Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
suuuuuuper:) martwilam się o niego. tak zimno jest:multi::multi::multi:

w piątek będzie Justyna. Pani Krysia będzie jutro i w sobotę.

pomylilo mi się. Jutro będzie Justyna, w czwartek i sobotę p. Krysia

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kana napisał(a):
Ile Sonia ma? Jest nauczona czystości?
Jak z innymi pieskami ?
Dlaczego nie może zostać u pani?

Sonia ma jakies 4-5 miesięcy. Wytrzymuje całą noc bez sisiania i kupkania. w ciągu dnia jesli wychodzi często też raczej nie sisia. ale ta kwestia jest jeszcze do dopracowania;)

Do innych pieskow jest cudna-to jeszcze szczeniak-mieszka z dorosłą suką.
Nie może zostać z powodów rodzinnych. Sunia zostala przygarnieta z ulicy i odprowadzona do schroniska. Wyprosilysmy DT chociaz na czas szczepienia i po nim. W przyszly piątek tzn. 19 listopada wraca do schroniska, jeśli nie znajdzie domu.

Posted

Zaraz jadę do schroniska razem z p. wet. Zobacze co u Pachcia i wogóle.
Najważniejsze są chore szczenieta i ten lęk co sie zobaczy po nocy.
Montana poszła do państwa, ktorzy przyszli jak narazie się zorientować ale wyszl z Montaną, (:evil_lol: )ktora jak zwykle była niezastapiona w biegach, wyglupach i innych wariactwach.
Trzynajmy kciuki aby dali sobie radę z jej temperamentem. Ludzie fajni więc może wydolą.

Posted

[quote name='Florentynka']Zapraszam na zbiorczy wątek psów typu "parówa".
Jeżeli macie takie w schronisku można je tam zaprezentować - zazwyczaj biedactwa giną w masie, chcemy zebrać je w jednym miejscu i pracować nad szukaniem im domów:

PARÓWKI, PARÓWY, PARÓWECZKI - WĄTEK ZBIORCZY (się robi) - Dogomania Forum

a Sonia (niegdyś Buba) serdecznie pozdrawia swój rodzinny Elbląg.

Pomysł przedni:multi:Elbląg pozdrawia Króla Stada, Sonię, Parówę i szanowną resztę:)

Lecę do Was z naszym Grubciem:)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/grubcio-lwie-serce-zabierz-szybciutko-136952/

Posted

Dziewczyny macie jakąś kruszynke taką kompletną, ktora moze nie przetrzymac zimy w schronie? Mam tymczas, ktory chcialby wziasc pieska do siebie najpierw na okres zimy a potem... kto wie, moze nawet DS.

Mial pojsc tam Kubuś ze starogardu ale dzieki dogo i ogłoszeniom znalazl dom staly :loveu:

Chodzi o jakas malą, krótkowłosa bide :roll:

Posted

Rano była interwencja. Maleńka staruszka po wypadku. Leży u mnie w biurze i wybudza się z narkozy. Nie mamy gdzie jej dać :placz:
Suni wypadło oko, jest zabiedzona strasznie. Oby przeżyła...
Basia ma zdjęcia

Posted

z sunią już wszystko w porządku jest po zabiegach wet-a po lekkiej kosmetyce (obcięte pazury i kołtuny) to dosyć podstarzała suczka jej sierść jest długa i jasna Bardzo potrzebuje domu

jak na razie po zabiegu znalazła miejsce u szefowej w biurze a tisza poszła do socjalu

Posted

[quote name='Pawel.L']z sunią już wszystko w porządku jest po zabiegach wet-a po lekkiej kosmetyce (obcięte pazury i kołtuny) to dosyć podstarzała suczka jej sierść jest długa i jasna Bardzo potrzebuje domu

jak na razie po zabiegu znalazła miejsce u szefowej w biurze a tisza poszła do socjalu

kurcze. wszysto juz przepelnione:(

Posted

Bleki jakoś sobie na razie radzi i mamy dla niej miejsce natomiast z tą nową nie mamy co zrobić wszystkie izo zajęte no hyba że by ktoś wziął Rudą Stope na DT innego pomysłu na nią nie mam :(

Posted

Paweł a może ta z dziesiejszej interwencji z wypadniętym oczkiem. (Starowinka, mizerota, nie da sobie rady w boksie.
Ps. dla tej suni z interwencji w Pasłeku na ktorą pojechałeś z nami mam super dom, oby tylko przeżyła. Dopiero wróciłam do domu. Dałyśmy jej 2 litry kroplówki ( po ciemku ).

Posted

basia0607 napisał(a):
Paweł a może ta z dziesiejszej interwencji z wypadniętym oczkiem. (Starowinka, mizerota, nie da sobie rady w boksie.
Ps. dla tej suni z interwencji w Pasłeku na ktorą pojechałeś z nami mam super dom, oby tylko przeżyła. Dopiero wróciłam do domu. Dałyśmy jej 2 litry kroplówki ( po ciemku ).

o niej Pawel chyba mowi. Macie zdjęcia?