Aga3006 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Oj Charly Charly... wstawiałam zdjęci Blacky jakiś czas temu:diabloti::diabloti: Quote
Vitka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Ja też mam zdjęcia Blacky :) ale jeszcze z łapką. Wstawić drugi raz? Quote
Valeur248 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Blacky na spacerze z tymi szczeniakami była najszybsza i najzwinniejsza :evil_lol: Ja to byłam tylko niepotrzebnym i zbyt wolnym balastem. Quote
Charly Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Z łapką też się przydadzą. ale musimy jej zrobić jakaś sliczną sesyjkę do allegro:) Na zdjęciach Gadulka asystuje w podawaniu leków (leki podawanę są z puszką, więc Gaduła oczywiście nie odpuści..:)). Gadułce towarzyszy wszędobylska Żurka. Czasem Gadule uda się wyżebrać jakis ponadplanowy kąsek, wtedy Żurka zawzięcie wylizuje jej ryjek.:).. Zaszly aż do Pachyderka. Gaduła próbowała jak widać Jaskowi wyżreć zarcie, ale przegonił ją. Quote
Rybc!a Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Ja mam kilka jej zdjęć z wczoraj- dodam wieczorem. :) Quote
malkawil Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Edward, nasz dzielny, smutny szczeniaczek: Quote
Charly Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 no od czwartku już się czuje znakomicie:) Ku naszej wielkiej radości zrobił samodzielnie kupę:multi: o wspaniałej konsystencji hihihi. zajada samodzielnie z wielkim smakiem, pije sam i dlatego w piątek poszedł do innych szczeniakow w izo A:) Mam nadzieję, że przez te dwa dni nic się nie zmieniło. Edward to cudowny piesek. Z jednej strony troszkę boi się człowieka, z drugiej bardzo pragnie kontaktu. dlatego podchodzi, znow ucieka podkulając ogonek na swoje wyrko, merda ogonkiem, ucieka, podchodzi. Jest rozbrajający. Quote
mru Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='malkawil'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu: Charly mi mówiła, jaki biedak :( ale jaki dzielny! wow... piękny jest i cudowny no mój Gacek jak był mały musiał tak wyglądać on będzie jagiem? Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Dziś do bawialni wyszedł boks Opla i BOrysa ( znów nie wiem, jak trzeci, rudy piesek, który z nimi siedzi ma na imię :oops: ). Kiedy tylko je przełozyłam, rozpadał się deszcz, ale psy i tak były szczęśliwe. Rudy z Oplem ganiały non-stop, nosiły ringo, nawet BOrys był bardzo ozywiony. MOgłam sprawdzić po raz pierwszy w życiu, jak Borys bedzie zachowywał sie bez smyczy, i powiem, ze jestem radośnie zaskoczona, że cały czas chodził za mną :) NIe uciekał, nie krył sie, chciał do człowieka. To dobry znak :) Zdjecia nieostre, bo w ulewnym deszczu: Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Potem poszalałam w bawialni z Gerą :) Piesek ideał- weosła, ale jednoczęsnie bardzo posłuszna, i bardzo wobec człowieka delikatna. Przynosi rzucane zabawki i nie szarpie sie ze mną, tylko grzecznie kładzie je pod moje nogi. Kiedy znią biegałam, nie skakał na mnie. Naprawde dobrze wychowana sunia- ze nie wspomnę, ze w izolatce sie nie załatwia, czeka,z eby ją wyprowadzić. Piękna :loveu: Quote
Vitka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img395.imageshack.us/img395/9929/borysowe6.jpg Sargo ;) Ale genialna ta bawialnia! :loveu: Gera jest przepiękna :) Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Sargo :) Dzięki :) To prawda, bawialnia- takie niby nic, taki kawałek ogrodzonego terenu, a po prostu rewelacja, psy mog asie wybiegac, moge w końcu wziąć 3 psy jendoczesnie na spacer , lub nawet siedem :) Ech :) Quote
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dziewczyny - czy o tym psiaku: wiedzą ludzie od labków? bo on jest taki mocno w typie... A Gera jest sliczniasta:loveu: tych bullowatych jest tyle...ze mój watek nawet nie mogę już aktualizować...bo mi nie wchodzą już do pierwszych 10 postów:-(:-( Quote
Vitka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wiedzą. :) Ma swój wątek na DGM ;) W pierwszym poście. Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='andzia69']dziewczyny - czy o tym psiaku: wiedzą ludzie od labków? bo on jest taki mocno w typie... (...) Wiedzą, jest na labkowym forum, ale na razie ciiiii ;) Przynajmniej do piatku :) Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Filmik z bawialni :) :) (nawet Borys biegał :) ) [FONT=Times New Roman]http://w626.wrzuta.pl/film/4sgJhMmYFld/mvi_4929[/FONT] Quote
Vitka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale super! :loveu: Opel jak zawsze piskliwie szczeka :evil_lol: Quote
Charly Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='kordonia']Filmik z bawialni :) :) (nawet Borys biegał :) ) [FONT=Times New Roman]http://w626.wrzuta.pl/film/4sgJhMmYFld/mvi_4929[/FONT] super Borysek:multi: Dzięki:multi: Quote
kordonia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No to jeszcze jeden :) Wrzuta.pl - MVI_4930 Quote
Recommended Posts