Patyś_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tym lepiej ;) Jutro też będę ale nie wiem na ile -.- Okaże się :) Quote
basia0607 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Potrzebujemy pomocy w ogłaszaniu psów. Potrzebujemy pomocy w roznoszeniu ulotek.Do tego ja ciągnę Agnieszkę ze sobą na interwencje a papiery zalegają szufladę. Aga robi dokumenty nocami i śpi po kilka godzin. Przychodżcie do schroniska i pomóżcie nam. Jeszcze mamy tyle spraw do zrobienia . Quote
AgaiTheta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='wasabi81']zapisalam i zrobilam przelew. Jak narazie 45 €, powinno wyjsc na okolo 175 zloty :-) Bylo by super, jak bym zostala poinformowana, n.p. na PW, jak wplyna pieniadze (kiedy i ile wplynelo- to bede miala rozeznanie jakie oplaty zeczywiscie za przelew sa) z gory dziekuje, Dagmara[/QUOTE] wasabi81 wpłynęło na konto schroniska 170,89 zł dla Pachydera. Dziękuję Serdecznie :* Quote
Vitka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jutro będę robiła zdjęcia. W sobotę przyjdzie ze mną gops! :D Ma doświadczenie w strzyżeniu psów, ostrzyże nam Brusa!:Rose: Będzie prześlicznym sznaucerem! :loveu: Quote
wasabi81 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='AgaiTheta']wasabi81 wpłynęło na konto schroniska 170,89 zł dla Pachydera. Dziękuję Serdecznie :*[/QUOTE] Super :-) Ciesze sie ze jednak "minimalne" oplaty i bardzo szybko wplynelo!! No to teraz wiem ze smialo moge wplacac na schroniskowe konto... nie moge niestety inaczej, to chociaz tak pomoge. Bardzo podziwiam co robicie dzien w dzien (i napewno tez nie jedna noc) dla tych zwierzat:klacz::klacz:. Quote
Patyś_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Vitka']Jutro będę robiła zdjęcia. W sobotę przyjdzie ze mną gops! :D Ma doświadczenie w strzyżeniu psów, ostrzyże nam Brusa!:Rose: Będzie prześlicznym sznaucerem! :loveu:[/QUOTE] Vitka od której będziesz ?:D Myślisz że może nie w tą sobotę, ale ogólnie dało by radę Bruna i foxterierkę z 3 ostrzyc ? ;> O wiele korzystniej by wyglądały, moze miały by większe szanse ^^ Quote
Vitka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To zależy czy Gops da radę, bo jest uczulona ;) Ale mamy w planach foxiki i jeszcze kilka innych :) edit: nie wiem o której będę, bo rano muszę iść na pogrzeb, a jeszcze nie wiem o której on jest. Quote
Charly Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Hop nie bylo telefonów w sprawie Kopii i Kopiego. gops wypij sobie dwie tabletki calcium dla allergików w ten dzień i będzie ok. dziewczyny czy Yoko ma swój wątek? jeśli tak trzeba napisac, ze nie ma jej już. zagryzły ją inne psy. szlag mnie trafia, jak czytam portel i szlag kiedy ludzie na siłę chca oddac swoje psy do naszego totalnei przepelnionego schroniska. chociaz nie trafia mnie już. nic mnie nie trafia. Quote
Patyś_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Biadna malutka :( Taka śliczna i kochana :( [*] Quote
Aga3006 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Biedna:placz:. Która to była Yoko bo nie ogarniam imion? [quote name='Charly']Hop nie bylo telefonów w sprawie Kopii i Kopiego. gops wypij sobie dwie tabletki calcium dla allergików w ten dzień i będzie ok. [/QUOTE] No nie powiedziałabym:shake: ja mogę wypić sobie te tabletki plus claritine (takie na receptę bo bez to na mnie nie działają wcale) i max w kociarni to 20 min:placz::angryy: Quote
AgaiTheta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Yoko to była najmniejsza sunia z 14, była razem z Sorayą. Przenieśliśmy je do 16 i mimo zabezpieczeń, któraś suka z 17 wygryzła jej pół gardła... Nie było jak cerować... a ona stała i machała ogonkiem jak ją zobaczyłam, nie wiem jakim cudem ona jeszcze żyła. Dlatego MUSIMY coś zrobić. Ja wiem, że robicie ogłoszenia, ale trzeba więcej. Trzeba ogłaszać. Powystawiać też te najładniejsze, może one szybciej znajdą domy, zluzują się wtedy boksy. Wyżły np, to nie pojęte żeby takie psy siedziały w schronisku, albo Soraya, piękna suka z niej wyrosła. Quote
Vikii Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja też jutro przyjdę ;-) nie było mnie w tamtym tygodniu.... Czy wiadomo już co z tymi ulotkami, gdzie były rozniesione, a gdzie nie??? Czy mam je roznieść u siebie... Czytałam historię buni, bardzo przejmująca, ze wspaniałym zakończeniem adopcji... Wiara czyni cuda - tak jest ja naprawdę was podziwiam dziewczyny - robicie kawał zajeb.... Roboty.... W imieniu zwierząt - [color=red]dziekujemy !!! ;-)))[/color] Quote
AgaiTheta Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Wiemy gdzie były roznoszone, trzeba to teraz nanieść na mapę i zobaczyć gdzie są dziury. Jutro albo w sobotę się tym zajmę. Quote
Charly Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='AgaMasel']Biedna:placz:. Która to była Yoko bo nie ogarniam imion? No nie powiedziałabym:shake: ja mogę wypić sobie te tabletki plus claritine (takie na receptę bo bez to na mnie nie działają wcale) i max w kociarni to 20 min:placz::angryy:[/QUOTE] na koty to nic nie działa. ale tak ogólnie w schronisku pomaga. Quote
Aga3006 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Vikii- bezczelne pytanie: znamy się osobiście ze schroniska? i jeśli tak to kim jesteś? Nie tylko na koty bo mi na jakieś zielsko też nie działa. To zależy od nasilenia alergii. Chociaż jak ja miałam testy alergiczne to mi się nawet nie dało tego zmierzyć, bo miałam cała rękę napuchnięta i czerwoną więc można mnie uznać za inny przypadek:diabloti: A tak poza tym: KTO USUNĄŁ MI BLACKY Z PODPISU?!:angryy: Quote
Patyś_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 W domu. Po spacerach wymęczona z deczka ;) Szczeniaki na spacerze były boskie! Byli też Skoczek Kopi Kopia, Cały boks Liska i Robika, Brazylka, Bruno, Pachcio i Ruda stopa :) I oczywiście prawie wszystkie szczeniaki z donego boksu ( tego pierwszego ^^ ) No i Blondyna - Ginger :) To chyba wszyscy... A Charly - nie złapałam Cię już jak wróciłam z ostatniego spaceru, więc wzieła tą nową smycz. Jutro ją przywiozę. ;) Informuję, żeby nie było ;) Quote
Charly Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ...i znów się sprawdza: dobry pies to zmęczony pies. pipucha była dziś ze mną w schronisku. biegała, szalała, walczyła z Blacky, po czym padła. i nadal lezy padnięta. nawet na spacer nie chce iść, nie mówiąć o skakaniu z okna...;) Quote
Patyś_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Charly , może teraz da Ci przespać noc :D ! :D Quote
Vikii Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ela dzisiaj poszła do domu !!!!!! ;-) dzisiaj byłam z nią na spacerku i przyjechał po nią jej nowy pan. Bardzo miły. Wyczesałam ją przed odjazdem, bo kłaki leciały jak nie wiem co.... A on chyba czuła. Była taka kochana, tuliła się i pieściła. Zaprowadziłam ją do samochodu, niepewnie wsiadła... Pan ją głaskał i była zadowolona. Będzie miała duże pole do biegania - pan ma 2 hektary za Elblągiem... Powiedział, że jak wszystko pójdzie dobrze to weźmie jeszcze później psa dla niej do towarzystwa. Ela ma dam[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
Vikii Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='AgaMasel']Vikii- bezczelne pytanie: znamy się osobiście ze schroniska? i jeśli tak to kim jesteś? dobre pytanie - bo ja nie wiem kim jesteś ;-))))) Mam na imię Ania - blondynka.... dzisiaj byłam Quote
Vitka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zdjęcia mam, ale dziś już nie wstawię, bo padam na twarz! ;) Jutro będzie kumulacja z dwóch dni :) Bolą mnie ręce od spacerku z 'łyżwami' ;p Wzięłam dwa na raz na spacer... bosko ! :D Quote
Charly Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Vikii']Ela dzisiaj poszła do domu !!!!!! ;-) dzisiaj byłam z nią na spacerku i przyjechał po nią jej nowy pan. Bardzo miły. Wyczesałam ją przed odjazdem, bo kłaki leciały jak nie wiem co.... A on chyba czuła. Była taka kochana, tuliła się i pieściła. Zaprowadziłam ją do samochodu, niepewnie wsiadła... Pan ją głaskał i była zadowolona. Będzie miała duże pole do biegania - pan ma 2 hektary za Elblągiem... Powiedział, że jak wszystko pójdzie dobrze to weźmie jeszcze później psa dla niej do towarzystwa. Ela ma dam[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE] Ania kochana wyczesała jeszcze szybciutko Elę, zanim tam poszła do domu:loveu: ps.maluszka jak padła tak nadal śpi:multi::roll: ps. wyżly sa przepiękne. po prostu radość dla oczu. czekam na ich zdjęcia:) Quote
Patyś_ Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 A ja po wczoraj się wyspałąm, myślałam, będzie super. Ale obudziłam się z okropnym bólem gardła :( Walcze drugą godzinę, dawkami uderzeniowymi, ale mówienie boli, a o łykaniu nawet nie wspomnę :/ Ale tak czy siak postaram się dziś wpaść chociaż na 5 minut ;) Quote
Recommended Posts