Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kordonia']A o co chodzi w Twoim, kolezanko, zdziwieniu? :D[/QUOTE

...z treści chyba wynika... :razz:

.. kociaki wydajecie na tymczasowy pobyt osobom nieodpowiedzialnym...

Działka nadal do uśpienia wg "basia0607"...?:crazyeye:

...A w ogóle to kto to jest ta "basia0607" ? pracownik?

Posted

[quote name='Saga1'][quote name='SAGA']A o co chodzi w Twoim, kolezanko, zdziwieniu? :D[/QUOTE

...z treści chyba wynika... :razz:

.. kociaki wydajecie na tymczasowy pobyt osobom nieodpowiedzialnym...

Działka nadal do uśpienia wg "basia0607"...?:crazyeye:

...A w ogóle to kto to jest ta "basia0607" ? pracownik?[/QUOTE]

Saga, kto napisał, ze nieodpowiedzialnym?
Nie wiem, czy wiesz, ze umowa podpisywana podczas adopcji jest umową cywilno-prawną, i jest zawierana miedzy dwiema dorosymi osobami, i to jeszcze, miedzy adoptującym, a pracownikiem schroniska.
Osoba małoletnia moze być bardzo odpowiedzialna, jednak umowe podpisuje dorosy pracownik schronsiska.

Ale widze,z e użytkownik Saga, pojawiający sie tylko i wyłacznie na elblaskim watku nie wiaodmo skad, bez zbędnych wstępów, i poznania realiów schrosniskowych, psów, kotów, itd, lubi sobie pokrytykowac tak dla rekreacji :eviltong:

Posted

[quote name='kordonia'][quote name='Saga1']

Saga, kto napisał, ze nieodpowiedzialnym?
Nie wiem, czy wiesz, ze umowa podpisywana podczas adopcji jest umową cywilno-prawną, i jest zawierana miedzy dwiema dorosymi osobami, i to jeszcze, miedzy adoptującym, a pracownikiem schroniska.
Osoba małoletnia moze być bardzo odpowiedzialna, jednak umowe podpisuje dorosy pracownik schronsiska.

Ale widze,z e użytkownik Saga, pojawiający sie tylko i wyłacznie na elblaskim watku nie wiaodmo skad, bez zbędnych wstępów, i poznania realiów schrosniskowych, psów, kotów, itd, lubi sobie pokrytykowac tak dla rekreacji :eviltong:[/QUOTE]

Nie tak nerwowo, Kordonio, ja bardzo cenię elbląskich wolontariuszy, a Ciebie szczególnie:lol:...
He he, widze, że sprawdzasz..., to dobrze:lol:...
A my się baaaardzo dobrze znamy:razz:.

Posted

dzisiaj zamowie troche smyczy dla schronu ;)
nie wiem ile to wyjdzie, bo kasa ograniczona ale kolo 7 napewno
jak dojda to przekaze Vitce ona przyniesie

Posted

Jacyś ludzie od Ciebie przyszli Ewka po ismenkę:)

Poza tym przyszły szczeniaczki. 6 szczeniaków (malutkich jeszcze)-ktoś je wyrzucil do śmieci...

no tak...po co"kaleczyć" i sterylizować sukę. Małe potem mozna w kartonie wywalic jak śmieci do śmieci..

Posted

Ismenka :loveu: Cudownie :)

Dwa rudzielce, które są u mnie nie opuszczają mnie na krok! Chodzę po domu, a za mną trzy koty :lol: Pocieszne.

Gops świetnie! :loveu:

Posted

Ola, czy są telefony o rudzoelce, bo na ogłoszenie, na którym rudzielce Vitki sa na pierwszym zdjeciu juz jest ponad 60 wejsc.

Vitka, czy doktor Marek steryzliował Dusze?

Już wiem, pani po Ismenke, to pani, kóra chciała ode mnie maleńkiego czarnuszka,a le jako,z e mieszka daleko od Elblaga na wsi pod lasem, i z pewnoscią nie przyjechałaby na zabieg za kilka miesiecy, namówiłam ją na wzięcie już wysteryzliowanej koteczki ze schrosniska przedstawiając wszelkie atuty takeij decyzji :)
Bardoz sie ciesze, ze przyjechała :)