Aga3006 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 reszta jest tu: https://picasaweb.google.com/aga07131/20110426# Quote
basia0607 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Aga , super robota, błyskawiczne tempo. Zapraszam częściej do schroniska. Apollo szczęsliwy, już się nie klei od brudu. Planowałam jego kąpiel od dawna, dodam, że polewałam go ciepłą wodą. Mamy w schronisku od wczoraj 2-3 letnią cudowną , czarną- podpalaną jamnisię. Szukałam jej w świeta po okolicy bo wyczytałam o niej na portelu. Piesek porzucony w jednej z okolicznych wsi i jakimś cudem znalazl się u nas. Takich cudów pewnie mamy połowę schroniska. Jamnisia jest u mnie w domu, zachowuje się jakby u mnie sie urodziła. Grzeczna, ułożona, odgoniła moje jamniczki od miski. Aga mogę Ci wysłać jej fotki z prośbą o wstawienie ? Proszę o meila . Quote
basia0607 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Stokrotka poszła dzisiaj do nowego domu. Dorośli ludzie, dorastająca córka, powinno być dobrze. Quote
hop! Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 basia0607 napisał(a):Stokrotka poszła dzisiaj do nowego domu. Dorośli ludzie, dorastająca córka, powinno być dobrze. Musi być dobrze. :) Zdjęcia bardzo ładne. Quote
basia0607 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nietoperz, którego wziełam na tymczas zjadl 2 muchy, popil wodą ze strzykawki, nasyczał na mnie a teraz siedzi w drewutni przyklejony do deski a ja poluję na mojego kota aby go nie upolował. Quote
basia0607 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Gluchoj, mam prośbę, ogłoś na portelu Dolara i Duka, psy ufne, zadbane, może komuś uciekły. Quote
Vitka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Piękne zdjęcia! Brawo Aga!! :) Wars nieźle przybrał na wadze, zawsze taki chudzinek... ;) A Pigi nikt nie chce? Quote
basia0607 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Vitka napisał(a):Piękne zdjęcia! Brawo Aga!! :) Wars nieźle przybrał na wadze, zawsze taki chudzinek... ;) A Pigi nikt nie chce? Wczoraj pokazywałam ludziom, Pigi i pudelkowatego szczeniaka ale wybrali Stokrotkę, chociaż decyzja była długo podejmowana ( zadzwonili po pana -męża i ojca) ) Wypatrzyli ją na stronie i zaadoptowali. Stokrotka lekko wystraszona , potulna podreptała po nowe zycie. Pigi nie wiem dlaczego nadal w schronisku, wedlug mnie to jeden z najładniejszych obecnie psów. Ufna, kontaktowa ale ja często zauważam, że ludzie wybierają psa, który jest spokojny, stoi z tyłu, widać, że zdominowany... mówią BIERZEMY TEGO BO TAKI BIEDNY. O te adopcje jestem spokojniejsza. Biały mega wystraszony kot przeszedl tak ogromną metamorfozę, że oniemiałam gdy go zobaczyłam. Gadający, milusi, domaga się pieszczot. Wczoraj rozmawiałam z panią , która kontoluje schroniska w naszym woj. stwierdziła,że takiej kociarni nie widziała nigdy jej słowa " szczęka mi opadła ", doddała , że jest pewna co do naszych psów i z czystym sumieniem może je proponować znajomym. Niby nic a cieszy ! Kociarnia to zasluga naszych pań, Swietłany i Justyny, dogadzają kotom na wszystkie strony. Quote
hop! Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Vitka napisał(a):A Pigi nikt nie chce? Dostałam 1 maila w jej sprawie - przekazałam wiadomość odpowiedniej osobie. :) Nie wiem, czy ktoś jeszcze interesował się Pigi. Quote
Recommended Posts