Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Mam zdjęcia z nowego domu Jeżuni , teraz Miki. Jest bardzo, bardzo kochana, płacze za dzieciakami gdy wychodzą do szkoły, jestem bardzo szczęsliwa, że suniu tak się udało. Pamietam mrożną noc, ,gdy łapałam ją i jej dzieci w lesie. Koczowały tam 4 dni. Ją załapałyśmy na jedzenie ostatnią, była bardzo wystraszona.

Witka mogę wysłać zdjecia?

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzucę niestety tylko 3 ponieważ reszta zapisana jest chyba w formacie komórkowym i mój program ich nie widzi, ale Jeżunia wygląda wspaniale!

Posted

A west wciąż jest w schronisku? Można sprawdzić jego reakcje na koty?

Jeszcze mam pytanie od Pauliny, która kocha Bajaderkę. :) Czy są jakieś wieści z jej domu?

I jeszcze jedno - Czy Soraya nadal w schronisku?

Posted

Rybc!a napisał(a):
Niestety nadal czeka..

A już miałam nadzieję, bo ostatnio jak roznosiłam ulotki to na jednej z posesji był nowy pies i do złudzenia przypominał mi Soraye. :(

Posted

[quote name='hop!']Zrobię dzisiaj ogłoszenia Edenowi.

ALLEGRO
alegratka
cafeanimal
kupiepsa
adopcjapsa
psy.pl
przygarnijzwierzaka
e-zwierzak
morusek.pl
doadopcji.pl
psiamania
kupsprzedaj
trojmiasto.pl
portel.pl
tablica.pl

Posted

AgaiTheta napisał(a):
To zapowiedź na jutro, bo muszę iść spać.
Dzisiaj mój aparat był na spacerach, w głowie się kręci jak pieknie było :)

Wstawisz fotki ze spacerów?

Posted

Jaki Spike jest przeraźliwie chudy :( Jak widziałam go ostatni raz nie wyglądał tak źle, cały czas po tamtej nieudanej adopcji jest osowiały i tak traci, czy coś mu jest ?

Posted

Piękne zdjęcia, ale mnie jest smutno, bo one mają tylko nas. Są szczęśliwe gdy uda się je wyprowadzić poza schronisko . .Każdy chciał by być tym wybranym ... ale to nierealne. Człowiek rozmnożył, człowiek wyrzucił, a nas ciężar tego nieszczęścia przytłacza.

Posted

Patyś_ napisał(a):
Jaki Spike jest przeraźliwie chudy :( Jak widziałam go ostatni raz nie wyglądał tak źle, cały czas po tamtej nieudanej adopcji jest osowiały i tak traci, czy coś mu jest ?

Spike chudnie w oczach. Już dostaje specjalistyczną karmę, ale i tak traci na wadze. To nie jest młody pies, trafił do nas w wieku ponad 8 lat, więc teraz ma ponad 9. Do tego schroniskowa rzeczywistość nie podnosi na duchu. Poza tym unosząca się woń cieczek wzbudziła w nim popęd i jest bardzo aktywny fizycznie całe dnie ;) Mimo kastracji, wydaje mu się, że da radę ;)

Posted

No fakt, że popędziki to Spike miał zawsze... Niech mi się sesja skończy to wezmę się za ogłaszanie chłopaka - bo normlanie mi go szkoda. Pamiętam dzięn w którym przyszedł - jak Damian nie chciał ze mną pójść po niego do boksu - był wtedy pięnym potężnym psem... Wierze, że jeszcze mu wrócą, tamte dni postaram się o to.

Posted

Skończyły się aukcje czekoladowej jamniczki i Pigi. Czy mam wystawić nowe?

Eden ma obserwatora na allegro - może się odezwie.

Ogłoszenia Gucia:
ALLEGRO
alegratka
cafeanimal
kupiepsa
adopcjapsa
psy.pl
przygarnijzwierzaka
e-zwierzak
morusek.pl
doadopcji.pl
psiamania
kupsprzedaj
trojmiasto.pl
portel.pl
tablica.pl

Posted

hop! napisał(a):
Skończyły się aukcje czekoladowej jamniczki i Pigi. Czy mam wystawić nowe?

Jutro obdzwonię domy i Ci odpowiem.

Obecnie w schronisku mamy 309 psów - nie wiem co to będzie bliżej wakacji :(