Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja obstawiam, że to szanowny Syn Basenji'ego :wink: , albo jakiś zaprzyjaźniony lub nawet niezaprzyjaźniony handler... Ale na 99% wersja pierwsza. 8)

Adda, taka pochwała z ust tak pięknej kobiety... dla mnie? :o Ja się powinnam pod ziemię zapaść i niniejszym to czynię... :oops: :wink:

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Adda, taka pochwała dla mnie? :o Ja się powinnam pod ziemię zapaść i niniejszym to czynię... :oops: :wink:[/quote] :lol: Ale wrócisz??? :lol:

Posted

Ajka, tak, obie działamy w interesie miasta Gdańska... :lol: :D

Adda, a mam wrócić...? :roll: :lol:

Powiedzcie szczerze dziewczyny, na ile ja lat wyglądam na tych zdjęciach...? Bo wydaje mi się, że wychodzę na fotkach jak goowniara... 8)

Posted

Patka, ale mnie interesują liczby kochana... :lol: Konkretnie, a nie ''w sam raz'', bo to dla każdego może znaczyć co innego... :wink:

[quote]Chciałabys wyglądac mhy dojrzalej [/quote]

A co oznacza 'mhy'...? :oops:

:lol:

Posted

Liczby to na zywo a poza TYm to jest odczucie subiektywne :D
Dojrzalej mnie się akutat źle kojarzy a teraz slogan nie wazne ile masz ale na ile sie czuijesz i jak wyglądasz a wyglądasz ŚWIETNIE :D
Taka moja odpowiedz pewnie nie zadawalająca :D :wink:

Posted

No dobrze Patka... może i mnie do końca nie zadowoliła, ale mam jeszcze cichą nadzieję, że ktoś inny mi szczerze odpowie... :lol:

Ale w to ŚWIETNIE to aż uwierzyć nie mogę... :wink: Ale dziękuję Patka. :oops: :D

Posted

wiecie co denerwuja mnie te komentarze nie wiem co ja tu robie itd.
tymbardziej ze zawsze sa wyssane z palca.

obwieszczam ze jak ktosik bedzie przy swojej focie dawac taki komentarz to ja nie bede oceniac fotki "na glos" ;)

no i tyle ma do powiedzenie w tym temacie 8)

Posted

[quote name='Dalma&Maja']

Powiedzcie szczerze dziewczyny, na ile ja lat wyglądam na tych zdjęciach...? Bo wydaje mi się, że wychodzę na fotkach jak goowniara... 8)[/quote]
16-17 ?

Posted

Dbsst cos w TYM jest co mówisz ....
Ja nie lubię takich gadek każdy człowiek a szczegolnie kobiete może byc piękna :D tylko trzeba chcieć :D

moje zdjęcie z rozdania dyplomów (chube bo kolezanki nie koniecznie musza chciec sie pokazać :wink: ) byłam wtedy naprawdę szcześliwa, że kończę studia :D i nadal jestem że juz mam je za sobą :D

[URL=http://www.imageshack.us][img]http://img216.exs.cx/img216/7948/im0029802ff.jpg[/img][/URL]

Posted

:oops: Oj Dbsst ale musze sie do porządku na wiosnę doprowadzić suche powietrze mi nie sluzy :wink: :D dziękuje za komplement :D To byłoby ciekkawe doświadczenie :D