Rybc!a Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Selenne, banerki są śliczne- a mogę prosić o jeszcze jedne ? Mogłyby być zielone, tak jak jest teraz, ale chciałabym żeby głównym psem na nich był Filip- bo on zdecydowanie przyciąga uwagę, jest , lub był, bo nie wiem co z nim się teraz dzieje, taki piękny. I w wersji tej mniejszej. Jakbyś mogła, to byłabym naprawdę wdzięczna! PS Malagos- a może umieściłabyś sobie taki bannerek u siebie? To jest wymiar 500x90 ? To jaki ja mam wymiar Krwawych Świąt? Bo właśnie o taki mi chodziło. Selenne, bardzo podoba mi się ten baner: Dałoby coś takiego radę zrobić? Z tego zdjęcia Filipka? Quote
Selenne Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ok, postaram się coś takiego zrobić. Nie wiem bna kiedy mi się uda, ale się postaram PS. Niestety banner mi się nie wyświetla Quote
Selenne Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Udało mi się zrobić ten banner na szybko I jak? Quote
monita Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mam już banner ;) Ładne macie te psiaki :razz: a takie smutne :shake: Quote
Rybc!a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 monita napisał(a):Mam już banner ;) Ładne macie te psiaki :razz: a takie smutne :shake: Jasne, że ładne. A ile ładnych nie ma wątków :( Ale jestem praktycznie sama, tylko z dziewczynami które pomagają mi w ogłoszeniach. :( I wątkami zajmuję się tylko ja :( Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Słuchaj, jeśli potrzebujesz pomocy przy wątkach, to pisz :razz: Podeślij zdjecia, napisz coś o psiaku, a ja porobię :p Quote
Rybc!a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nie, akurat wątki to tam mała sprawa, a chodzi bardziej o robienie zdjęć zza kurtki, zbieraniu informacji (co jest bardzo trudne...:angryy:), a przedewszystkim ogłoszeń. Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No tak ... jak zwykle, problem jest ze wszystkimi informacjami :shake: Quote
Rybc!a Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A teraz czas na coś dobrego. Dostałam informację z nowego domu pręgowanej amstaffki. Nazywa się Zuza i mieszka w Elblągu. Quote
Rybc!a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 O Boże, dzisiaj pojechałam do schroniska i tragedia. Amstaff z brodawkami dalej czeka. Brodawki powiększyły się i cieknie z nich krew. Musiał chyba nimi o coś zahaczyć. Bardzo płacze,cierpi. Zaraz powiadomię Doddy. Kwarantanna przepełniona. Wczoraj doszedł basset znaleziony w lesie. Mamy też agrestwnego kaukaza, ok. 50 szczeniaków (przepełnienie :(), szczylowatego dobermana, kilka owczarków, wielkiego kudłacza (śliczny)-jak wyjdzie z kwarantanny to na pewno znajdę mu dom, terrierkowatego podrostka i wiele, wiele innych. A przy mnie przywieziono 10 szczeniaków onków . Pytam, czemu? A oni mi na to, że nie mają popytu i z ironicznym uśmieszkiem powiedzieli " to niech je pani weźmie ". Jasne. Quote
monita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Koniecznie trzeba jakoś pomóc - nawet kilku :shake: Quote
Rybc!a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Postaram się dzisiaj pozakładać kilka nowych wątków, porobić nieco ogłoszeń. I jeszcze bazarki... O my goot. Quote
BlackSheWolf Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 matko biedne psiaki :( wiesz co jak bedziesz chciala pomocy w ogloszeniach to pisz do mnie na gg 5801521 Quote
Rybc!a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 BlackSheWolf napisał(a):matko biedne psiaki :( wiesz co jak bedziesz chciala pomocy w ogloszeniach to pisz do mnie na gg 5801521 Dzięki. Napiszę :) Ratunku: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9032468#post9032468 Quote
Rybc!a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kasa.. Narazie żadnych wydatków nie ma, tylko zaległy dług u Mrówy za transport psiaków. No i niestety żadnych pieniążków "w razie czego" też nie ma :( Ale na to drugie zacznę zbierać po spłaceniu długu... Quote
Selenne Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ile jest wam potrzebne? Tak chociaż, żeby spłacić dług? Quote
Rybc!a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Selenne napisał(a):Ile jest wam potrzebne? Tak chociaż, żeby spłacić dług? Dużo, bo 300zł. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 monita napisał(a):Pomożemy Wam :razz: Dzięki, mam podać konto? Muszę tylko wiedzieć ile wpłacacie, żeby kontrolować to ile i kto wpłacił. Mrówa ciągle jeździ- nie połapie się dziewczyna we wszystkich wpłatach na konto! Quote
Recommended Posts