Vitka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 o jaaaaa!! :multi::multi: I nikt nie napisał!! :mad: Quote
Charly Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ykhm ykhm:oops: myslałam, że ktoś tam napisał:) Dziś w bawialni bawiła się trójeczka. Trzeba je było widzieć jak wariowały, nie wyrabiały na zakrętach:evil_lol:. I najważniejsze- maleńki wredny gryzący piesek (zapomniałam imienia) już nie gryzie:multi:. Co więcej- można go nawet brać na ręce:). Oraz ten rudasek, który też gryzie i nie da założyc smyczy w końcu w końcu dał się przekonać (najpierw pogryzł Marka młodego i tatę Rybci) i też wyszedł i szalał. Będą z niego ludzie. Quote
Borsuczek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 O ja cudownie Filipek w domku! a właśnie tez mi sie jakos zdawało ze go widziałam nawet w sobotę ! hmmm jakieś przywidzenia już mam xD A jeśli chodzi o gryzącego psa z 3 to przypadkiem nie Kazek(?)tylko jednego takiego stamtąd kojarzę (mały wredota)! Kiedyś tez mnie ugryzł na spacerze jak miałam Billiego na rękach to dziabnął mnie w udo a potem dłoń! przemiły xD :loveu: Quote
Dewko Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Też przeżyłem tą tragiczną historię z gryzakiem z trójki xD Następnym razem muszę uważać gdzie palce wsadzam :D A tak poza tym to Tomaszek to cud, a nie piesek. Quote
Rybc!a Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Bardzo cieszę się z Filipka . Kordoniu, czy mogłabym prosić o umieszczenie Irmy na portelu? Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Rybc!a napisał(a):Bardzo cieszę się z Filipka . Kordoniu, czy mogłabym prosić o umieszczenie Irmy na portelu? Ok, niech tylko Ksawery troche spadnie, zeby nie były koło siebie :) Quote
Rybc!a Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Dziękuję . :) A potem może Ruda? Mała jest, wysterylizowana, grzeczna i kochana, a nikt się nią nie interesuje . :( Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziś do domu poszedł pies DOBI i koteczka DZIKA Z Dziką było śmiesznie, bo zabrałam ją ze schrosniska, ponieważ moja koleznaka chciaął ja wziąć na DT. Kiedy już wsiadłam z nia do samochodu, to zadzwonbiła do mnie pani z ogłoszenia (o całkiem innym kocie, który już znalazł dom), i Dzika zamiast na DT od razu pojechała na DS :) Od razu obeszła cały dom i przytuliła sie do swojej nowej pani :) A to Dobi z panem: Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziś w bawialni była cała "dziewiatka" +Kelly Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 I zdjecie dnia- nasz prywatny zaklinacz psów z podopiecznymi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: : Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A tu Gaduła się kąpie, bo od dziś zostaje pieskiem biurowym :loveu: Quote
Charly Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Nach prywatny zaklinacz jest suuuuper:) Gaduła jest teraz pieskiem biurowym, od razu dobrała sie do kosza na smieci:evil_lol:. Pan Janek ją przyłapał jak buszowała w łazience:evil_lol:. Jest bardzo żarłoczna- na widok cukierków:-ocała się trzęsie. ale nie dajemy jej, bo my możemy być grube, ale Gaduła nie- ona jescze nie ma domu;). Gaduła oczywiście strasznie dużo gada. W czasie kąpieli cały czas coś opowiadała...Ale rozmowy prawdziwej raczej nie było, bo Gadułka głucha jest. Ale to nie szkodzi- jest kochana:) Poza tym do domku poszła...Burka:multi::loveu:. Oczywiście za wcześniejszym telefonicznym przyzwoleniem Vitki:) Poszła do domu do fajnej dziewczyny. Przyszła i zapytały, jakie psy już dlugo siedzą i jakie nie mają wielkich szans na adopcje:). A potem spoobala jej się Burka. Burka jest...bura;) i jest w schronisku od marca 2007:) Quote
kordonia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wspaniale :multi::multi::multi: Taką Cię Burciu zapamiętam : Powodzenia:loveu: Quote
Vitka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Mój Burasek! :placz::multi::loveu: http://img202.imageshack.us/img202/9476/dziewiec4kelly.jpg Takim sposobem w wakacje Kelly rozcięła mi wargę :mad::lol: A gdzie Boluś? :cool3: Quote
Charly Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Boluś w 7:) Dziś w bawialni była jeszcze 10:) Nie wiem jak psy;), ale mi od razu lżej się pracuje wiedząc, że psiaki wybiegane:) :multi::multi::multi: Quote
Aga3006 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pachyderek w nowym ubranku przewspaniale wygląda. Prywatny zaklinacz psów też super:evil_lol: Gadule coś ta kąpiel się nie podobała:evil_lol: Charly jaki kombinezonik szykowny:evil_lol: Quote
basia0607 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-co-ja-tam-jechalam-148241/#post13104452 Nowy mieszkaniec schroniska :placz: Quote
Charly Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='AgaMasel']Pachyderek w nowym ubranku przewspaniale wygląda. Prywatny zaklinacz psów też super:evil_lol: Gadule coś ta kąpiel się nie podobała:evil_lol: Charly jaki kombinezonik szykowny:evil_lol: się nie smiej:evil_lol: Quote
Charly Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='basia0607']http://www.dogomania.pl/forum/f28/po-co-ja-tam-jechalam-148241/#post13104452 Nowy mieszkaniec schroniska :placz: też się pytam:placz: Quote
Vitka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 A w schronisku gdzieś powinny być jeszcze dwa kubraczki dla amstaffów z zeszłego roku... :hmmmm: nie pamiętam gdzie je widziałam... przydałyby się chyba dla Bolusia i Gery... albo Aliego. ;) Quote
Charly Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziś wróciła Małpka z adopcji. Jest jaka była, tylko jest smuklejsza, większa. Jej właścicielka żegnała się z Małpką, ale Małpka nie okazywała żadnych uczuć- tak jakby jej "pani" była obcą osobą. W biurze zjadła karmę, wypiła wodę i położyła się spać. Ucieszyła się na mój widok. Teraz jest na dole razem z młodziutką ONką. Jutro zrobimy jej zdjęcia i oglosimy na portelu. Jest śliczna. Quote
Charly Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kana napisał(a):Dlaczego wrocila? bzdury jakieś. ze agresywna. Małpka nie jest agresywna. To taka tabletka na sen, kochana, spokojna. byc moze faktycznie nie lubila gosci...nie wiem. U nas jest przecudna, łagodna baaardzo spokojna. (....) Quote
Recommended Posts