Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kordonia']I jak suńka z chorym okiem?
Wiadomo coś już? Wróciła z konsultacji?[/QUOTE]

nie byla, bo okazało sie ze w Gdyni tez nie maja odpowiedniego sprzetu. taki ma tylko garncarz w Warszawie.

Posted

Ojej :( :(

To co teraz bedzie?
Co sie robi z takimi psami w takim razie?
Przecież rzadko które schronisko moze sebie pozwolic na takie wyjazdy do Garncarza...
Co bedzie miec zrobione w zamian?

Posted

super:) Ona jest cudowna. tak przyjaznego i kochajacego czlowieka psa jeszcze nie spotkałam.

Tiszunia byla z Gosia na dworze, ale chyba się nie załatwila. Ona po prostu woli załatwiac sie na dywanie;)

Posted

Własnie sie dowiedizłam od Oli,z e wczoraj ta suńka poszła do domu:

Tym samym całe poczwórne szorstkie slicnze rodzeństwo już w domach :) Bardzo sie z tego cieszę :)

Powodzenia szkrabki :)

Posted

Wy się tu śmiejecie a ja siedzę załamana. Przeglądam sobie ogłoszenia na portelu a tu szczeniaki ,,owczarka niemieckiego'', ,,jorka'', ,,labradora'', 7 miesięczny szczeniak ,,beagla'' bo ,,alergia'' ale oczywiście cena 300 zł :shake: i najlepsze ,,cociel spaniel'':angryy:. To już nawet śmieszne nie jest. Przepraszam zapomniałabym o pani co poszukuje do oddania perskiego kota dla 3 letniego dziecka bo ono marzy o takim:shake::shake:

Jedyne co zrobić to chyba tylko :flaming:

Ale tymbark mówi ,,nie poddawaj się!'' :p

Posted

AgaMasel napisał(a):
Wy się tu śmiejecie a ja siedzę załamana. Przeglądam sobie ogłoszenia na portelu a tu szczeniaki ,,owczarka niemieckiego'', ,,jorka'', ,,labradora'', 7 miesięczny szczeniak ,,beagla'' bo ,,alergia'' ale oczywiście cena 300 zł :shake: i najlepsze ,,cociel spaniel'':angryy:. To już nawet śmieszne nie jest. Przepraszam zapomniałabym o pani co poszukuje do oddania perskiego kota dla 3 letniego dziecka bo ono marzy o takim:shake::shake:

Jedyne co zrobić to chyba tylko :flaming:

Ale tymbark mówi ,,nie poddawaj się!'' :p

agnieszka przyjdz do schroniska-z pewnością ci się polepszy:razz:

"mam dwa psy i nie weim co z nimi zrobić- jak nie wezmiecie to je utopię"

"moj dziadek ma suczke i ona zawsze ma szczeniaki i on je topi"

"nie będę sterylizował suki, bo one po sterylizacji wariują i weterynarze mówią, ze suka raz musi miec szczeniaki"

"psy tak jak i ludzie muszą miec mozliwość "sobie pofiglować proszę Pani- Pani to serca nie ma""

"na ul.....biega suka i jej 8 młodych"

"mam dobre serce i przyszłam Wam oddac 8 kociąt mojej kotki, moglam wyrzucić na smietnik"

"czy muszę płacic te 30 zl za psa? stac mnie na karme i leczenie, ale tych 30 zl nie chcę płacić za kundla"

"dzien dobry, czy sa yorki?"

'przyjeżdzajcie szybko, na gałęzi wisi pies"

"przyszłam Wam odda psa, bo zachorował i nie chce się bawic z dziecmi. Psa oczywiście nie będę leczyć. Leczy się ludzi nie psy- co z panią?"

"szybko szybko na 16 psy się gryzą"

"prosze Pani ja tą rozmowe nagrywam"

itd itd itd itd