Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tu wyszło takie czerwone, bo wcześniej robiłam na lampie błyskowej i zapomniałam aparatu przestawić ale da się oglądać. Widać, że ma budowę 100% ONa

Posted

Nie wiem jak się nazywa. Piesek. nieco wystraszony, ale jak Gosia weszła do boksu to się pięknie przytulał i na spacerze z tego co widziałam też się ładnie zachowywał.

Posted

malkawil napisał(a):
Dziś do domu w Malborku pojechał pociągiem Wigor!:multi:

Nareszcie! Cieszę się. :)

Vilga ogłoszona.

Na portel.pl powtórzyłam też ogłoszenie Sayi i Ramzesa.

Posted

dziewczyny jest szansa sprawdzić jak Ramzes zachowuje się do innych psów (głównie suczek), kotów i dzieci? jest pani zainteresowana adopcją - ale jesli już to wydać TYLKO po kastracji psa bo ona ma suczkę niesterylizowaną

Posted

Zdaje mi się, że Ramzes z racji tego, że jest w typie, nie bedzie oddany bez kastracji ;) Jutro, bądź po jutrze będę, to postaram się go zabrac na spacer. :)

Posted

Jesooo hop! jesteś wspaniała!!! dzisiaj mieliśmy 342346198657651746 tys telefonów w sprawie Vilgi (biedna Gosia) Wszystkich jednak zraża jej krzywica i ewentualna dysplazja. No ale czekamy na ten dom na zawsze!

Posted

Nic dziwnego, że w sprawie Vilgi było dużo telefonów... Szczenię owczarka niemieckiego - tyle wystarczy, żeby zainteresować wiele osób, ale już - dysplazja i krzywica - to problem i nie każdy zdecyduje się na adopcję takiego psa. Mam nadzieję, że Vilga znajdzie odpowiedni dom.

Od poniedziałku znikam i nie będę mogła ogłaszać psiaków. Teraz nie wystawiam allegro, ale odnawiam psom ogłoszenia na kilkunastu portalach ogłoszeniowych. Odnowiłam już ogłoszenia Sayi, Sary, Bajaderki, Ramzesa i Panterki. Zostały mi do odświeżenia ogłoszenia Rudej, Działki, Sophie, Nutki, Belli, Lulu i Bono. Jeżeli chcecie, żebym ogłosiła jakiegoś psa na portel.pl, to wstawcie fotki i opis na wątku.

Dzisiaj w gazecie Metro jest Sophie - na pewno nie będzie takiego zainteresowania jak Vilgą. ;) Nr telefonu Gosi jest z błędem, ale podali również telefon do schroniska.

Posted

Hop nasza kochana! Zdążyłabyś jeszcze ogłosić tego malucha?? Dałyśmy mu na imię Hipolit. Jest niewielkim (jakieś 30 cm) psiakiem, który bardzo lubi pieszczoty. Ma około 1-2 lata. Łagodny w stosunku do psów i suk. Nie ciągnie na smyczy.

Zdjęcia takie sobie, ale nie mamy w tej chwili lepszych :(