Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Montague_MMonia']Zmniejszyłam. Ale widzę, żeście są nieżyczliwi dla nowych użytkowników, którzy nie wiedzą jakiej wielkości mają być zdjęcia w podpisie. :([/quote]

Przecież nikt nie krzyczał na Ciebie za zbyt duze zdjęcie. Jestesmy naprawde mili...uwierz mi! :P

A o wielkości zdjęcia można przeczytać chyba w regulaminie itd. :wink:

Posted

[quote name='Montague_MMonia']Zmniejszyłam. Ale widzę, żeście są nieżyczliwi dla nowych użytkowników, którzy nie wiedzą jakiej wielkości mają być zdjęcia w podpisie. :([/quote]

Prosze mi wskazac niezyczliwosc w poscie Coztego lub moim.Coztego napisala w lekkiej formie,a ja poprosilam o zmniejszenie podpisu.Gdzie tu niezyczliwosc ? :-?
PS.A Regulamin wisi na stronie glownej i kazdy nowy uczestnik forum powinnien sie z nim zapoznac na wstepie...

Posted

[quote name='Agga']

no postaram sie aby było wiecej naszych zdjec tylko ktos je musi nam zrobic :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: Otoz to! :D :D 8)

Posted

[quote name='Wind'][quote name='Agga']

no postaram sie aby było wiecej naszych zdjec tylko ktos je musi nam zrobic :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: Otoz to! :D :D 8)[/quote]

Jak dadza mi aparat w Katowicach to chetnie porobie fotki zakochanej parze... 8) Jedna na kilkaset na pewno dobrze wyjdzie :wink:

Posted

Z poradnika babuni :wink: :
Jeśli chcesz [b]pozbyć się kompleksów, dowartościować, tudzież poprawić sobie humor, [/b]wklej zdjęcie do galerii dogomaniaków. Dogomaniaczki zapewnią ci to wszystko, o czym wyżej :D Sprawdziłam, polecam :wink:
Dzięki, dziewczyny :D

Posted

Witam :D
Mojej podobizny w tym dziale chyba jeszcze nie było. :roll:

Będąc na La Défense wreszcie udało mi się skompletować cały sprzęt niezbędny do zrobienia fotki, czyli : aparat, fotografa, chustę i chol.... bateryjki które czasem jak na złość odmawiają posłuszeństwa, albo zapominają się zabrać :oops:
Zdjęcia robione w wielkim pospiechu, bo nie była to wycieczka.
Tak wyglądałam wczoraj. :roll:

Gdyby ktoś nie był zorientowany jaki obiekt widnieje za mną wyjaśniam, ze jest to luk postawiony w dzielnicy La Défense na przedłużeniu Pól Elizejskich, taki podparyski Manhattan.

Trzecia fotka pokazuje widok jaki miałam przed sobą.
W oddali Pola Elizejskie z Lukiem Triumfalnym w centralnym punkcie zdjęcia.
Buziaczki dla wszystkich :buzi:

[img]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/defense1.jpg[/img]
[img]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/defense2.jpg[/img]
[img]http://pageperso.aol.fr/Ewelinea/images/Dogo/defense3.jpg[/img]

Posted

[quote name='Basenji']Bardzo fajne.
[b]La Defence to moje ulubione miejsce w Paryżu[/b], zwłaszcza gdy jest ładna pogoda.
Zdrówko[/quote]Trafiłam na czuły punkt ? :wink:

Posted

qrcze odrazu wycieczkowac mi sie zakcialo ;)

[b]Montague_MMonia[/b] poczatki zawsze sa trudne ale nie poddawaj sie a bedzie bardziej niz okiej ;) zobaczysz. nie wydaje mi sie zeby ktos mial za zle ze sie pomylilas bo wiemy ze zaczynasz przygode z dgm wiec uszka do gory i chwal sie pieskiem
(bo sliczny) i soba ;)

Posted

[quote name='adda'][b]Evelina[/b] nie byłam nigdy w tym miejscu, gdzie robiłaś zdjęcia, ale jakoś tak zrobiło mi się tęsknie...[/quote][b]Adda[/b] tam jest tak "futurystycznie" a jednocześnie ciekawie, nierealnie.
Samochody jeżdzą dołem, po wierzchu odbywa się jedynie ruch pieszych.
Żeby nacieszyć się atmosferą tego miejsca trzeba tam zjawić się w nielicznym gronie, nie być poganianym harmonogramem wycieczki. :-?
Gdzie nie spojrzysz wzrok pada na coś ciekawego.
Trzeba mieć czas aby się przy tym zatrzymać, zastanowić, nawet na spokojnie zrobić fotkę.

W pobliżu znajduje się fontanna która wystrzeliwuje wodę na różną wysokość, pod rożnym kątem itd.
Przed fontanną są ławki jak w amfiteatrze.
Odbywają się tam koncerty na wodę, światło i muzykę.
Piękna sprawa, szczególnie w upalne popołudnia i wieczory :D

Posted

[b]Adda [/b] mam to samo wrażenie. Tam musi być pięknie, ja bym godzinami mogła siedzieć na tym miejscu z którego robiono ostatnie zdjęcie i patrzeć, patrzeć, patrzeć... Ja bardzo proszę więcej foteczek jeśli jest taka możliwość. :angel:

Posted

[quote name='souris'][b]Adda [/b] mam to samo wrażenie. [/quote] Widać jest coś w tych fotkach... A Evelina jeszcze tak opowiada i opowiada... Ja nie mogę tak rzucić wszystkiego, zostawić pieseczki i jechać, Evelina, przestań :wink:

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Wind'][quote name='Agga']

:lol: :lol: :lol: Otoz to! :D :D 8)[/quote]

Jak dadza mi aparat w Katowicach to chetnie porobie fotki zakochanej parze... 8) Jedna na kilkaset na pewno dobrze wyjdzie :wink:[/quote]

no oddam aparat w dobre rece kcem duzo fotek 8)

Posted

wygrzebalam stare zdjecie, na ktorym jestem ze swoja starsza siostra :lol: ....moze troszke nie na temat....ale

sami zobaczcie :D

[url]http://i2.photobucket.com/albums/y21/191817/jazsiostra.bmp[/url]

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='Basenji']Bardzo fajne.
[b]La Defence to moje ulubione miejsce w Paryżu[/b], zwłaszcza gdy jest ładna pogoda.
Zdrówko[/quote]Trafiłam na czuły punkt ? :wink:[/quote]

A dlaczego czuły?
Paryż ze stolic europejskich na pewno nie jest moją ulubioną. A we Francji najbardziej podoba mi się Normandia z Mt St Michael czy z drugiej strony Alpy no i przefantastyczny kanion rzeki Vendon.
Ale w tym roku do Francji się nie wybieram -
zostałem przybity do krzesła:
[img]http://img121.exs.cx/img121/2134/portretzpsem0vk.jpg[/img]
zdrówko :lol: