Charly Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 oua Vitka- ale ekstra kubraczki-obronne:multi::evil_lol: Wielkie wielkie dzięki dla Mamy:loveu: też szyłaś:cool3:? Quote
Vitka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja wycinałam :lol: Jestem dumna z mojej mamy! :D Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 super kubraczki:p a skąd miałaś formę? Quote
Charly Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 kubraczki wyglądaja wspaniale. zrobimy zdjęcia i wstawimy tutaj:D Quote
Vitka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Natalia nam wynalazła. :) Kilka stron wstecz. Wstawimy, wstawimy zdjęcia. :cool3: Quote
natalia_aa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cudne, cudne, cudne! Tylko ja nie rozumiem... dlaczego nie różowe? :evil_lol: Dla Gery różowiutkie moro byłoby w sam raz! Quote
kordonia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja widziałam kubrak na żywo- wykonanie perfekcyjne, idealne, sama chciałam sie w niego wcisnąć :D :D Quote
Saga1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='kordonia']A o co chodzi w Twoim, kolezanko, zdziwieniu? :D[/QUOTE ...z treści chyba wynika... :razz: .. kociaki wydajecie na tymczasowy pobyt osobom nieodpowiedzialnym... Działka nadal do uśpienia wg "basia0607"...?:crazyeye: ...A w ogóle to kto to jest ta "basia0607" ? pracownik? Quote
kordonia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Saga1'][quote name='SAGA']A o co chodzi w Twoim, kolezanko, zdziwieniu? :D[/QUOTE ...z treści chyba wynika... :razz: .. kociaki wydajecie na tymczasowy pobyt osobom nieodpowiedzialnym... Działka nadal do uśpienia wg "basia0607"...?:crazyeye: ...A w ogóle to kto to jest ta "basia0607" ? pracownik?[/QUOTE] Saga, kto napisał, ze nieodpowiedzialnym? Nie wiem, czy wiesz, ze umowa podpisywana podczas adopcji jest umową cywilno-prawną, i jest zawierana miedzy dwiema dorosymi osobami, i to jeszcze, miedzy adoptującym, a pracownikiem schroniska. Osoba małoletnia moze być bardzo odpowiedzialna, jednak umowe podpisuje dorosy pracownik schronsiska. Ale widze,z e użytkownik Saga, pojawiający sie tylko i wyłacznie na elblaskim watku nie wiaodmo skad, bez zbędnych wstępów, i poznania realiów schrosniskowych, psów, kotów, itd, lubi sobie pokrytykowac tak dla rekreacji :eviltong: Quote
Saga1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='kordonia'][quote name='Saga1'] Saga, kto napisał, ze nieodpowiedzialnym? Nie wiem, czy wiesz, ze umowa podpisywana podczas adopcji jest umową cywilno-prawną, i jest zawierana miedzy dwiema dorosymi osobami, i to jeszcze, miedzy adoptującym, a pracownikiem schroniska. Osoba małoletnia moze być bardzo odpowiedzialna, jednak umowe podpisuje dorosy pracownik schronsiska. Ale widze,z e użytkownik Saga, pojawiający sie tylko i wyłacznie na elblaskim watku nie wiaodmo skad, bez zbędnych wstępów, i poznania realiów schrosniskowych, psów, kotów, itd, lubi sobie pokrytykowac tak dla rekreacji :eviltong:[/QUOTE] Nie tak nerwowo, Kordonio, ja bardzo cenię elbląskich wolontariuszy, a Ciebie szczególnie:lol:... He he, widze, że sprawdzasz..., to dobrze:lol:... A my się baaaardzo dobrze znamy:razz:. Quote
kordonia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jeśli sie bardzo dobrze znamy, to sie moze przedstaw, , czy nie uważasz,ze tak bedzie prosciej? Quote
gops Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dzisiaj zamowie troche smyczy dla schronu ;) nie wiem ile to wyjdzie, bo kasa ograniczona ale kolo 7 napewno jak dojda to przekaze Vitce ona przyniesie Quote
kordonia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [IMG]http://i.demotywatory.pl/uploads/1246416814__500.jpg[/IMG] Quote
malkawil Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziś dom znalazła kotka Ismena:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Charly Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jacyś ludzie od Ciebie przyszli Ewka po ismenkę:) Poza tym przyszły szczeniaczki. 6 szczeniaków (malutkich jeszcze)-ktoś je wyrzucil do śmieci... no tak...po co"kaleczyć" i sterylizować sukę. Małe potem mozna w kartonie wywalic jak śmieci do śmieci.. Quote
Aga3006 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Straszne ile szczeniaków:roll: już się boje co będzie po świętach Kordonia hahahahaha:lol: Quote
kordonia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ciesze sie bardzo z Ismenki :D :D :D Ale nie kojarze ludzi :) MOze byli po prostu z ogłoszenia na portelu o kotach? :) Quote
Vitka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ismenka :loveu: Cudownie :) Dwa rudzielce, które są u mnie nie opuszczają mnie na krok! Chodzę po domu, a za mną trzy koty :lol: Pocieszne. Gops świetnie! :loveu: Quote
kordonia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ola, czy są telefony o rudzoelce, bo na ogłoszenie, na którym rudzielce Vitki sa na pierwszym zdjeciu juz jest ponad 60 wejsc. Vitka, czy doktor Marek steryzliował Dusze? Już wiem, pani po Ismenke, to pani, kóra chciała ode mnie maleńkiego czarnuszka,a le jako,z e mieszka daleko od Elblaga na wsi pod lasem, i z pewnoscią nie przyjechałaby na zabieg za kilka miesiecy, namówiłam ją na wzięcie już wysteryzliowanej koteczki ze schrosniska przedstawiając wszelkie atuty takeij decyzji :) Bardoz sie ciesze, ze przyjechała :) Quote
Charly Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nie mam zadnych telefonów w sprawie kotow ani innych zwierząt:shake: Quote
kordonia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ok, to bedzie w nastepnym tygodniu prawdopodobnie :) Quote
Vitka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 haha :lol: Ją złapać to jeszcze nic strasznego... złap Wikę :evil_lol: Quote
Recommended Posts