jayo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [B]Jestesmy !!![/B] Wstalysmy na lapki i niesmialo zamachalysmy ogonkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: I z reki zjadlysmy lyzeczke ryzu. I pojedziemy dzis na kolejna kroplowke i lewtywe - i juz nie pozwolimy, zeby nam serducho zwalnialo. Panienka spala cala noc z nami w lozku.. Wiem, wiem, to sie wiecej nie powtorzy. Ale tylko tak moglam ja miec blisko i grzac coby krew krazyla jak nalezy ;) [SIZE=3]Ciotki, dzieki za Wasze dobre fluidy, musi juz byc lepiej. [SIZE=1]A teraz Mopcia ma goraczke..[/SIZE] [/SIZE] Quote
beam6 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bosze jaka ulga :) Podsyłam jeszcze tonę dobrych fluidów - będzie dobrze, ucałujcie Henię od ciotki-klotki Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Boziulku ... Dzięki za dobre wieści :buzi:. Teraz już może byś tylko lepeij :multi: Quote
Puchatek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No to już chyba mamy z górki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agata-Poznań Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Bozie,jakie szczęście,że maleńka czuje się lepiej.:multi::multi: Jesteśmy z Wami,ja również przesyłam milion dobryh fluidów!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dorotka, przyznaj nam się, ile tego ryżyku było???? ;) ;) ;) Podziwiam! Quote
Figa Bez Maku Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Warto było więc trochę pochorować:placz: żeby Jayo zdemoralizować:cool1: i w łóżku z nią wylądować:diabloti: Teraz Jayo masz przechlapane:mad: co dzień hienę ujrzysz nad ranem:eviltong: w pościeli zakopaną:cool3: A teraz zdrowiej Hienusia słodka:loveu: i nie rób takich numerów ciotkom:shake: Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Brak wieści ...:-(:-(:-(. Napisz jak się czuje "malutka" ! Quote
gemsi Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='DIF']Brak wieści ...:-(:-(:-(. Napisz jak się czuje "malutka" ![/QUOTE] w zasadzie wyglada na to ze coraz lepiej... teraz kciuki za Mopke trzeba trzymac, bo cos po sterylce nie moze do siebie dojsc :/ Quote
beam6 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Poranna dostawa dobrych fluidów :) Zdrowiejcie dziewczyny szybko :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Za obie ogromne :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:!!! Zdrowiejcie, dziewczyny! Quote
gemsi Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wygląda jakby ozdrowiały... zapeszac nie chce, ale ... :D, Kobitki, trzymajcie jeszcze kciuki jakis czas, dobrze to robi tym małym dziewczynkom... :D:D:D Quote
Hotel KADIF Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='gemsi']Wygląda jakby ozdrowiały... zapeszac nie chce, ale ... :D, Kobitki, trzymajcie jeszcze kciuki jakis czas, dobrze to robi tym małym dziewczynkom... :D:D:D[/quote] :cool2::thumbs::cool2::thumbs::cool2::thumbs: Quote
jayo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No dobra, ostatnia kroplowa dzis - siedzimy sobie przed kominkiem i pilnujemy :-) A potem to juz wyjme ten wenflon, bo juz wszystkie bandaze i plastry sie skonczyly, wiec wenflon i tak do jutra nie przezylby bez nadzoru. A chetnie sie dzis przespie bez wstrzasow :eviltong: Niunia jest juz w zdecydowanie lepszej formie i mysle, ze niebezpieczenstwo juz minelo. Fakt, ze zdemoralizowala mnie okrutnie :evil_lol: Wiec zalega na sofie bez czkawki. Sciskam Was wszystkich za dobre mysli i kawal dobrej roboty kciukowej :loveu: Quote
Wilejkaros Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Daj "malutkiej" jeszcze trochę luzu na tej kanapie ;) A jak Mopcia? Gorączka spadła? Quote
Figa Bez Maku Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :diabloti:Widzę ,że trzeba zmienić tytuł wątku. na:..rozbestwiony tygrys szuka wygodnej kanapy ( ewentualnie możliwość wpuszczenia na nią człowieka):diabloti: Kciuki zaciśnięte..także za Was jayo i gemsi..żebyście się biedaki wyspali porządnie i w spokojności Quote
beam6 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ale dacie znać, że można kciuki puścić :) trochę mi niewygodnie pisać - kciuka używam do alt-a :) Quote
Figielek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Trzymaj się Rumba!Ja trzymam kciuki:kciuki:. Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='jayo']Fakt, ze zdemoralizowala mnie okrutnie[/quote] Chyba raczej Ty ją. ;-) Quote
Agnie Koty Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To pasiasta strachu narobiła.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts