Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Selenne, banerki są śliczne- a mogę prosić o jeszcze jedne ?
Mogłyby być zielone, tak jak jest teraz, ale chciałabym żeby głównym psem na nich był Filip- bo on zdecydowanie przyciąga uwagę, jest , lub był, bo nie wiem co z nim się teraz dzieje, taki piękny.
I w wersji tej mniejszej. Jakbyś mogła, to byłabym naprawdę wdzięczna!

PS Malagos- a może umieściłabyś sobie taki bannerek u siebie?
To jest wymiar 500x90 ? To jaki ja mam wymiar Krwawych Świąt? Bo właśnie o taki mi chodziło.

Selenne, bardzo podoba mi się ten baner:

Dałoby coś takiego radę zrobić? Z tego zdjęcia Filipka?

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
Mam już banner ;)

Ładne macie te psiaki :razz: a takie smutne :shake:

Jasne, że ładne. A ile ładnych nie ma wątków :( Ale jestem praktycznie sama, tylko z dziewczynami które pomagają mi w ogłoszeniach. :( I wątkami zajmuję się tylko ja :(

Posted

Nie, akurat wątki to tam mała sprawa, a chodzi bardziej o robienie zdjęć zza kurtki, zbieraniu informacji (co jest bardzo trudne...:angryy:), a przedewszystkim ogłoszeń.

Posted

O Boże, dzisiaj pojechałam do schroniska i tragedia.
Amstaff z brodawkami dalej czeka. Brodawki powiększyły się i cieknie z nich krew. Musiał chyba nimi o coś zahaczyć. Bardzo płacze,cierpi. Zaraz powiadomię Doddy.

Kwarantanna przepełniona. Wczoraj doszedł basset znaleziony w lesie. Mamy też agrestwnego kaukaza, ok. 50 szczeniaków (przepełnienie :(), szczylowatego dobermana, kilka owczarków, wielkiego kudłacza (śliczny)-jak wyjdzie z kwarantanny to na pewno znajdę mu dom, terrierkowatego podrostka i wiele, wiele innych.

A przy mnie przywieziono 10 szczeniaków onków .
Pytam, czemu? A oni mi na to, że nie mają popytu i z ironicznym uśmieszkiem powiedzieli " to niech je pani weźmie ". Jasne.

Posted

Kasa.. Narazie żadnych wydatków nie ma, tylko zaległy dług u Mrówy za transport psiaków. No i niestety żadnych pieniążków "w razie czego" też nie ma :( Ale na to drugie zacznę zbierać po spłaceniu długu...

Posted

monita napisał(a):
Pomożemy Wam :razz:

Dzięki, mam podać konto?
Muszę tylko wiedzieć ile wpłacacie, żeby kontrolować to ile i kto wpłacił. Mrówa ciągle jeździ- nie połapie się dziewczyna we wszystkich wpłatach na konto!