Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A gdzie okulary :cry: :wink: jakos tacy wystraszeni wyglądacie ?? czy zdziwieni?? Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Jakie okulary? A wygladamy na lekko wkurzonych oczekiwaniem na strat konkursu. Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Przed kompem :D I co z ta makietą ..... Pupy Wam marzły :wink: :evilbat: Quote
Basenji Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :lol: Cała prawda jest w Kociokwiku, trzeba przeglądnąć i poszukać wskazówek Zdrówko Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ja obstawiam, że to szanowny Syn Basenji'ego :wink: , albo jakiś zaprzyjaźniony lub nawet niezaprzyjaźniony handler... Ale na 99% wersja pierwsza. 8) Adda, taka pochwała z ust tak pięknej kobiety... dla mnie? :o Ja się powinnam pod ziemię zapaść i niniejszym to czynię... :oops: :wink: Quote
ajka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 bez czytania Kociokwiku podejrzewam,że to nie jest basenji lecz jego potomek 8) Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Adda, taka pochwała dla mnie? :o Ja się powinnam pod ziemię zapaść i niniejszym to czynię... :oops: :wink:[/quote] :lol: Ale wrócisz??? :lol: Quote
ajka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 ooo,Dalma& Maja mnie wyprzedziła, nic nie szkodzi w końcu obie reprezentujemy to samo miasto. :D Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ajka, tak, obie działamy w interesie miasta Gdańska... :lol: :D Adda, a mam wrócić...? :roll: :lol: Powiedzcie szczerze dziewczyny, na ile ja lat wyglądam na tych zdjęciach...? Bo wydaje mi się, że wychodzę na fotkach jak goowniara... 8) Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dal mnie wyglądasz w sam raz, a co Chciałabys wyglądac mhy dojrzalej :D Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Patka, ale mnie interesują liczby kochana... :lol: Konkretnie, a nie ''w sam raz'', bo to dla każdego może znaczyć co innego... :wink: [quote]Chciałabys wyglądac mhy dojrzalej [/quote] A co oznacza 'mhy'...? :oops: :lol: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Liczby to na zywo a poza TYm to jest odczucie subiektywne :D Dojrzalej mnie się akutat źle kojarzy a teraz slogan nie wazne ile masz ale na ile sie czuijesz i jak wyglądasz a wyglądasz ŚWIETNIE :D Taka moja odpowiedz pewnie nie zadawalająca :D :wink: Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 No dobrze Patka... może i mnie do końca nie zadowoliła, ale mam jeszcze cichą nadzieję, że ktoś inny mi szczerze odpowie... :lol: Ale w to ŚWIETNIE to aż uwierzyć nie mogę... :wink: Ale dziękuję Patka. :oops: :D Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Oj Ty przeciez ja szczerze odpowiedziałam zawsze jestem szczera nawet do tz bólu ... :D powtórzę może sie utrwali SWIETNIE!!! Quote
anetta Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ale bajer, dziewczyny jestecie boskie :angel: Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 wiecie co denerwuja mnie te komentarze nie wiem co ja tu robie itd. tymbardziej ze zawsze sa wyssane z palca. obwieszczam ze jak ktosik bedzie przy swojej focie dawac taki komentarz to ja nie bede oceniac fotki "na glos" ;) no i tyle ma do powiedzenie w tym temacie 8) Quote
kacpru Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 [quote name='Dalma&Maja'] Powiedzcie szczerze dziewczyny, na ile ja lat wyglądam na tych zdjęciach...? Bo wydaje mi się, że wychodzę na fotkach jak goowniara... 8)[/quote] 16-17 ? Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dbsst cos w TYM jest co mówisz .... Ja nie lubię takich gadek każdy człowiek a szczegolnie kobiete może byc piękna :D tylko trzeba chcieć :D moje zdjęcie z rozdania dyplomów (chube bo kolezanki nie koniecznie musza chciec sie pokazać :wink: ) byłam wtedy naprawdę szcześliwa, że kończę studia :D i nadal jestem że juz mam je za sobą :D [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img216.exs.cx/img216/7948/im0029802ff.jpg[/img][/URL] Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 qrna Patka Ty przyjedz do wawki do Wind na sesyjke bo cos czuje ze bedzie rownie atrakcyjna jak ta ktora Adda miala Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 :oops: Oj Dbsst ale musze sie do porządku na wiosnę doprowadzić suche powietrze mi nie sluzy :wink: :D dziękuje za komplement :D To byłoby ciekkawe doświadczenie :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 wiec nakladaj maseczki i z wiosna stawaj przed Wind ;) Quote
Recommended Posts