basia0607 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Mam zdjęcia z nowego domu Jeżuni , teraz Miki. Jest bardzo, bardzo kochana, płacze za dzieciakami gdy wychodzą do szkoły, jestem bardzo szczęsliwa, że suniu tak się udało. Pamietam mrożną noc, ,gdy łapałam ją i jej dzieci w lesie. Koczowały tam 4 dni. Ją załapałyśmy na jedzenie ostatnią, była bardzo wystraszona. Witka mogę wysłać zdjecia? Quote
Vitka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wrzucę niestety tylko 3 ponieważ reszta zapisana jest chyba w formacie komórkowym i mój program ich nie widzi, ale Jeżunia wygląda wspaniale! Quote
basia0607 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Dziekuję za zdjęcia. Czy widziecie ten uśmiech. Tylko pies szczęsliwy tak się uśmiecha ! Quote
Vitka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rskFaiDIEwA&feature=player_embedded Urocze... i smutne. Quote
hop! Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jeżunia jest słodka i śliczna. Cieszę się, że tak szybko znalazła dom. Quote
Vitka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A west wciąż jest w schronisku? Można sprawdzić jego reakcje na koty? Jeszcze mam pytanie od Pauliny, która kocha Bajaderkę. :) Czy są jakieś wieści z jej domu? I jeszcze jedno - Czy Soraya nadal w schronisku? Quote
hop! Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Zobaczcie wątek Jeżuni - http://www.dogomania.pl/threads/207672-Je%C5%BCunia-w-nowym-domu-***. ;) Quote
Rybc!a Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Vitka napisał(a): I jeszcze jedno - Czy Soraya nadal w schronisku? Niestety nadal czeka.. Quote
Vitka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Rybc!a napisał(a):Niestety nadal czeka.. A już miałam nadzieję, bo ostatnio jak roznosiłam ulotki to na jednej z posesji był nowy pies i do złudzenia przypominał mi Soraye. :( Quote
hop! Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='hop!']Zrobię dzisiaj ogłoszenia Edenowi. ALLEGRO alegratka cafeanimal kupiepsa adopcjapsa psy.pl przygarnijzwierzaka e-zwierzak morusek.pl doadopcji.pl psiamania kupsprzedaj trojmiasto.pl portel.pl tablica.pl Quote
hop! Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 AgaiTheta napisał(a):To zapowiedź na jutro, bo muszę iść spać. Dzisiaj mój aparat był na spacerach, w głowie się kręci jak pieknie było :) Wstawisz fotki ze spacerów? Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='hop!']Wstawisz fotki ze spacerów? Jasne. Spike i Rybka na spacerze: http://img832.imageshack.us/g/dscn2143n.jpg/ Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Sara, Egon, Bruno i biurowce: http://img231.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscn1965j.jpg Quote
Patyś_ Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Jaki Spike jest przeraźliwie chudy :( Jak widziałam go ostatni raz nie wyglądał tak źle, cały czas po tamtej nieudanej adopcji jest osowiały i tak traci, czy coś mu jest ? Quote
basia0607 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Piękne zdjęcia, ale mnie jest smutno, bo one mają tylko nas. Są szczęśliwe gdy uda się je wyprowadzić poza schronisko . .Każdy chciał by być tym wybranym ... ale to nierealne. Człowiek rozmnożył, człowiek wyrzucił, a nas ciężar tego nieszczęścia przytłacza. Quote
AgaiTheta Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Patyś_ napisał(a):Jaki Spike jest przeraźliwie chudy :( Jak widziałam go ostatni raz nie wyglądał tak źle, cały czas po tamtej nieudanej adopcji jest osowiały i tak traci, czy coś mu jest ? Spike chudnie w oczach. Już dostaje specjalistyczną karmę, ale i tak traci na wadze. To nie jest młody pies, trafił do nas w wieku ponad 8 lat, więc teraz ma ponad 9. Do tego schroniskowa rzeczywistość nie podnosi na duchu. Poza tym unosząca się woń cieczek wzbudziła w nim popęd i jest bardzo aktywny fizycznie całe dnie ;) Mimo kastracji, wydaje mu się, że da radę ;) Quote
Patyś_ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No fakt, że popędziki to Spike miał zawsze... Niech mi się sesja skończy to wezmę się za ogłaszanie chłopaka - bo normlanie mi go szkoda. Pamiętam dzięn w którym przyszedł - jak Damian nie chciał ze mną pójść po niego do boksu - był wtedy pięnym potężnym psem... Wierze, że jeszcze mu wrócą, tamte dni postaram się o to. Quote
hop! Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Skończyły się aukcje czekoladowej jamniczki i Pigi. Czy mam wystawić nowe? Eden ma obserwatora na allegro - może się odezwie. Ogłoszenia Gucia: ALLEGRO alegratka cafeanimal kupiepsa adopcjapsa psy.pl przygarnijzwierzaka e-zwierzak morusek.pl doadopcji.pl psiamania kupsprzedaj trojmiasto.pl portel.pl tablica.pl Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 hop! napisał(a):Skończyły się aukcje czekoladowej jamniczki i Pigi. Czy mam wystawić nowe? Jutro obdzwonię domy i Ci odpowiem. Obecnie w schronisku mamy 309 psów - nie wiem co to będzie bliżej wakacji :( Quote
Vitka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Proszę napisać coś na wątku Cichej na miau. Biedne psy... nie wiem gdzie one się tam mieszczą... Quote
Recommended Posts