducho zwalnialo.

Panienka spala cala noc z nami w lozku.. Wiem, wiem, to sie wiecej nie powtorzy. Ale tylko tak moglam ja miec blisko i grzac coby krew krazyla jak nalezy ;)
[SIZE=3]Ciotki, dzieki za Wasze dobre fluidy, musi juz byc lepiej.

[SIZE=1]A teraz Mopcia ma goraczke..[/SIZE]
[/SIZE]

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warto było więc trochę pochorować:placz:
żeby Jayo zdemoralizować:cool1:
i w łóżku z nią wylądować:diabloti:
Teraz Jayo masz przechlapane:mad:
co dzień hienę ujrzysz nad ranem:eviltong:
w pościeli zakopaną:cool3:
A teraz zdrowiej Hienusia słodka:loveu:
i nie rób takich numerów ciotkom:shake:

Posted

[quote name='DIF']Brak wieści ...:-(:-(:-(. Napisz jak się czuje "malutka" ![/QUOTE]

w zasadzie wyglada na to ze coraz lepiej... teraz kciuki za Mopke trzeba trzymac, bo cos po sterylce nie moze do siebie dojsc :/

Posted

Wygląda jakby ozdrowiały... zapeszac nie chce, ale ... :D, Kobitki, trzymajcie jeszcze kciuki jakis czas, dobrze to robi tym małym dziewczynkom... :D:D:D

Posted

[quote name='gemsi']Wygląda jakby ozdrowiały... zapeszac nie chce, ale ... :D, Kobitki, trzymajcie jeszcze kciuki jakis czas, dobrze to robi tym małym dziewczynkom... :D:D:D[/quote]

:cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs:

Posted

No dobra, ostatnia kroplowa dzis - siedzimy sobie przed kominkiem i pilnujemy :-)
A potem to juz wyjme ten wenflon, bo juz wszystkie bandaze i plastry sie skonczyly, wiec wenflon i tak do jutra nie przezylby bez nadzoru. A chetnie sie dzis przespie bez wstrzasow :eviltong:

Niunia jest juz w zdecydowanie lepszej formie i mysle, ze niebezpieczenstwo juz minelo.
Fakt, ze zdemoralizowala mnie okrutnie :evil_lol: Wiec zalega na sofie bez czkawki.

Sciskam Was wszystkich za dobre mysli i kawal dobrej roboty kciukowej :loveu:

Posted

:diabloti:Widzę ,że trzeba zmienić tytuł wątku. na:..rozbestwiony tygrys szuka wygodnej kanapy ( ewentualnie możliwość wpuszczenia na nią człowieka):diabloti:
Kciuki zaciśnięte..także za Was jayo i gemsi..żebyście się biedaki wyspali porządnie i w spokojności