AgaiTheta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a Tiszuni oborowej nikt zdjęcia nie zrobił :placz: Jutro Was Tisza zje!! Quote
Vitka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ojej... nadrobi się ;) A jutro Pani nie pozna swojego biura :evil_lol: Quote
kordonia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Vitka']Gera w kubraczku ;) Łał :loveu: Wygląda przebosko. pełen profesjonalizm :) Quote
Vitka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='AgaiTheta']Tiszunia rozrabia?[/QUOTE] Nie chciała załatwić się na dworze 8-) A moja mama jest cudowna :loveu: Quote
AgaiTheta Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Oj, bo nie umiecie jej powiedzieć, że teraz pora na kupkę, ze mną załatwia się na dworze. Tak Vitka, mama REWELACYJNA!!! Podziękuj w naszym imieniu serdecznie i gorąco! Quote
kordonia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 I jak suńka z chorym okiem? Wiadomo coś już? Wróciła z konsultacji? Quote
Rybc!a Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Zrobię wątek Ksaweremu- tylko powiedźcie dziewczyny, w jakim on jest mniej więcej wieku? Ja tak myślę że 10-12 miesięcy, co? Quote
Vitka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 On ma już wątek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-moge-przejsc-obojetnie-147838/index32.html Quote
Charly Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='kordonia']I jak suńka z chorym okiem? Wiadomo coś już? Wróciła z konsultacji?[/QUOTE] nie byla, bo okazało sie ze w Gdyni tez nie maja odpowiedniego sprzetu. taki ma tylko garncarz w Warszawie. Quote
kordonia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ojej :( :( To co teraz bedzie? Co sie robi z takimi psami w takim razie? Przecież rzadko które schronisko moze sebie pozwolic na takie wyjazdy do Garncarza... Co bedzie miec zrobione w zamian? Quote
AgaiTheta Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dr Garncarz będzie dzwonił do mnie po 21 i pomyślimy co dalej z sunieczką. Quote
Charly Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 super:) Ona jest cudowna. tak przyjaznego i kochajacego czlowieka psa jeszcze nie spotkałam. Tiszunia byla z Gosia na dworze, ale chyba się nie załatwila. Ona po prostu woli załatwiac sie na dywanie;) Quote
kordonia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A poszedł jakiś zwierzak do domu dziś? :) Quote
Charly Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='kordonia']A poszedł jakiś zwierzak do domu dziś? :)[/QUOTE] nie, byl ten i owy- ale zaden zwierzak nie poszedł do domu. Quote
basia0607 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Elbląg - Wiadomości Elbląg - Aktualności i informacje z Elbląga - Telewizja Elbląska - telewizja live w Internecie - telewizja lokalna - Przyjaciel ze schroniska Quote
kordonia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Własnie sie dowiedizłam od Oli,z e wczoraj ta suńka poszła do domu: Tym samym całe poczwórne szorstkie slicnze rodzeństwo już w domach :) Bardzo sie z tego cieszę :) Powodzenia szkrabki :) Quote
Charly Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 szorsciaki to nie bylo rodzeństwo;). Kazdy zdaje się przyszedl osobno. Ale cudne byly i jakie krzykliwe:lol: Quote
Vitka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Owieczka przyszła ze swoją siostrą (nie-szorstką) w dzień otwarty schroniska. Quote
kordonia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dla mnie to rodzeństwo- one były jak z jednej maciczki :P Wszytkie w tym samym stylu wyprodukowane :lol: Quote
Aga3006 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wy się tu śmiejecie a ja siedzę załamana. Przeglądam sobie ogłoszenia na portelu a tu szczeniaki ,,owczarka niemieckiego'', ,,jorka'', ,,labradora'', 7 miesięczny szczeniak ,,beagla'' bo ,,alergia'' ale oczywiście cena 300 zł :shake: i najlepsze ,,cociel spaniel'':angryy:. To już nawet śmieszne nie jest. Przepraszam zapomniałabym o pani co poszukuje do oddania perskiego kota dla 3 letniego dziecka bo ono marzy o takim:shake::shake: Jedyne co zrobić to chyba tylko :flaming: Ale tymbark mówi ,,nie poddawaj się!'' :p Quote
Charly Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 AgaMasel napisał(a):Wy się tu śmiejecie a ja siedzę załamana. Przeglądam sobie ogłoszenia na portelu a tu szczeniaki ,,owczarka niemieckiego'', ,,jorka'', ,,labradora'', 7 miesięczny szczeniak ,,beagla'' bo ,,alergia'' ale oczywiście cena 300 zł :shake: i najlepsze ,,cociel spaniel'':angryy:. To już nawet śmieszne nie jest. Przepraszam zapomniałabym o pani co poszukuje do oddania perskiego kota dla 3 letniego dziecka bo ono marzy o takim:shake::shake: Jedyne co zrobić to chyba tylko :flaming: Ale tymbark mówi ,,nie poddawaj się!'' :p agnieszka przyjdz do schroniska-z pewnością ci się polepszy:razz: "mam dwa psy i nie weim co z nimi zrobić- jak nie wezmiecie to je utopię" "moj dziadek ma suczke i ona zawsze ma szczeniaki i on je topi" "nie będę sterylizował suki, bo one po sterylizacji wariują i weterynarze mówią, ze suka raz musi miec szczeniaki" "psy tak jak i ludzie muszą miec mozliwość "sobie pofiglować proszę Pani- Pani to serca nie ma"" "na ul.....biega suka i jej 8 młodych" "mam dobre serce i przyszłam Wam oddac 8 kociąt mojej kotki, moglam wyrzucić na smietnik" "czy muszę płacic te 30 zl za psa? stac mnie na karme i leczenie, ale tych 30 zl nie chcę płacić za kundla" "dzien dobry, czy sa yorki?" 'przyjeżdzajcie szybko, na gałęzi wisi pies" "przyszłam Wam odda psa, bo zachorował i nie chce się bawic z dziecmi. Psa oczywiście nie będę leczyć. Leczy się ludzi nie psy- co z panią?" "szybko szybko na 16 psy się gryzą" "prosze Pani ja tą rozmowe nagrywam" itd itd itd itd Quote
Vitka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jak tam dzisiejszy dzień w schronisku? (mi tymbark wczoraj powiedział, że 'lenistwo uszczęśliwia' :D ) Quote
Recommended Posts