KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ej no ja takich przystojniaków w klasie nie miałam:placz::placz::placz: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']Na samej górze w białej bluzce :roll:?[/QUOTE] [quote name='LeCoyotte']3 z prawej w gornym rzedzie:cool3:[/QUOTE] Noo gratuluję :p :evil_lol: [quote name='KaRa_']Ej no ja takich przystojniaków w klasie nie miałam:placz::placz::placz:[/QUOTE] A widzisz, ale w tym wieku nawet rozmowa z chłopakiem to była kara :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ej ja nie zdążyłam napisać a też zgadłam:placz: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nooo, a już myślałam, że Wy też takie niemoty :eviltong::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :multi::multi::multi: No wiesz co takie ciacha a Ty nie rozmawiałaś:evil_lol: A kiedy już stałaś się śmiała?:evil_lol: To ja dam teraźniejsze:oops: [url]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wy1-6.jpg[/url] i na parę miesięcy starczy moich zdjęć:lol::lol::lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja wciąż jestem nieśmiała, małomówna i nudna :evil_lol::diabloti::eviltong: Kara a który ci sie podoba? :cool3: Masz śliczne duuuuże oczy ! :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Ja wciąż jestem nieśmiała, małomówna i nudna :evil_lol::diabloti::eviltong: Kara a który ci sie podoba? :cool3: Masz śliczne duuuuże oczy ! :loveu:[/quote] Ten blondynek przy kwiatku :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nom oczy to Karolinka ma supernistyczne:loveu: Ale podzielić się nie chce:shake: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']Ten blondynek przy kwiatku :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] O kurcze to może być problem - bo nie widziałam go od 12 lat :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Patikujek']Nom oczy to Karolinka ma supernistyczne:loveu: Ale podzielić się nie chce:shake:[/quote] Moje oczy, i tylko moje:evil_lol:nie dam nikomu:lol:fakt faktem oczy najbardziej mi się w sobie podobają szczególnie kolor :loveu:a reszta to już fe:evil_lol: Justa to mnie zasmuciłaś:-(a taki ma łady uśmiech koleżko :lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']Justa to mnie zasmuciłaś:-(a taki ma łady uśmiech koleżko :lol:[/QUOTE] Nooo, szkoda, że nie zdał do II klasy :evil_lol: Spadam się uczyć na jutrzejszy pogrom wariatki ! :loveu: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Nom, całkiem, całkiem:PP Justa spotkaj się z kolegą dla Karoliny:) Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Noo gratuluję :p :evil_lol: [/QUOTE] wystarczy chwile popatrzec i przeanalizowac zmiane wygladu pod wplywem wieku i voila:cool3: zaden problem:evil_lol: Quote
Dzaga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [B]Szczerze? Nienawidzę Blogu27 to co one nazywają muzyką woła o pomstę do nieba ;) Ja słucham prawdziwej muzyki. Na wasze życzenie dodaję zdjęcie bez paluszków, z połową :evil_lol: twarzy i uśmiechnięte ;) :[/B] [IMG]http://i27.tinypic.com/2zfpo5f.png[/IMG] Quote
Dzaga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [B]Trzeba było napisać, że ładnie tylko coś się nie zgadza, ale nie wiesz co :evil_lol: już poprawiłam ;)[/B] Quote
Anecioreczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ktoś coś wspominał o balu gimnazjalnym? [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/160/f5f86742eddc20a0.jpg[/IMG][/URL] :D:D a Tu zdjecie ze studniówki również z tego roku,tyle że przyszłam jako osoba towarzysząca :P Wiem,wyszłam jak królik xD [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/159/2c9863a1370c8771.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mysia_ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ale się rozpisałyście :lol::lol::lol: [quote name='Justa']Ja już zapomniałam :placz:[/quote] No wiesz :mad: Moja była ponad rok temu, ale chyba jeszcze długo jej nie zapomne :evil_lol: [quote name='AgaCzips']ja pierwszego poloneza tańczyłam w przedszkolu :cool3: A bal gimnazjalny miałam rok temu:eviltong: [/quote] Ja w podstawówce, chyba w czwartej klasie :eviltong: (tylko się nie smiać:mad:) bo chodziłam na tańce ludowe :lol::lol::lol: AgaCzips, super wyglądałaś na tym Balu Gimnazjalnym :cool3: Dalej nie rozmuię czemu ja takiego nie miałam? :placz: [quote name='KaRa_']Podrosłam może ze 5cm i doszło mi kg a tego ile już nie zdradzę:evil_lol: ach jak to być dobrze wiecznie młodym:evil_lol:[/quote] A ja od podstawówki chyba w ogóle nie urosłam :lol: Tylko mi się przytyło, bo kiedyś to wieszak byłam :oops: [quote name='Justa']:evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol: [quote name='Patikujek']moje zdjęcie z podstawówki9z 1 klasy) kilka osób widziało na zeszłym zlocie:) I więcej go nie pokarzę[/quote] Zawsze ja je mogę pokazać :diabloti: [quote name='Justa']A widzisz, ale w tym wieku nawet rozmowa z chłopakiem to była kara :evil_lol:[/quote] no co Ty? :lol: Quote
basia bonnie Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [IMG]http://i26.tinypic.com/sgr1np.jpg[/IMG] ładne mam perły?:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
*zaba* Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A u nas prawie trzy tygodnie temu bylo tak cieplo [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/165/ecc76398f6c225af.jpg[/IMG][/URL] Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Jeee, szorty na dworze:o:o:o [QUOTE]Zawsze ja je mogę pokazać :diabloti:[/QUOTE] Nie możesz Mysiu ponieważ ja mówię o takim małym legitymacyjnym, strasznym resztę jakoś przeżyję:) Quote
NightQueen Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nooo faktycznie musiało być ciepło :crazyeye::crazyeye: troszkę słoneczka a ludzie na ulice powychodzili :p Quote
Justa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='Mysia_']Ale się rozpisałyście :lol::lol::lol:[/quote] A tam, my takie małomówne :evil_lol: [quote]No wiesz :mad: Moja była ponad rok temu, ale chyba jeszcze długo jej nie zapomne :evil_lol:[/quote] Nie no, pamiętam, takiego fajnego, wysokiego młodzieńca w garniturze :cool3: No i pamiętam, ze bolały mnie stopy :evil_lol: Aaaa i miałam długą długą sukienkę do ziemi ! masakra :evil_lol: [quote]Dalej nie rozmuię czemu ja takiego nie miałam? :placz: [/quote] Tylko dla vipów :eviltong: [quote]no co Ty? :lol:[/QUOTE] Ejjjj no, w podstawówce to dziewczynki przechodzą okres nienawiści do mężczyzn, nie wiedziałyście? :p Tom sie nacytowała :cool1: To i zdjęcie wrzucę, i tak się już kończą a nowe nieprędko :eviltong: Ja i moja czarna jaszczurka :eviltong: [img]http://img177.imageshack.us/img177/5047/dsc0558iiiicp4.jpg[/img] Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 ślicznie wyglądacie razem Znaszy się Ty i jaszczurka:loveu: Quote
Recommended Posts